ה"י 26.3?!?!?!

D amaged R oses

New member
ה"י 26.3?!?!?!

פעם ראשונה שאני פותחת אחד
הרגתי HH!!!!! אני כלכך מרוגשת ומתרגשת!
הרווחתי איזה 4.8%, והשגתי עוד ראש
מסרתי אותה והרווחתי עוד אחוז ומשהו מהקווסט היה פשוט כייייף, הTS הזה פשוט... אלוהי! אני 55% ואולי אעלה רמה היום או מחר
הסינית שלי כבר 50 עם 85% ואני שומרת אותה ככה כדי לשחק עם חבר שלי, למרות שנמצא פתרון אחר, והוא כבר 48! איזה כייף, תוך שבוע, הוא החליט לפתוח אותו, והגיע ל48! וזה המקום להגיד שאין על CPQ
היום אולי הוא יגיע ל50 ויהיה זאקום הלמטים בקרוב, ואז לודימייז!
וחתונה בקרוב
טוב זהו

deisy

New member
מזל טוב!

איזה הרגשת סיפוק זו להצליח עם בוסים נכון?

D amaged R oses

New member
לגמריי ../images/Emo6.gif

גם עשיתי את הקווסט של הסנומאן עם החבר, הוא הרג הרוב, אבל כלכך פחדתי ממנו [קרח הוא, קרח אני
] והלך טוב D;

Guid

New member
פעם ראשונה?!

לכלכת, רותם, חשבתי שאת יותר רצינית... P:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמזלטובבב..D:

בוסים זה כיף! אני הסתובבתי בליפרי וחקרתי קצת מסביב, עד שפתאום ראיתי הודעה בלבן מליז של "שלום" פספסתי אותה באחת המפות..
דיברנו קצת ואז היא עשתה לי ליצ'
מ5% עליתי ל45%! ואעהה..!! הגעתי למסכנה שליצ' זה כיף.[מעניין למה...F3] להיות תלוי על חבל ולראות את האחוזים שלך עולים שזה כל כך נחמד=] ועוד עולים בקצב=0 ובינתיים אני חוסכת כסף לכל מיני דברים כמו כפפות טובות, מגן טוב, וכמובן קסדת זאקום

deisy

New member
../images/Emo6.gif

מעולה! איפה היא עשתה לך? וחיפשתיך אתמול בבוקר ... צריך למצוא איזה בוקר ששתינו פנויות לעשות סיבוב ברוחות ההם...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifבאמת צריך למצא בוקר..../images/Emo178.gif

אנחנו נתאם בהזדמנות..
והיא עשתה לי בהארפס! תמיד הייתי בטוחה שהארפס זה שםשל איזה דרקונים אימתניים שמסתובבים במעמקי ליפרי... ואז ליז הביאה אותי לציפורים האלה ואני כזה
זה הארפס?!?!?!?!
זה היה משעשע..

ToryMaster

New member
ההארפיות הן בכלל מהמיתולוגיה היוונית

יצורים ציפוריים דמויי אישה [פנים וציצי, למעשה], עם ציפורניים מהשטן, ונבזיות רצינית.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאו באמת תהיתי מאיפה זה מוכר.

אבל העניין הוא שאני רגילה לראות ליצ'ים על מיני דרקונים, ולא קידרתי בין השניים..

D amaged R oses

New member
בהחלט!

אני עדיין זוכרת את הזאקום
אני מחכה לתורי!
ואת תותחית, חייבת לבוא!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

אני צריכה רקהזמנה ואני באה לזאקום..
גם לא בשביל קסדה אלא סתם בשביל הכיף..XD לבזבז שיקויים בדרכים יצירתיות זה המומחיות שלי!

ווינגז

New member
מאתמול והיום -

עליתי לרמה 52, נכון להיום אני כבר כמעט 60% לכיוון 53. אוהבת את הקווסטים החדשים [אלו עם הענפים], יש לי ענף עם +20 STR ואחד עם +20 INT, כיף. אה, וחזרתי לויקטוריה אחרי הרבה זמן, ממש מוזר.

למעלה