ה"י 25/10

ה"י 25/10

ממש ברגע זה אני מנסה שיער EXP של אמוריה. קאמיקאזה, מה, אסור? תאחלו בהצלחה

אנלא מאמין ^$ ^&%$&$&*!!!!!!

במקום לבזבז 5.7 MP על שיער, קניתי EXP... ומה קרה... קיבלתי שיער יפהיפה!!!! כזה עם שני קוקיות בסרט אדום... עשיתי גם צבע EXP... יצא אדום יפהיפה... נשאר 1450 MP פוינטס... מה עושים? קניתי את הפרצוף החמוד ההוא עם העיינים שמצטמצמות לצדדים עם החיוכון הקטן... אני ממש מאושר... ממש CRAZYBOW2 אחרת... והEXP כל הטוב יצא בנסיון הראשון, כן?!

הטיZרית

New member
המון בהצלחה... אני בדרך לחתוך ורידים...

יש לי משהו הזוי בטרוף... כל אות בלפטופ שלי פותחת משהו אחר לא רצוי במחשב... אי אפשר לשחק כי כל דבר שלוחצים עליו במקלדת פותח משהו ומעיף את המשחק.... אם למישהו יש רעיון למה זה קורה אני אשמח לדעת... אין וירוסים... זה בדוק..
אין מייפל... עד שיש לי זמן לשחק המחשב התחרפן

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיאו גם לי זה קרה פעם!

זה ממש נאחס אני מכיר.. אני פשוט עשיתי ריסט..

הטיZרית

New member
עליתי על הבעיה.... -_-

אני מחברת מקלדת USB כדי לשחק עם הלפטופ.... המקלדת דפקה את המחשב.... אבל אני לא יכולה לשחק עם המקלדת הרגילה של הלפטופ... איזה קקה...

זה מדליית זהב, מזה... תודה...

הכל בדיוק המבצע הזה חולה על הישבן שלו... תודה רבה לכל חברי הפורום שעזרו לי!!

לבנדר א

New member
../images/Emo54.gifהיסטרי!

אוי אני אוהבת את הפרצוף! XD אפשר תמונה אחת עם העיניים האמיתיות?

הטיZרית

New member
הצלחתי לעלות היום ל 80% בחזרה

אחרי הרציחות של יום קודם.... אבל עכשיו הנייד לא עובד טוב.... ממש מפחיד למות איתו... אז NO MORE MAPLE לכמה ימים הקרובים..... יהייה טוב

Guid

New member
רמה 43 עם ההאנטר! D:

למרות הלאגים, עליתי רמה כמו גדול! אני כבר מרגיש איך שהEXP שמקבלים מהקארניבל מתחיל להשפיע פחות על האחוזים שלי... וגם, והנה הפתעה, העלתי את הבנדיט שלי לרמה 15! ונחשו איפה הוא? בברה!!! אבל זה היה רק מתוך שיעמום, אני לא ממש מתכנן להמשיך איתו... XD

D amaged R oses

New member
עליתי לרמה 60

+ 40 אחוז :] והתחתנתי, עשיתי APQ , חבר שלי [בעלי?:O] היה לידי וראיתי אותו פותח קופסא ושני תפוחים נפלו ממנה, ממש התלהבתי בשבילו. לי יצאה סלסלה ועגילים אבל הם עפו לי לזווית שניסיתי להגיע ועפתי כמה מקומות למטה.. אז שום דבר מרגש ממש
חוץ מזה שנתנו לי תפוח אוניקס מתנה לחתונה [תודה מי שזה לא היה 33>] עכשיו אני רוצה לעשות לפחות פעמיים ביום, אבל אני צריכה פרואים סבלניים כי אני ממש גרועה
ידידה של חבר שלי הדריכה אותנו והיה נורא כייף :) והמספר המדהים הזה של הקופסאות בבונוס פשוט
צריך לתת אבל לפחות עוד חצי דקה - דקה, רק לפתוח קופסא זה חצי מהזמן

D amaged R oses

New member
נזכרתי כרגע X:

לפני יומיים קניתי קארגו ובאלרוג, החייתי את היטי, אפקט בוס מגניב!
אנשים לא מפסיקים לעצור ו"מה זה?!?!?!" לוחמים קפצו על זה וסינים זרקו כוכבים! פשוט משעשע D:

deisy

New member
מזל טוב!!!

הלכתי קצת לאיבוד עם החתונה שלך... תהני מאמוריה פקיו!

מזל טוב!

חשבתי שאמרת שאת הולכת להתחתן היום.. חבל דווקא הייתי במשח יחסית עד מאוחר.

למעלה