ה"י 25.11

ה"י 25.11

יאללה חברים- תשנסו מתנים וקדימה! ביום שני יהיה היום האחרון לניצול ההטבה בעקבות אירועי שבוע שעבר. ב10.12 ניפרד מהקווסט של ההורים. אני לפחות יכול לשכוח מהחיה שרציתי כל כך.
למי יש עצה טובה לגבי EXP של שיער?

../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif

הא ו70%. החתולים האלה באמוריה מעולים. ברצינות.

אממ..ניר ם-ם ../images/Emo109.gif

למה לעזאזל אתה מתאמן בחתולים האלה? XDD הם לרמה 30 ואתה רמה 55 או יותר, לא? O~O בכלמקרה.. אני חושבת שעליתי כמה אחוזים..בעיקר אני מסתובבת.. וההוא שהיה צריך לתת לי את הקופון לשיער הוא רשע והוא לא זוכר תתאריך לידה שהוא רשם, וההיא שהבטיחה לי 10K NX בסוף החליטה לריב איתי סתם ככה, ופספסתי כבר 2 ימים מהקווסט T__________T ויש לי איזה 7 כרטיסים וכולם 100.

הם מביאים כסף../images/Emo87.gif

ובדאבל אקספי זה 130. ויש ספאוון נוראי שלהם. זה קידם אותי מעולה

חרא יום:X נקסון שוב מאכזבים../images/Emo122.gif

התאמנתי אצל הענקי אבק...דאבל אקספ פי!! יאאאא איזה מושי
0.14% על כל ענק אבן..ממש מושיייי!! :) :) :) עד שנקסון המעצבנים האלה...מחליטים לתקוע את המשחק...ולגרום לי למות =/ כל האחוזים ירדו... כל כך מסתכל ומבאס!! אי אפשר לעלות 000.00001% בשקט...כמה לאגים...שלא נדבר שזה מתנתק X: 32%

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif אי אפשר להשיג קודים,

אתה יכול לקנות את זה בארה"ב (מן כרטיסים כאלה כמו של NX).

אז מדוע אמרת,

"נסה 3 ניתוקים +תקיעת מחשב.. " חשבתי שאמרת, נסה 3 ניתוקים ולתקוע את המחשב...ככה זה יעבוד... אז את אומרת, 3 ניתוקים מהמשחק ברגע שאני נכנס יעזרו? הלוואי,תודה!..

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif רמה 68, אוברול חדש.

התחיל להימאס לי מLmpq ומאורביס, במיוחד אתמול כשהפארטי ממש עלתה לי על העצבים. בהתחלה היה מצחיק וצחקנו על כל דבר אפשרי (מוונקי עד לבוגיס ומהבוגיס עד לפסל o.o) ואז 2 הSmugglerים החליטו לריב, אחד מהם עזב, שיכנעתי אותו לחזור, השנייה עזבה, שכנעתי אותה לחזור ובסוף אני עזבתי כי הם עלו לי על העצבים, פעם אחרונה שאני ליידר.
גם התחיל להימאס עלי שאני מקבלת כל הזמן 100 בקווסט של ההורים ב2 המשתמשים, יש לי כבר 9 בכל אחד של 100.
יצאתי אתמול מהPQ כשאני.. 90% ואז התאמנתי בדאבל אקספי בGolems ותוך פחות מחצי שעה עליתי רמה.
מעכשיו אני אסע לLmpq רק כשאצטרך שיקויים, ולאורביס רק שיהיה לי זמן פנוי בשביל להתאמן.
אני אשאר בVic עד שהקווסט של ההורים יסתיים.

34% כותב מהבי"ס

יש הפסקה ומרשים לנו להיות על המחשב אממ..משעמם לי כאן >_<" (שהמורה לא תראה את זה>.>;) אממ.. אני מוכר אוברול לבת לקשת לרמה 50 וחולצה לקשת/ית לרמה 10 וחלק תחתון ללוחמת לרמה 60. (עוד שעה הולכים הביתה!D:)

למעלה