ה"י 25.7

טוב נו עכשיו ראיתי למה התכוונת

הלכתי לבדוק שוב.... יש כאילו שחקנים.... זה לא ממש עושה DC לדעתי..... אל תשימי לב....

לשמחתי לא אני קיבלתי דיסי הפעם

אבל כל הפלטפורמה העליונה התרוקנה מאנשים-ואחרים קופצים על המציאה. העיקר שלא התנתקתי.

זה הראל...../images/Emo3.gif זה לא מישהו רנדומאלי

וזה שעשה f2 זה רועי. ועובדה, אנשים קיבלו DC מהשטות הזו. הוא עבר בין אנשים ואמר "why u don't dc". לא אכפת לי למה, אבל זה פשוט בלתי נסבל. ד"א, בד"כ לפנות בוקר רושמים לי הודעות הזויות. אתמול קיבלתי "i sell 10atks call me if u want" ונתן לי את המספר טלפון האמיתי שלו...

TheParrot

New member
לוטן, מצטער אבל הייתי חייב את ה SPOT שלך...

ואני לא עושה לך באופן קבוע דיסי! רק פעם ב...! וסליחה מראש על הפעם הבאה

TheParrot

New member
NICEEEEEEE

גם אני קניתי מתכון להכין את הדבר הזה אבל מייד התחרטתי כשראיתי מה זה צורך ... חחחח

זה לא כל כך נורא.... אם אני הכנתי

אתה בטוח יכול...... כל החומרים ממש קלים להשגה. וקצת PVP..... הדבר הכי קשה היה לנסוע לצוד אריות ים ....
עכשיו אני לוקחת כמה ימים חופש מ PVP עד סופ"ש. בסקניה ה PVP מפוצץץץץץ בהאקרים.....

TheParrot

New member
זהווו אבל תקשיבי

אני לא יכול לעשות PVP ! מלאאא לאגים ברמה שלך דיסי אחרי 2 דקות. אנלא יודע מה לעשות אני אוכל את עצמי \:

תנסה להוריד את הרזולוציה להכי נמוכה

תשחק על מסך קטן ואל תפעיל שום תוכנה נוספת אם זה לא הכרחי. אולי זה יקל קצת.

btekx

New member
כנ"ל לא מצליח לשחק, אבל בלילה אחרי שעה 3

אני מצליח לשחק! אני לא יודע איך זה עובד... פחות לאג... וכך מצליח להרוג הרבה פעמיים, ואפילו מגיע לפעמים למקום 2-3 ומגיע ליותר מ1000 נק'... (בעוד בצהרים ובערב, תמיד נתקע אחרי כמה דקות או לא מצליח לתקוף הרבה זמן...) אין לי מושג למה באחרי הלילה הרבה פחות לאג מאשר בצהריים... תאמת את PVP זה מעלה הרבה EXP!! אני מרגיש שמצאתי מקום מעולה לעלות אחרי LHC...

btekx

New member
אריות ים? מה מחפשת שם? מתכון לכתף?

ואיזה האקרים עושים בPVP?? והאם אפשר לשים פוטציל לכתף מגן? דבר נוסף--- מזל טוב!!!!!!!!!!! כעת את צריכה לעשות את Android! אולי אין שום דבר בAndroid אבל אפשר לשים שם מגילות ופוטיצל... כמו לדוגמא לב מכונאי שמוסיף 15 ATT... לא יודע איך... http://www.basilmarket.com/show/screen/206557/0/Android_heart__ATK_15.html אני מקנא בך בטירוף! את יכולה להשיג הכווווווווווול!!!!!!!!!!!!!! הכול! מגילות הכי טובות! כלי נשק ובגדים הכי טובות! להגיע לכול בוסים הכי טובות! להגיע עם NX הכי טובות! לעלות רמות ונקודות השאר הכי טובות!!!!!!!!

TheParrot

New member
אל תשכח אחי

שהיא עבדה על זה קשה ולא מעט זמן....אני בטוח שגם אם אתה תעבוד על זה ככה אתה תצליח , אולי לא כמוה או שאולי אפילו יותר ממנה! עבודה קשה משתלמת~ [=

btekx

New member
צודק... אין לי כוח לחפש...

ואני קמצני בקשר לכסף NX... ואני עדיין אוסף לאט לאט מסוס כדי לקנות שרשרת הורטאיל כאוס! כעת יש לי כ600M אבל זה עולה 2 בילון ואולי יותר, אבל זה עדיין ממשיך לייקר יותר עוד ועוד... ועדיין לא רוצה לקנות אף אחד אחר כמו למשל אני רוצה את Android למיניהם שעולה כול אחד 200M או יותר... או מגילות לשיפור שכלי נשק/בגדים משום שאותם אני יחליף בקרוב... למשל אחליף את העגילים של PQ גולבין רקס לעגילים חדשים של PQ גולבין השיפור בפאץ' הקפיצה... לכן אני עדיין לא בזבזתי מסוס כבר חצי שנה... ואפילו עדיין לא מצליח להתקרב אל שרשרת הורטאיל כאוס...

TheParrot

New member
עזוב אותך אחי

קנה חנות בNX ( זה ממש לא הרבה , 1.8K ) ושב בFM ותחפש טרייד נוב אחי.... רק ככה עושים כסף ... ובזמן הפנוי שלך לך למפלצות שמפילות דרופים טובים.. רק אם יש לך כאוס זאקום טוב ונשק טוב אז תקנה כאוס הורנטייל...כי זה ממש יקר ואני חושב שבמחיר הזה אתה יכול להשתפר בהרבה יותר עם אוברול או נעליים למשל.... תחשוב טוב ותשאל לפני שאתה קונה משהו בכ"כ הרבה כסף.... xP

למעלה