ה"י 25.12

yonVata

New member
ה"י 25.12

טוב... אז דישדשתי לי במעלי רמה 30 לאט לאט באחוזים, ואז התחלתי להכנס לבעיה כספית קשה אחרי שהחלפתי את רוב הציוד שלי לציוד שמתאים לרמה שלי... התחלתי לעשות מלאאאאאא JPQ, עליתי 2 רמות!!! (אני רמה 32 כבר
), הצלחתי לצבור את רוב הכסף (הלא רב) שהיה לי בחזרה מהבקבוקים שמקבלים כפרס על הקווסט... מגניב מגניב מגניב!!! מחר אמשיך לחרוש שם קצת - או שאנסה קצת מהקווסטים החדשים שנפתחו לי
אז ספרו איך היה לכם??....

Guid

New member
סאיונרה קרניבל~! ^____^

יאפ, הגעתי לרמה 51 סופסוף! ניצלתי את החצי שעה הראשונה של הדאבל בשביל לחסל מאסטר-כרונוס בלודי, כי לא היה לי כח לפיקיו... קרניבל הוא כיפי ומגניב, אבל ברמות הגבוהות זה נורא קשה למצוא פרטי טוב שיישאר להרבה זמן, וגם ככה הEXP כבר פחות מזיז... אבל, היה טוב, וטוב שהיה! עכשיו אני אתחיל את המייז, ואני מקוה שאני אתפוס מהר את הקטע של החדרים... /tapuzforum/images/emo6.gif ויוני- מזל טוב על 2 הרמות! תעשה הרבה פיקיוים כל עוד זה מטיס לך את האחוזים~ D:

לבנדר א

New member
מזל טוב!

זה מאוד מרגש לעבור לPQ מתקדם יותר. אל תדאג, אתה תתפוס מהר מאוד את הקטע של החדרים, זה לא באמת כל כך מסובך כמו שזה נראה בהתחלה.יש המון קיצורי דרך, אני בעצמי המשכתי לגלות עוד עד הרגע האחרון ועדיין בטוחה שיש עוד הרבה שאני לא יודעת עליהם. אבל כן, זה PQ נחמד. תעשה חיים.

Guid

New member
מגניב! D:

אז מגיע גם לך מזל טוב~ אתה לא בווינדיה במקרה, נכון?

Guid

New member
תודה לכולכם~ D:

איריס, אל תחכי לזה... אלו רמות קשות בטירוף, ואין לי הרבה זמן בגלל הלימודים... כהוכחה לכמה אין לי זמן- אחי פתח את האססין שלו בערך חודש אחרי שפתחתי את הקשת שלי. עכשיו הוא כבר הרמיט ברמה 73... /tapuzforum/images/emo6.gif

icy woman

New member
יקירי

גם מאיה העלתה את הקשתית שלה בדם יזע ודמעות. כולנו נחכה בסבלנות, גם אם זה ייקח שנה, שנתיים ויותר נכון חברים??

Guid

New member
אתם באמת מקסימים~ /tapuzforum/images/emo9.gif

עם הקצב שלי, אם לא הייתי חבר בפורום הזה כבר מזמן שהייתי פורש. D:

Hasselblad

New member
מזל טוב!!

יוני עידן ורועי.... אוף אני מקנא כבר מלא זמן לא היה לי מה לרשום בהתקדמות יומית

Hasselblad

New member
אין לי זמן....

השנה הזאת כל כך קשה לי... באמת בהרבה מובנים, אני מרגישה ריקה מאנרגיות.

למעלה