כן עכשיו אני רואה, לא שמתי לב
פ פעם 3 סוכריה New member 28/11/11 #57 נראה לי שהוא זוכר שהרגתי האריה לפני 3 ימים.... ועוד כמה עשרות בחודשים האחרונים כי הוא נתן לי את המדליה בלי להרוג כלום.....
נראה לי שהוא זוכר שהרגתי האריה לפני 3 ימים.... ועוד כמה עשרות בחודשים האחרונים כי הוא נתן לי את המדליה בלי להרוג כלום.....
פ פעם 3 סוכריה New member 27/11/11 #12 מי עשה קניות במכירות יום ששי הגדול היו קוביות - 11 במחיר של 7 K NX .....
H Hasselblad New member 27/11/11 #21 אני הצלחתי לקנות את כל מה שרציתי!! כולל מושי לחודש (נמכרו רק 9 כאלה!!!) יצא לי טוב.
מ מ י ל ר New member 27/11/11 #18 אני והפירט נגד DK ה-DK הצליח (לאחר קרב!) לנצח את הפירט, אני הספקתי לברוח
מ מ י ל ר New member 27/11/11 #19 ואז גם ראיתי את אחי התאום חויואל זה שמו בישראל (הוא בדרך כלל מגיב ב-FXP ככה שהוא לא לא פה בפורום)
צ צ ל י ל 8 New member 27/11/11 #34 הוא לא מת בכוונה הוא פספס את הקלף האחרון של הבוס..... והוא דווקא הפיל 2 כרטיסים. קיוויתי שאחד מהם הוא פאמיליאר, אבל הוא לא היה
הוא לא מת בכוונה הוא פספס את הקלף האחרון של הבוס..... והוא דווקא הפיל 2 כרטיסים. קיוויתי שאחד מהם הוא פאמיליאר, אבל הוא לא היה
צ צ ל י ל 8 New member 27/11/11 #33 איזה באסה ודווקא הבוס מת הכי מהר לא ידעתי שהיה לך 8.88% כשמתת חחח... רואים אותי עושה סולו
M MomerS New member 27/11/11 #37 שאלה בקשר לNX אני דיי חושב שיש לNX (נקודות לא חפצים) תוקף כלשהוא (נראה לי שנה) זה לסוגי נקודות קאש מסוימים? או לכאלה שמקבלים בדרכים מסוימות? (MTS משהוא?) תודה! ומצטער... אין לי כ"כ הרבא זמן לשחק... יש לי בעיות... אם אני מתחבר זה רק לאיוונט בשביל לקבל עוד יום...
שאלה בקשר לNX אני דיי חושב שיש לNX (נקודות לא חפצים) תוקף כלשהוא (נראה לי שנה) זה לסוגי נקודות קאש מסוימים? או לכאלה שמקבלים בדרכים מסוימות? (MTS משהוא?) תודה! ומצטער... אין לי כ"כ הרבא זמן לשחק... יש לי בעיות... אם אני מתחבר זה רק לאיוונט בשביל לקבל עוד יום...