ה"י 24.7

ה"י 24.7

אני.שונאת.זאקום.פיקיו במיוחד הJQ, מצאתי את עצמי שוחה בחזרה לאורך כל הדרך מה לא עושים בשביל להגיע לזאקום T_____T

TheParrot

New member
עבר עליי ערב לא קל XD

בערב הסתובבתי לי בFM כמו בכל ערב בשבוע האחרון בציפייה למצוא אקדח טוב במחיר נורמאלי....(כשאני אומר נורמאלי אני מדבר על מחיר שלא עובר את המקס מסו T_T ) אחרי חצי שעה של חיפושים מצאתי אקדח ריברס עם 108 אטק ו 6% אטק ב 2B.......היה לי קשה להחליט אבל הגעתי למסקנה שאקדחים עם אטק יותר גבוה הם נורא יקרים אזז........קניתי! כן חברה, ניפרדתי מ 2B ... ! אבל אין מה לדבר, הדמג' עלה ב1150 נקודות...ככה שאני ממש מרוצה [=

אבישי ר

New member
וואי מעולה!!

הבעיה ב sair זה שהרובים ממש יקרים...
תתחדש

תפוזבל -____-"

אני פרשתי. אם יש כאן מישהו שטוב בJQ, אני מוכנה אפילו לשלם לו כדי שיעשה את זה במקומי
אני כבר לא יכולה יותר

אבישי ר

New member
אני עושה JQ ב 5 דקות

אם את צריכה עזרה את מוזמנת לפנות אלי במסרים

סיימתי!!

כן, סיימתי עם הגיהנום הזה, והמון בזכות אבישי ^^ אז ראן הבא, אני מצטרפת D; סבבה? 3:

אבישי ר

New member
הסיבה האמיתית שנקסון הורידו את ה GM scrolls

רק עכשיו הבנתי למה, עכשיו ה pam song וה shielding ward במכירה בקאש שופ אז נקסון כמובן שהם מפסידים מזה המון כסף אז הם פשוט הורידו אותם, לא שיכפולים ולא נעליים... עכשיו אני צריך יעוץ קטן, מה אני עכשיו קונה לשחקן שלי? כרגע יש לי 700 מיל זמינים לבזבז על חפצים ואין לי מושג על מה, מה שאני יודע שאני חייב לשפר את הדמות שלי אין לי מושג איך להתחיל אפילו, אני כבר יומיים מחפש אחרי גלימה 6%~9% ואין אפילו אחת היום חשבתי על אולי לקנות סטאף ולשפר אותה עם ה GM scrolls שעולים בוינדיה 200 מיל לאחד הבעיה הגדולה שאין ele staff נקי כרגע ואפילו חשבתי להשתמש ב doomsday staff אבל היא יותר יקרה כרגע מ ele staff משופרת המאסטר של הגילד הקודם שלי אמר לי שאפילו כדאי לי לנסות pyogo staff שזה מהיר, אבל (אבל גדול :\) יש לו רק 108 מג'יק... אין לי מושג מה לעשות כרגע ואני אשמח לעצות :)

TheParrot

New member
לפי דעתי אחי

למה לבזבז הרבה כסף על סקרולים? חפש שרביט טוב ב700מיל אחי... תאמין לי שאתה תימצא.....תיהיה סבלני אבל. ותשתדל שעל כל חפץ שיש לך שיהיה לפחות 3% אינט...לפחות.. זה לא עולה הרבה בכלל. ( כמובן שאם אתה יכול יותר מ3% זה יהיה הרבה יותר טוב... D: )

אבישי ר

New member
הכל אצלי 3% כרגע ../images/Emo3.gif

חוץ מכפפה ונעליים הכל 3%... אין לי מושג כבר מה לעשות בקשר לזה, אני מצד אחד רוצה כבר שיהיה לי נשק באמת טוב ולא סתם, חבל לזרוק כסף על משהו שלא שווה את זה אני חושב שכרגע צריך לחפש סטאף נחמדה שתספיק לי עד רמה 163, לחסוך עד אז כמה שיותר ואז לבנות את הנשק EG שלי אבל שוב פעם אני לא בטוח מה לעשות כרגע

מ י ל ר

New member
מעולם לא שמעתי את המושג הזה

לא משנה אכן E-staff היה טוב, רק תזכור שהוא עלה 2 ביל, ושהוא מוריד לך 25% מהדמג'

למעלה