הקווסט של הסאונה באמת היה מעיק אבל משתלם
D deisy New member 28/1/08 #18 אין לי כוח אליו... לא יודעת, פשוט שונאת את סליפיווד.... כמה יהלומים צריך? דברי איתי, יש לי כמה...
E Elizab3th New member 28/1/08 #19 אני חושבת שעשרה, אני צריכה לבדוק בדמויות שלי. בינתיים אני מחזקת את הקוסמת
D deisy New member 28/1/08 #21 כן ראיתי, תודה! אני רואה שאין ברירה אלה לעשות אותו... יש כמה קווסטים שלא יפתחו לי בלעדיו... אבל איפה נמצאת רוני? לא מצאתי אותה בהיידן סטריט...
כן ראיתי, תודה! אני רואה שאין ברירה אלה לעשות אותו... יש כמה קווסטים שלא יפתחו לי בלעדיו... אבל איפה נמצאת רוני? לא מצאתי אותה בהיידן סטריט...
NIR DE LA NOCHE Member 28/1/08 #25 זה נמצא../images/Emo87.gif במפה הראשונה של אליניה, היכן שנמצא הNPC של החתול פנזי, תכנסי לעץ הראשון שאת רואה ותעלי למעלה למעלה למעלה עד שרוני יהיה באמצע המפה. זה עץ בלי מפלצות.
זה נמצא../images/Emo87.gif במפה הראשונה של אליניה, היכן שנמצא הNPC של החתול פנזי, תכנסי לעץ הראשון שאת רואה ותעלי למעלה למעלה למעלה עד שרוני יהיה באמצע המפה. זה עץ בלי מפלצות.
D deisy New member 28/1/08 #23 לפריון למשל mr.thunder - הוא יעשה לך יהלום אחד תמורת 10 אורים של יהלום