ה"י 25/6

אוקיי..

אז איך אני יודעת מתי הקסם ממוקסס? או בקיצור כשאני אהיה ברמה 30 אז כמה נקודות צריכות להיות ב2 הסקילים הספציפים שכתבתם לי למעלה? תודה רבה...

ככה../images/Emo87.gif

כשאת מצביעה על אחד הסקילים (לא משנה איזה) כתוב לך MASTER LEVEL שזה אומר השלב הסופי שבו הסקיל ממוקסס. ביחס לשתי השאלות האחרות העוסקות בכישוריי הקשת אין לי ידע בסיסי בנושא.

XxTherionxX

New member
פוקוס רמה 3 בלבד!!!

זה סתם בזבוז של נקודות... כדי להעלות BOWMAN מהר צריך להעלות קודם את ה BOMB ורק אחר כך לעלות את ה DUBLE מסיבה מאוד פשוטה.. ה BOMB הורג יותר מפלצות במכה וכשהוא ממוקסס הDMG שלו יותר חזק מה DUBLE... ואיך אני יודעת..? יש לי האנטר רמה 69.. למדתי מהטעויות שלו... מרמה 40 בערך צריך להתאמן על ה JR YETTI... עפים שם רמות כמו כלום... ומציאות.. הם מפילים מלא דברים טובים...

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif בומב?

למה את מתכוונת? הדאבל אצלי זה 13.

miss_t

New member
נגמרו לי המילים

היי לך שם, קודם כל לא להתרגש. שחקנית ברמה 14 אפשר לעשות תוך יום (יומיים-שלושה). שנית, מאוד חשוב לדעת מה את בונה כשאת בונה את הקשת שלך... ישנן כל מיני סוגי בניות וכל אחת מתמקדת בדבר שונה. הבנתי שאת יודעת אנגלית- אז קבלי קישור למדריך שמסביר 4 דרכים להעלאת סקילים, ובכלל מסביר על קשתים מדריך של בסאיל 4 הדרכים והסבר להן בקצרה Standard 1st Job Build- מונע ביזבוז כסף- מתאים לחדשים במשחק Arrow Blow Build- חזק Slightly Funded Power Build- לאלו שיש להם כסף ויכולים להשיג שיקויים וחיצים בקלות (בעזרת משתמש אחר שיש להם באותו שרת) DS Before Critical Build- אותו הדבר כמו סטנדרט רק שפועל בצורה כזו שהקריטקל ימוקסס בסוף ואז הפגיעה תהיה חזקה. אם יהיו לך שאלות נוספות- שאלי ../images/Emo140.gif

תודה על העזרה..

נראה לי שאני אלך על זה: Standard 1st Job Build השאלה היא מה מומלץ למתחילים? כי זה לא ממש אומר לי יותר מידי כל השמות האלו של הסוגים של הקשתים. לפי המדריך הם אומרים לפעול ככה: Standard 1st Job Build Level 10 - 1 Arrow Blow (1) Level 11 - 3 Blessing of Amazon (3) Level 12 - 3 Eye of Amazon (3) Level 13 - 3 Eye of Amazon (6) Level 14 - 2 Eye of Amazon (8), 1 Critical Shot (1) Level 15~20 - 3 Crit (19) Level 21 - 1 Crit (20), 2 Double Shot (2) Level 22~27 - 3 DS (20) Level 28~30- 3 Blessing of Amazon (12)/Focus (9) (Arrow Blow is possible, but not recommended since you already have maxed DS) End Results: Max Double Shot Max Eye of the Amazon Max Critical Shot 3 (or 12) Blessing of Amazon 0 (or 9) Focus 1 Arrow Blow למה בתוצאה הסופית יש 3 או 12 ושורה מתחת 0 או 9? לא הבנתי.. ואני בבעיה כי אין לי מושג איך להמשיך לדרג את הסקילים לפי המאמר כי אחי שינה לי קצת ודירג אחרת אז אני אשמח גם פה לעצה..תודה רבה רבה רבה!

