ה"י 26.1

D amaged R oses

New member
ה"י 26.1

מה נסגר עם השרשורים בפורום? תתעוררו!
היום לא עשיתי כלום אבל אתמול.. וזה היה עד שעות הבוקר, אז נחשב להיום!
הצלחתי לגרום לביצה לבקוע! אני ב50+ אחוזים עשיתי המון PPQ ונשאר לי עוד מעט לגמור כמה קווסטים שקשורים.. הבנתי כבר מאוד את הפואנטה, אני פשוט מטיילת בחדרים בזמן שאחרים נלחמים בחוץ, תמיד יוצא שאני מגיעה לסוף של הבוס/כשהוא מת. יש לי קווסט עם הבוסים וחסר לי עוד בוס אחד ואין לי מושג איך מביאים אותו כדי להרוג.. עכשיו אני אכנס להשיג לה אוכל.. משום מה מאתמול אחרי 12 כבר "נפתח" הקווסט עם המייפל אדמיניסטור אבל לא יכולתי לקחת את האוכל לאפרוחון שלי
מייפל התחרפנו קצת
והיה יום מעולה אתמול בכללי
ורועי נרשם לשרת שלנו במזל טוב!!!! קדימה חבוב, תעלה את הקלריק שלך!
המון בהצלחה וכבר אמרתי לך שאני פה למה שאתה צריך
וסתם כי בא לי, נעה אני אוהבת אותך
[להב אתה פשוש
] שיהיה יום נעים לכולם

deisy

New member
איזה פקיו מעצבן זה

סורי.. זכרונות רעים יש לי ממנו
גם לי בקע האפרוח
ואפילו קיבלתי אוכל בשבילו
רק השרשרת הזו עדיין אל הבנתי מה הקטע שלה - מישהוא יודע???? רק אני תקועה איתה?
בהצלחה רועי!

reedgreenwhait

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo189.gifהוא לא אמור לבקוע אחרי שבוע?

ומה עושים איתו אחר כך? את האבן בשביל השרשרת אפשר לקנות ב-NX.

deisy

New member
אני לא רוצה לשדרג את השרשרת

כשמקבלים את השרשרת מקבלים גם חפץ ETC שהוא כמו שרשרת וכשלוחצים עליו הוא נפתח ואומר לי maple .... has not been sent או משהו בסגנון.. מה הקטע של זה אני תוהה? לגבי הביצה - צריך לפתוח אותה (דאבל קליק) כשאת מתאמנת ואז הוא גדל ובוקע, אח"כ האדמיניסטרטורית תיתן לך אוכל בשבילו.

reedgreenwhait

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo189.gifכדי להתקדם בקטע של

השרשרת צריך אבן שאפשר להשיג דרך גאצ'פאון באילניה. אני אישית לא קניתי, קראתי על זה באיזשהו פורום אמריקאי.

Guid

New member
ה``י שלי לאתמול,

כי אני בלימודים ולא שיחקתי היום. אז: עשיתי את הקוסטים עם הרוחות ועם התליון. היה מתיש... ועשיתי גם את הקווסט של איאן מפריון וקיבלתי עליו סקרול לקשת של 10%, ולמרבה ההפתעה- הסקרול הצליח! עוד 5 אטק לקשת זה בדיוק מה שלא חלמתי עליו בכלל! ^___^ היה כיף~ אח``כ נסעתי ללודי כדי לעלות את העשר אחוז הנותרים של רמה 52. הגעתי ל98% ובדיוק אז אבא שלי החליט שהוא ממהר והוא צריך לצאת עם האוטו! אז לקחתי את התיק ועפתי למכללה... בעסה. T___T וזהו. אני מודה מקרב לב למי שקרא עד כאן~ XD כי אני כותב מהפלאפון בלי `אנטר`. בטח מעצבן~ P:

Gods Revenge

New member
ה"י ראשון שלי! =P

טוב תאמת שלא עשיתי כלום כל היום...רק ה-ר-ב-ה lmpq!!! ויש לי 2 מעריצים שרדפו אחרי כי אני dk =] עוד שבוע וחצי צבא! חייב לחרוש!!! >.< אגב עכשיו אפשר לעשות את הקווסט של האפרוח, הוא בוקע לבד אבל רק אחרי 5 ימים ברציפות ששופכים עליו "אבקת גדילה" (סטרואידים), הוא הופך לתרנגול או ברווז =P

icy woman

New member
תפסנו את נקסון על חם!!!

הם נותנים סטרואידים וזה מחוץ לחוק!!

deisy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

וואי איריס היום יש לך אחלה הברקות
ולא רק זה, הם רוצים שנדחוף לו עוד ועוד, אני מאכילה אותו והם לא מפסיקים לכתוב לי לא לשכוח להאכיל אותו

Don Nirtin

New member
הרבה MPQ.../images/Emo87.gif

וגם מצאתי את הלב של הטיפש הארור ההוא. יחי. וסיימתי כמה קווסטים. עכשיו נשאר למסור את הדם של ההומוקלולוקלקקקלסחןכחןבג'קךחקםפכס לאלקזר באל נאט ולהתפלל לטוב.

וואוו.. אני ארגישה כזו טמבלית.... ../images/Emo163.gif

אין לי אפילו שמץ של מושג על מה אתם מדברים. מה זה האפרוח הזה? אני משערת שזה של האיוונט החדש. אני אפילו לא טרחתי לבדוק מה יש בסרבר צ'ק הזה. אני כ"כ חורשת על הCPQ, שאני מרגישה אאוט
מישהו יואיל בטובו לתת לי קצת רקע ?

אגב, אני רמה 49 ../images/Emo99.gif

באסה שרק סקרול אחד של השרשרת עבד לי, כך שהיא +30 MP ו HP עכשיו אני מתחילה למקסס את ה HASTE
מסכנות הדמויות שלי בווינדיה. הבאסה הוא שה NX שלהן עומד לפוג בעוד יומיים-שלושה, כך שממילא אבד לי החשק לשחק שם

Guid

New member
49!!! ואווו!

איך הצלחת להגיע לשם מהר כל כך?! O___O

CPQ עידן - והמון ../images/Emo3.gif

העניין הוא שאפילו חבר של הבן שלי כ"כ נהנה לשחק עליה, שהוא עוזר ב CPQ. היה יום אחד שהיה לי מה זה מזל
לרוב אני עושה trade win, כך שכל קבוצה מנצחת בתורה. הייתי מול קבוצה מסויימת, ואז כמעט כולם עזבו. יצרו פארטי חדש של הקבוצה היריבה מולנו 2 רמה 50, ואני עם קשתית רמה 48. הם אמרו שאנחנו ננצח כל הזמן. חח... כששאלתי את הקשתית אם היא מכירה אותם ולמה הם נותנים לנו לנצח, היא אמרה שזה אח שלה ובת דודה שלה שעוזרים לה לעלות לרמה 51. אז היו לי מלאתלפים נצחונות, ועליתי שם 3 רמות בבת אחת עד רמה 48. הדבר הכי מדליק זה שבPQ האחרון, שלושתם עלו לרמה 51 ואני עליתי לרמה שלי (48), כך שארבעתנו עלינו רמה יחד. עניין של מזל

למעלה