ה"י 25/10

צ ל י ל 8

New member
רמה 175 ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

לרמה 174 עליתי בPQים (היה לי 71%). אחרי שמתתי פעמיים בדרגון ריידר. שונאת את הפיקיו הזה כי אי אפשר להשתמש עם חיה שממלאת HP אוטומטית וכל מכה שם בפנים די משמעותית עבורי. מזל שהייתי עם PRO פרטי אז אחרי שמתתי רק דאגתי להיכנס לשם ולהישאר חיה בלי להלחם במשהו. עם 11% הלכתי לLHC למפה של BW עם גליץ'. היה לי את הכרטיס של 1.5EXP מהאדמין אחרי שעליתי 5 רמות והפעלתי אותו. אחרי שעה היה לי 55%. התאמנתי איתם עד 80% והלכתי לישון כי הייתי עייפה לאללה. אחרי השעה בעיקר עשיתי להם SE כי כבר לא היה לי כח והם רק רצו SE. האחוזים טסו לגמרי. כשקמתי בבוקר, הייתי 21% (!) ברמה 175
לא חשבתי שהם ישאירו איתי בפרטי עד שהם ילכו. הייתי בספק שבכלל עליתי רמה. אז רמה וחצי כמעט ביום אחד ברמה 17X זה בהחלט אדיר

צ ל י ל 8

New member
רמה 107 עם קוסמת האש בברה

לקחתי מהאדמין ספר של פרלייז וזה אומר שתוך חודש אני צריכה להפעיל אותו וזה אומר שאני צריכה להדיע לרמה 120+ עד אז. יהיו מתנדבים לעזור לי ב-LHC כשאגיע לרמה 110?

צ ל י ל 8

New member
אמממ... תמונה כדי לראות אותה או כדי

להוכיח את הרמה?
אני אעלה תמונה כשאעלה רמה ל-108.

צ ל י ל 8

New member
אוי, כמה מעטפות הלכו לי עליה ../images/Emo7.gif

שניה נבדוק איך היא נראית בראנק..... אוף, היא עם הכובע של טגרה. אני אעלה אותה בערב

תראו איזה מראה סקסי קיבלה

הסיגנוסית של הקוסמת שלי ..... ממעטפה.... אני חושבת שהיא תתאים כמיולית למכירות בשוק .....

מ י ל ר

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אגב, סנטה קלאוס לא נגמר כבר?

נגמר ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כל כך אהבתי אותו....... המעטפות זה לא קשור לסנטה..... נשארו לי 195 סקרולים לאקססורי ל STR.

דרך אגב - המעטפות זה עד מחר !!!

כל מי שיש לו דמות ירוקה, אפורה כחולה עם שער חייזרי או עיניים פוזלות - היום זה היום האחרון לאסוף מעטפות.....

מ י ל ר

New member
OMG

איוונט המעטפות היה אדיר. לא ניצלתי אותו על הראשי אבל המיולים שלי בהחלט נהנו, איזה כיף שאני נכנס למסך הראשי של בחירת דמות, ובמקום כיעור של מיולים אני רואה דמויות מגוונות

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo127.gif זה אחד האיוונטים הכי שווים שהם עשו

ואגב סמדר, המיולית שלי ה-DW קיבלה את המראה הכי יפה מכולן. כמה שניסיתי לקבל אותו דבר על האש, לא הצלחתי. גם את המראה של הקרח שלי אהבתי והעליתי כבר תמונה שלה. ואני מסכימה לגמרי עם אסף. זה כ"כ כיף.......... לא העזתי לגעת ב-BM שלי וקיבלתי איומים על חיי מהבן שלי לא לגעת בה
האמתי שאני אוהבת אותה כמו שהיא.

ה BM שלך נראיית מקסימה כמו שהיא

אני לא נגעתי בלוחמת שלי למרות שהיא לא נראיית פיגוז בעיניי..... היא נראיית חמודה מספיק. לא התחשק לי להתחיל לעוות אותה....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif

בתור מיולית לשוק (רוב השחקנים במשחק הם בחורים בני 2X ....) היא תתפקד מעולה....
ועכשיו אני טסה להכין דו"ח לעבודה שלי לפני שאני מסתבכת בצרות.....

צ ל י ל 8

New member
צודקת לגמרי בנוגע למיולית בשוק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תראי את התגובה של אסף עליה. הוא כמעט רייר כאן

למעלה