ה"י 24-25

הטיZרית

New member
ה"י 24-25

פשוט לא יאמן... הלכתי לבובלילים... הכחולים.. בשביל למצוא לרועי כוכב הרבה עלים של מייפל מהמעטפות... (מחכים לך 2000 עלים אצלי) אחרי הפסקה של שעתיים..(הרגתי אולי 20 דקות ויצאתי לסידורים) חזרתי לאותה מפה בסאבוואי... כל שניה נופל דרופ... מלא כובעים של קוסמים מלא חניתות וחניתות דגים... חלקים עליונים ותחתונים של גנבים וקשתים... ומה עוד?? 2 מגני מייפל!!! בשעה!!!
אחד נתתי לנוב שהיה איתי בפרטי... הוא פשוט נורא רצה אחד ולא יכולתי להגיד לו לא אחרי שהוא הסתובב איתי שעה ונתן לי לאסוף את כל הפתקים בשביל העלים

196..../images/Emo108.gif

לעלות רמה נהיה ממש איטי :O אבל עוד איזה 4 זאקום ראנים או אפילו 3, אני נולד מחדש D:D: [הסבר : בשרת שאני משחק, בגלל שיש בו x250 EXP, ונורא קל לעלות רמות אז יש אפשר להיוולד מחדש, כשאתה מגיע לרמה 200. אתה יכול לשמור את כל הסקילים מהעבודה הקודמת שלך בקיצורים, וגם כל הAP נשארים... ברמה 120 אתה יכול להחליף בין העבודות השונות שהיו לך. אחרי שאתה עושה 5 היוולדויות מחדש, אתה יכול לעלות לרמות 201... עד לרמה 250 [ברמות האלה אתה בעבודה :GM שיכול להפוך בעצם לכל עבודה שבא לו XD, בקיצור זה ממש מגניב]

Guid

New member
ממש מגניב,

אבל נמאס מהר. מניסיון. רוב הכיף במייפל זה האנשים, ולמרות שיש יוצאים מהכלל- סוג האנשים שתמצא בשרתים פרטיים הוא שונה בטירוף מסוג האנשים בגלובאל...

דווקא ההפך../images/Emo108.gif

הקהילה שם קטנה ונחמדה, בגלל שיש NPC שמוכר סמגה במיליון מסוס [שאתה יכול לקבל את זה מ2 SKELES], אז אפשר לנהל שיחות עם בערך כל העולם עם הסמגס, ולהכיר אנשים.. ויש לי גילד ממש נחמד. :ם חוץ מזה שבגלובאל יש הרגשה שכולם חמדנים כאלה ורכושניים נורא, פה אתה מרוויח מאות מיליונים בפחות משעה, אז הכל משותף בכיף..! נגיד סתם מישהו מהבאדי בא אליי לFM, אומר לי "תעצום עיניים ל10 שיניים", אני [כמו ילד מפגר XD] עצמתי, וכשפתחתי ראיתי ZHELM, סתם ככה D: או למשל אמרתי שאני רוצה להיוולד מחדש לNL, אז חבר פשוט זרק לי את כל הכוכבים שיש לו [היה היה NL ונולד מחדש, היה לו הרבה crystel ilbis וכאלה..], ואמר לי להחזיר כשאני מסיים... הקהילה דווקא יותר חמימה ואוהבת מגולבל..

Guid

New member
וואו... יש לך מזל! D:

אני התקדמתי באיזה 40% עם ההאנטר רק מהסליימים המרובעים בניסיון להוציא מהם מייפל שילד. לא עבד, ננסה שוב מתישהו~

btekx

New member
עליתי שוב עם בישופיראט

רמה אחד לבישופ ורמה ו60% לפיראט... כעת אני צריך ספר סקיל סיפינה קרב לפיראט מ20 ל30... אלו די נדיר ונופל רק מדרקונים אדום וכחול... משהו כאן יש ספר?

D amaged R oses

New member
40% עם הקוסמת!

מתתי פעמיים בסקלס!
ניסיתי לשלוח קודם ולא עבד.. אז בנתיים הגשתי עוגות ו... זכיתי!!!!!!!! פעם ראשונה שאני זוכה במשהו שקשור לנקסון והתחרויות שלהם XDDD קיבלתי קופון צבע שיער רנדומלי בקרנינג! זה נורמלי יחסית, אם זה היה לשיער או פנים הייתי מתבאסת! יש לי תסרוקת יפה בקוסמת והסינית, וגם פנים! אז צבע שיער יוחלף לסינית שחבר שלי יתחבר מחר! כי אני מרוצה מהצבע שיער בקוסמת! קיבלתי ספאם ענקקקקקקקקקקקי של הודעות XD היה עוד אח"כ מלאאאאאאאאא, מיהרתי לצלם לפני שיעלם! זה היה נורא מוזר... הבאתי לו ברצף כמה עוגות [זה לא פעם ראשונה, אבל ביגלל שיום ראשון, כלכך הרבה מביאים, שיש סיכוי להדחף ולזכות!] ופתאום הוא רשם לי "אני מקווה שאת מרוצה מהפרס" ובד"כ הוא רושם שהוא מצטער אבל אין פרס.. פתאו םאני רואה שצף וויספר והודעה כחולה!

Guid

New member
מגניב!

תתחדשי!! כיף לזכות במשהו נדיר, אה? /tapuzforum/images/emo6.gif

deisy

New member
woooot רותם!!!

מגניב!
תתחדשי! אבל אל תחליפי צבע שיער
שלך הכי מקסים!

עשיתי CPQ ועליתי 2 שלבים.../images/Emo219.gif

ואז הלידר פשוט יצא מהפארטי. מצידי להמשיך.
נורא מגניבים כל הדברים האלו שיש בCPQ! עדיין,אני מתעבת פארטיז...זה היה אבל נורא נחמד,שאפשר לעלות רמות כ"כ מהר. :)

deisy

New member
../images/Emo45.gif

תאספי מייפל קוינס ותוכלי לקבל שרשרת ונשקים!

למעלה