ה"י 25.7

טוב עשיתי 217K ולא צילמתי את זה ;_;

עשיתי 202K בהתחלה וחשבתי שאני סתם מדמיינת. ואז ה217K ומהשוק ומהאיטיות שלי לא צילמתי.

ציוד קצת יותר טוב, הטבעת, מפלצות חלשות לברק

זה סוד הקסם.
אה והצ'ארם שלי. ברור.

129. ../images/Emo13.gif

לא היה קשה להעלות את הרמה הזאת...אמנם רקסטונס זה לא EXP טוב אבל אני הורגת אותם במכה, ככה שזה הולך יותר מהר.
אני רוצה כבר 130! מקווה להגיע לזה בסופש :) ד"א, מישהו יודע אם Dragon Spirit שווה משהו? [החפץ ETC הסגול הזה, לפי מה שהבנתי מהבאדיליסט, מייצרים עם זה חפצים לרמה 110+ או משהו]

מ י ל ר

New member
כן... גם קוסמים יכולים...

לא הייתי מתנגד ללכת למות אצל הבוס הזה פעם אחת..

מ י ל ר

New member
WTF את 177?!?!?!

אני לא מבין משהו יהיה כיף לשחק עם הקוסמים יותר אחרי הפאץ' קפיצה את מכינה אותה לרמה 200? 0:

אסףףףף לא התאמנתי איתה כבר חודשיים

אין לי כח ואין לי למה להעלות אותה דרגות עכשיו. יש לי את כל ה SP ואת כל הספרים שאני צריכה העברתי. אני לא ממהרת לשום מקום. (דרך אגב אני מיקססתי מטאור). אפילו ב 82% לא העלתי אותה דרגה..... אני מכינה אותה לאט לאט לאט מבחינת ציוד. אין לה עדיין בכלל עגילים, גלימה וחגורה. כל אחד זה פרוייקט. (עוזרת לבת שלי קצת עם ציוד ל DB שלה ) האמת שהיא שהלוואי והיה לי כח לאמן אותה ל 200 עד ל JUMP כי היא בטח תמות מלא. הכי כייף למות בדרגה 200..... אבל לאט לאט. אני לא יכולה הכל בבת אחת. כרגע כייף לי עם המקצועות החדשים. לא יכולה גם להתאמן וגם להשקיע במקצועות החדשים וגם בציוד... בקיצור - למזלי יש זמן עד ה JUMP.....

מ י ל ר

New member
גם אני רוצה למרות ברמה 200

ברמה 200 אני אמות מלא D: ומיקססת את מטאור על חשבון איזה סקיל?

miss_t

New member
שווה שווה שווה!!

אפשר קצת מידע? איפה הבוס הזה? מאיזה רמה אפשר להכנס לשם ואיך נכנסים? וגם- לוקחים בישופים?

מ י ל ר

New member
HUH

היא פרסמה אלף תמונות של הבוס הזה שהיא הייתה עם ההירואית שלה רק מהפרסומים שלה אני יודע שזה הבוס לייון שבטירה (כאילו דהה, רואים לפי הרקע) ושיש לו סקיל שגורם לפונטציאל לא לפעול, שהוא מאוד חזק ושצריך מישהו שיבריח / ימשוך אליו את המובים. נופל ממנו טוקנים אדומים שמהם אפשר להמיר לנשק / בגד של ליון, בגדים וחפצים של רמה 130 נראה לי. לרוב ב-FM מוכרים כפפה של גנב, כיוון שזה הכי נמק משום מה. לביגוד / שנקים יש 8 סלוטים, בשונה מרגילים שיש להם 7 ולוקחים בישופים!!! תבקשי מאנשים באליאנס אולי יקחו אותך!! (אני סתם מסתלבט, סורי) הסיכוי שתשרדי שם דיי אפסי אגב :)

miss_t

New member
רגע!! איך מגיעים לשם??

איפה הטירה הזו ? ולא יפה להסתלבט עליי, כמעט האמנתי ושמחתי שלוקחים בישופים!!

מ י ל ר

New member
אני מאמין שלוקחים בישופים רמה גבוהה

כאילו שישרדו את המכות ממה שהבנתי הבוס חזק מאוד והטירה זה LHC אם לא הייתי מובן D: ובטח שזה יפה להסתלבט עליך :) הכי חשוב זה שמתי שעושים פעם הבאה פאפ אל תשכחי גם לעשות BLESS! D:

אפשר לדעת מה זה??../images/Emo7.gif

זאת הדרך החדשה של ה"האקרים בכאילו" להעיף אנשים מהספוטים שלהם? כבר ראיתי את זה מלא פעמים וקרה לי שקיבלתי דיסי פעם אחת רק...מה הקטע? איזה מעצבן זה

לי נראה שאת סתם פרנואידית

ולא ממש רודפים אחרייך האקרים לעשות לך DC ..... מישהו עבר, ראה שחקנית חמודה וכתב לך בהצלחה במכירות.... את יודעת איזה הודעות שונות ומשונות אני מקבלת בחנות שלי? לדעתי ה DC לא עובד עכשיו באופן גורף. רק האקרים טובים יכולים לעשות את זה ובטח יש להם מקום הרבה יותר טוב בשוק....

למעלה