ה"י 25-26.1

MR Lordi

New member
ה"י 25-26.1

רמה 68
עוד 2 רמות אני הרמיט
קניתי כובע בNX

ווינגז

New member
רמה 55 ../images/Emo99.gif. קווסטים ../images/Emo99.gif

עליתי בשלושה ימים מ-10% ברמה 54 לרמה 55, אני לא יודעת אם להיות גאה בעצמי או להכריז רשמית על חוסר חיים.
ו, טוב, אתמול היו אחד הימים המצחיקים שהיו לי כבר הרבה זמן במייפל, שיחות מצחיקות עם אנשים שאני אוהבת
וזה. עזרתי לספיר (בדמות אחת שלה) עם הקווסט של ה-Cursed Dolls - אספתי אותן במקור בשביל שירלי, אבל גם ככה התאמנתי שם. היום אספתי אותן שוב בשביל שירלי, נשאר רק את ה-600 וה-1000 לדעתי. מעבר לזה - היו כמה קווסטים מגניבים, ועכשיו יש לי דברים אמיתיים לעשות!

רמה 10../images/Emo87.gif

בקוסם אש ורעל לעתיד שאני טופח. האמת שהוא הפך לקוסם ברמה 9 בגלל שגרנדל נתן יותר מדי EXP. בכללי באתי אליו עם 70% והוא העלה אותי רמה עם הPATH OF MAGICIAN. זה נורא אם הפכתי לקוסם ברמה 9? אה וכן. המנורה המפורסמת שכולם שואלים עליה. זה מופיע בעיקר לביגנרים.
אגב. גם הקוסם החמוד הזה הוא בברה.

תראו איזה SPAWN מעולה../images/Emo87.gif

אגב.יש NPCים חדשים במו לונג. אחד מהם זה MR. DO. הוא מציע לעשות לכם מגילות בחינם בתמורה לזה שתביאו לו דברים לפי מה שהוא מבקש. שימושי ביותר

One Minute

New member
זה משנה. אתה חייב להפוך לקוסם ברמה 8:

אתה מקבל אנרג'י בולט ברמה 8, ואם אתה מתכוון לקבל את זה ברמה 9- אתה מוריד נקודות לסקילים של הMP.

Elizab3th

New member
ניר, גם אני פתחתי דמות חדשה בכוונה להפוך

לקוסמת, עדיין לא החלטתי איזה, הבעיה היא , שמשום מה נראה לי שהרבה יותר קשה להרוג במייפל איילנד, ביחוד את הפטריות הכתומות הגדולות וחוץ מזה שקשה מאד לצאת מהאי הראשון לפני רמה 9, אחרי כל ה-EXP שקיבלתי על קווסטים והריגות הגעתי לרמה 10 בליפרי ואני מניחה שעוד לפני שהפכתי לקוסמת כבר יש לי הפסד מבחינת ניקוד (לא של ה-LUK וה-INT), מה אתם ממליצים לעשות? להתחיל מחדש ולמחוק את הדמות? או שאפשר להמשיך איתה כך?

שירלי317

New member
המנורה...

היא רק לבגינרים?? או שזה משהו שצריך פשוט לשנות בהגדרות סיסטם של המשחק? כי זה יכול להיות ממש ממש ממש שימושי! LOL

יש משימות שלכולם יש....

אבל רק ברגע שאתה עולה רמה ומקבל אותה אחרי ההתנתקות זה יעלם.....

One Minute

New member
סיימתי את הקווסט הראשון בליפרי~ כנסו לחוויות

טוב אז ככה. הגעתי לליפרי, בפעם הראשונה, שלשום, ואישרתי את הקווסט. אתמול, התחלתי לעשות אותו.
להשיג את הפרוות הצהובות היה ממש קל, וגם את השחורות, אחרי שמצאתי הידן סטריט. מתתי סך הכל פעמיים באותו יום ואני חייב לעלות רמה היום, אבל אני לא רוצה לבזבז כסף לשיקויים כי נשארו עליי 5 מיל. אני עוד מעט קונה 30 גצ'אפון בערך וחנות ואני אעשה לפחות 40 מיל אני מקווה. אני אקנה מאונט ואשאיר 20 מיל לשיקויים ולנסיעות.

שירלי317

New member
רמה 38 סופסוף!!

יעלי סיפקה לי כמעט את כל הקווסטים של הבובות המקוללות... נשאר רק ה1000 (בהזדמנות אחרת)- תודה יעלי!! וחוצמזה הלכתי לאורביס ומשם אקווה עד ללודי ועכשיו אני במפעל צעצועים... סיימתי כמה קווסטים מצחיקים.. ויעלי הביאה לי דברים מעולים לרמה 40 ו50... ככה שאני מבסוטה.
יצאתי לדרכי לירושלים
עם הגשם הנוראי הזה...

deisy

New member
כולם מדברים על הקווסט של הבובות המקוללות

משום מה אני לא מקבלת אותו! כבר רמה 53, ולא, לא עשיתי אותו (דווקא לא היה לי אכפת ללכת לקופים הזומבים
), אבל משום מה אין לי אצל הפייה את הקווסט...וגם לא באוליבל קווסט.... למישהוא זה קרה? איך כן אני יכולה לקבל אותו מישהוא יודע? תודה!

sapir aloud555

New member
אם אני זוכרת נכון

צריך לסיים את המשימה של הסאונה בסליפיווד (רמה 30) כדי שהקווסט הזה ייפתח.

deisy

New member
או, עכשיו הכל ברור...

אם זה באמת כך.. באמת לא עשיתי את המשימה של הסאונה... טוב, אולי הגיע הזמן :) תודה!

Elizab3th

New member
אני באמצע הקווסט הזה, ממש קשה לי איתו.

נשארו לי רק היהלומים.

למעלה