ה"י 26.11

ה"י 26.11../images/Emo87.gif

יש לי 3 תמונות שוות לשים כאן שיתארו את ההתקדמותש לי. 81%. היום אעלה רמה זה בטוח

1../images/Emo87.gif

גבירותי ורבותיי. הגברת האדמונית הסקסית הזו היא נובית ברמה 9. שבאה לשם לגנוב כסף וזנבות של חתולים. וכמובן- היא מתה בכל פעם ובכל פעם שהיא מתה היא בילבלה לנו במוח. אני אישית הורדתי לה FAME על זה שהיא נודניקית.
אגב- 31 נובים באו לשם ומתו בזה אחרי זה. זה היה בידור לראות אותם באים ולדעת מה בדיוק עומד לקרות להם. XD

ג'../images/Emo87.gif

הביטו אנא בשני הפריטים האחרונים ברשימה. אלו הפריטים שנפלו לי מהחתולים באמוריה. דרך אגב- אספתי משהו כמו 8 תאים של 200 זנבות של חתולים ומכרתי הכל. גם אספתי גרניט, את האבן הורודה, ובכללי היה כיף. כמובן שמספר הכסף הזה לא מעודכן ביחס לתמונה. זה לפני שמכרתי הכל.

עזוב את הנובית...

כשהייתי אצל נעמה ושיחחקנו.. איזה אחד התעקשלחזור שוב ושוב ושוב... לא הבין אחרי 4 פעמים שלא משנה כמה יחזור עדיין הוא ימות

2 תמונות מאתמול../images/Emo87.gif

13% אחוזים נשארו לי כדי לעלות רמה
הדבר הזה נפל לי מפטרייה ירוקה

Geanie

New member
../images/Emo110.gifתקועה ברמה 71

עם 72% הגעתי למסקנה שקוסמים עולים דיי לאט ברמות 70-80, אז אני מתאמנת עם הקוסמת מתי שחברים ואנשים מהגילדה מחוברים, כך אני יכולה להתאמן עם עוד אנשים.. והכסף-זורם למטה בגלל השיקויים T_T פתחתי שחקן משלי-קשתית, רמה 20 XD אני אתן לשותפה שלי לעלות רמות עם הקוסמת וכשהיא תגיע ל80 אני אחזור.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif אני שונאת סקאמים. |:

במיוחד שזה בא מחברים, שנתתם בהם אמון והם מרמים אתכם בפרצוף. אתמול בדרך מאורביס לאליניה, פגשתי ידיד שלא ראיתי הרבה זמן, ופעם תמיד היינו מתאמנים ביחד ועולים רמות ביחד. באמצע הנסיעה או שאל אם אני רוצה שהוא יתן לי Gift מהקאש שופ במחיר סימלי, הוא בחר לתת לי את החפץ הזה של החמור החמוד מהקאש שופ. בגלל שסמכתי עליו, כשהגענו לאליניה נתתי לו את הכסף וכמו שבטח ניחשתם, הוא ברח לNLC. רדפתי אחריו והצלחתי להגיע בזמן לרכבת. הוא אמר שהוא שלח לי את המתנה ושזה יגיע מחר, אבל משום מה *במקרה* הוא מחק אותי מהבאדי, אמרתי לו את כל זה וביקשתי את הכסף בחזרה, והוא עשה דבר כל כך מגעיל, הוא עשה לי טרייד ושם את הכסף, חיכה שאסכים לטרייד וביטל את זה. אני כל כך שונאת את זה. בכל מקרה, סיפרתי לבאדיס (מזל שיש חברים), על מה שהוא עשה לי, ולפחות.. 9 אנשים באו ועשו לו Defames ודיווחו עליו (ביניהם השותפה של לירון מהפורום), אנשים באו עם הMuleים שלהם, קראו לחברים שלהם וגם כמה אנשים מהגילד שלי באו ועזרו לי. אני חושבת שחסמו אותו, בגלל שלא ראיתי אותו מאז. אחרי שדיווחתי עליו, הוא עוד אמר שאם אתן לו עוד כסף הוא באמת יעשה לי Gift.
כן בטח. >< בכל מקרה כל הקטע פה, אל תסמכו על כל אחד, גם אם הוא "חבר" שלכם. >< לכו תדעו, היום הוא חבר- מחר הוא ישקר לכם בפרצוף, ירמה אתכם ומה לא. -_-

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif הוא*

ואני גם זוכרת שהוא רצה להיות שותף במשתמש שלי. אני מרגישה כל כך מזליסטית שלא נתתי לו את הפרטים, אחרת הייתי נשארת בלי משתמש. -_-

MR Lordi

New member
קיבלתי את הNX!

אחרי שבועיים, הגיע הNX
השותף שלי שלח את המכתב... שינינו שיער, עיניים קנינו יטי, עם פינגווין עליו וMeso Magnet, Item Pouch ומה שמעלה HP וMP (לחיה) וחנות

?!?!?!? רגלים?

לחיה? אלו שביא תלך לחפצים כדי לקחת!!! זה הכי חשוב הרבה יותר מה אם פי ו אייץ פי!!

למעלה