ה"י 26.7

עד ה14.8 אאל"ט, יש לעלות 80 רמות ולהשיג

טבעת עם 3 MATK ATK ו+3 לכל הסטאטים, או להעלות 80 רמות DB ולקבל בלאד מאסק-מסיכה עם אותם סטאטים.

miss_t

New member
תודה, יש שם משהו ספציפי שאתה ממליץ?

יש איזה דרופים טובים? אנסה לראות גם אם ברמות 60-70 אני יכולה להרוג את הבוס האזורי ואולי כמה קווסטים של המקום (יש את זה של המגדל של השוטר הזה שמביא Overall intרנדומלי אולי )

הקווסטים שם טובים מבחינת EXP, כדאי לעשות אותם

אני חושב שכדאי שתתאמני על החייזרים בחללית הקטנה וגם על המהלכים הקטנים שיורים עם אקדח קטן והדרופים שלהם זה קקי סגול, אני לא זוכר את השמות שלהם הם מביאים exp לארע. מאוחר יותר לקראת שבעים אפשר גם לעקוב אחרי הקווסטים לאזור הgrays וה zeta grays. בהצלחה!

IceFever

New member
../images/Emo2.gifרמה 70!!! סוף סוף

הפיצוץ נחמד ביותר וגם האנימציה השתפרה לפי דעתי. עכשיו אני אתקע בג'סטרס עד 80 נראלי (אם תהיה לי סבלנות)

מ י ל ר

New member
עידן עבודה שלישית!!!

עם הפירט המטונף שלו אני בעבודה אז תמונה של הפירט המטונף יהיה בערב אז מזל טוב עידן D: כרגיל אני בכול עבודה שלישית ורביעית שלך ואתה כול עבודה שלישית ורביעי שלי הידד. אגב השיער שלך בפירט בין היפים.

Guid

New member
כמה טוב שאתה כאן כדי לדווח... ../images/Emo6.gif

אני חושב שזה הבראולר הכי איטי שנברא אי פעם... פתחתי אותו בשבוע הראשון שיצאו בו הפיראטים, ורק היום הגעתי איתו לרמה 70... לאט בטירוף, אבל הגעתי

TheParrot

New member
יותר טוב מהקשת...

פתחת אותו לפני 3 שנים ורק לפני חודשיים עלית לרמה 120 T_T Anyway.....מזל טוב [=

המממ יום די משעמם...

אני בחיפושים אחרי CZAK/אוברול/גלימה/כפפות עם אחוזים טובים...אבל לא רואה דבר כזה בינתיים. וחוץ מזה אני עושה את המשימה למדליית Soul Conjurer. הרגתי כבר 444 מ-2 הסוגים של השלדים בפריון, עכשיו אני באמצע של ה-444 קולי זומביז ומיינר זומביז. מחר יישארו לי 44 מאשמאמס וזהו.
ויש לי 399 פיים. איזה תסכול.

אבישי ר

New member
וואו היום עשיתי כל כך הרבה דברים!!!!

מתתי ואיבדתי 10%
די חרשתי את מייפל מתחילת החופש, לוקח בנתיים קצת הפסקה מזה

MomerS

New member
BUCK!!!!! (will buck) tomorrow

חזרתי מאיטליה!!! כלומר מחר לפנות בוקר.... ואני צריך דיי עזרה בשביל להיות מעודכן.. אם מישהו יכול להגיד לי מה חדש אז הוא יעזור לי מאוד
אני מקווה שאני אשחק מחרותיים ואעלה ללבל 100
... תודה לכל מי שיעזור לי
it was 8 min to write in hebrew in Novotel....

למעלה