miss_t

New member
בשביל שתקבלי תשובה טובה יותר

תאמרי איזה סקילים יש לך עכשיו ועל כמה הם נמצאים= ככה יהיה אפשר לכוון אותך לאיפה להמשיך ומה לעשות. בקשר לתוצאה הסופית- המדריך הוא די פתוח לשינוי- בין רמות 28-30 כותב המדריך מאפשר לך לבחור מה יותר נוח לך להעלות- את הפוקוס או את ה blessing of amzon. ההבדל בין שני הסקילים הוא שהפוקוס הוא סקיל אקטיבי שבו את משתמשת בMP כדי להעלות זמנית את ה accuracy +9 and avoidability +9 for 160 seconds (דיוק והתחמקות) ויהיה לך את ה+3 מהסקיל הקודם (כדי לפתות את האופציה להעלות בכלל לפוקוס צריך את הבלאסינג), ואם תבחרי להעלות לblessing שהוא סקיל פסיבי (את לא משתמשת בMP כדי להפעיל אותו) אז יהיה לך Accuracy +12 קבוע על השחקן. ובגלל זה רשום לך על הבלאסינג או 3 או 12 (במידה ותבחרי להעלות את כל הנקודות לבאלסינג) ו-0 או 9 במידה ותבחרי להעלות לפוקוס. בהצלחה באימונים../images/Emo140.gif

אוקיי...אז הסקילים שלי עכשיו הם ככה

the blessing of amazon - 6 critical shot - 0 the eye of amazon - 7 focus - 0 arrow blow - 1 double shot - 2 אני רמה 15. אם למישהו יש המלצות איך להמשיך מפה אני פתוחה לשמוע.. ד"א מה הניקוד שצריך להיות בכל סקיל בשביל להגיע למקסימום שלו?

One Minute

New member
עד לבל 24 תעלי כל לבל DS וCS אני חושב../images/Emo122.gif

עד שזה יתמקסס.

miss_t

New member
רמה 62 עם הקלריקית

כמה אורביס PQ עם נושנוש ומאור (אני הנהגתי!!) ואיזה בלאגן זה כשאין haste ../images/Emo10.gif אחרי זה הלכנו לזאקום הקומקום לעשות את משימת המפתחות ואת הקפיצה רק שאני נפלתי ללבה והחלטתי לא לרפא יותר :-|

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifתחזרי להמנהיג.><

אני רוצה לעלות עוד כמה רמות..P: ושדרגתי את הHASTE שלי לרמה 11 ככה שלא תהיה בעייה יותר..../images/Emo6.gif ואני עדיין לא מבינה למה נפלת ומתת בכוונה..T.T והשארת אותי בודדה בקווסט האכזר של זאקום..><, אה כן.. מזלטוב על הרמה..P:

miss_t

New member
תחליטי../images/Emo163.gif

זאקום הקומקום או אורביס PQ? וההתאבדות הייתה איתות של ייאוש מהקפיצות-נפילות ../images/Emo10.gif

MR Lordi

New member
יש לי מלא כובעים של ארה"ב ../images/Emo178.gif

אל תשימו לב ל172K 31 מיליון ועוד מלא דברים במיול ../images/Emo3.gif

MR Lordi

New member
21.43% הרגתי Crimson Balrogs ../images/Emo13.gif

הייתי בדרך לאליניה עשיתי פארטי עם DK והוא עשה לי HyperBody ונכנס לספינה הגיעו 2 באלרוגים והתחלתי להילחם בהם 1 מת נלחמתי נגד השני, נתקע לי המחשב לרגע אבל המשכתי נשאר לי 3000HP והעליתי מהר והרגתי גם את השני 3500 EXP כל אחד יותר מאוחד אני הולך לJr. Balrog

MR Lordi

New member
את הסאונה בכמה מיליונים

זה מזכיר לי שאתמול מישהו זרק איזשהי סאונה בFM וחבר שלי שינה את המקשים אז לא יכולתי לקחת ואז מישהו הגיע ולקח ../images/Emo10.gif

למעלה