ה"י 24.4.12 שתפו מה עשיתם היום..... חוץ מזה היום ערב יום הזיכרון לחללי צה"ל
K killer97 New member 24/4/12 #1 ה"י 24.4.12 שתפו מה עשיתם היום..... חוץ מזה היום ערב יום הזיכרון לחללי צה"ל
K killer97 New member 24/4/12 #2 מישהו מהגילד נתן לי מתנה 600 קסדות של קרוקיז לאימפים אז 200 השתמשתי לקווסט ו200 אחרים מכרתי בחצי מיל לאחד 200Xחצי מיל=מאה מיל שהרווחתי בלילה
מישהו מהגילד נתן לי מתנה 600 קסדות של קרוקיז לאימפים אז 200 השתמשתי לקווסט ו200 אחרים מכרתי בחצי מיל לאחד 200Xחצי מיל=מאה מיל שהרווחתי בלילה
מ מ י ל ר New member 24/4/12 #6 קרוקיז זה התנינים? אגב, מאיפה אני לוקח את הקווסט? כי לא מופיע לי בכלל לקחת אותו :/ ואללה אני אאסוף היום את הדרופים ננסה למכור
קרוקיז זה התנינים? אגב, מאיפה אני לוקח את הקווסט? כי לא מופיע לי בכלל לקחת אותו :/ ואללה אני אאסוף היום את הדרופים ננסה למכור
M miss_t New member 24/4/12 #8 כן, התנינים עם הקסדות על הראש הירוקים הקווסט מתחיל ממש בכניסה לטירה- יש שם NPC עם נורה עליו. ממה שראיתי אצלנו הקסדות במחיר נמוך יותר(ראיתי ב20K ומעלה)- ממליצה שתעשה סיבוב קצר בFM לפני שאתה מנסה את זה.
כן, התנינים עם הקסדות על הראש הירוקים הקווסט מתחיל ממש בכניסה לטירה- יש שם NPC עם נורה עליו. ממה שראיתי אצלנו הקסדות במחיר נמוך יותר(ראיתי ב20K ומעלה)- ממליצה שתעשה סיבוב קצר בFM לפני שאתה מנסה את זה.
M miss_t New member 24/4/12 #7 אם הוא נתן לך לאימפים במתנה ומכרת- לפי דעתי, במקומך הייתי נותנת לחבר הזה חלק מהסכום.... בכל מקרה, יופי של רווח ובהצלחה
אם הוא נתן לך לאימפים במתנה ומכרת- לפי דעתי, במקומך הייתי נותנת לחבר הזה חלק מהסכום.... בכל מקרה, יופי של רווח ובהצלחה
O orbs2 New member 25/4/12 #10 הלכתי לחפש את פיאנוס ומאצתי רק אחד. לפחות הוא זרת מיני פיאנוס שאני אוכל למכור.
מ מ י ל ר New member 26/4/12 #11 WOW נדיר!! חח נדיר למצוא פיאנוס חתיכת בוס חופר. מזל טוב על המציאה D: