ה"י 24-25/4/2010

yonVata

New member
ה"י 24-25/4/2010

כי כבר מזמן לא היה... יאללה, ספרו מה עוללתם!...

yonVata

New member
אז ככה....

עליתי היום רמה עם האוון (יותר בכיוון של 30%) ועכשיו אני עומד על רמה 43... עם הפריסט לאחרונה שיניתי את צבע השיער לשחור כי קיבלתי קופון לצבע רנדומלי... החלפתי וסקרלתי נשק חדש (והרי הם לפניכם) החיה שלי הגיעה ל1500 COOLNESS... אתמול ניר ונעמה עזרו לי עם קווסטים במלזיה, טיפסתי לאיטי לכיוון ה60%, היום גלית עזרה לי עוד, והגעתי ל64%, אחריזה גיליתי שהDK שיש לי בבאדי רמה 80, החלטנו ללכת לנסות DT, ובסוף איכשהו הגענו לMDT ומתתי פעמיים, אז כרגע אני עומד על 59%... :-\... זהו בגדול... נחמד שסוףסוף היה לי קצת זמן לשחק... נ.ב. - למישו יש מושג כמה שווה המייפל וונד אחרי שהוא סוקרל?...

xFade

New member
../images/Emo79.gif אין לי מושג כמה שווה המייפל וונד,

אבל כשתדע את המחיר, אם אתה תמכור אותו אני בהחלט מעוניינת לקנות

yonVata

New member
מעולה ../images/Emo13.gif

אני יודע שבלי הסקרולים זה באיזור ה20 מיל.... מעניין כמה זה עם...

icy rain drop

New member
באתי לענות ואז -

אההה.. הכלכלה של גליסיה זה ממש לא קרוב למה שאצלכם... LOL

מ י ל ר

New member
אני עדיין במייז, ועליתי רמה!

עכשיו אני רמה 65 עוד 5 רמות לעבודה שלישית! XD ויש לי עכשיו איזה 7 מיליון מזוס לפני כמה ימים הלכתי לפי מרקט בשביל לחפש מטה רמה 64 של מייפל, משהו יפה רצח, לא מצאתי, אבל מה שכן מצאתי זה כובע של קוסמים רמה 60, עם 5 אינט, רק ב-2 מיליון, לאחר שחשבתי פעם אחת קניתי, 5 אינט יכול לעזור לי מאוד. הכובע בצבע שחור שמתאים לבגדים XD כיוון שבזמן האחרון עליתי רמות כמו לא יודע מה במייז, העלתי סקילים, יש לי 9 ב-MP איטר ו-15 בטלפורט.

Hawkgirl

New member
עליתי 3 רמות! 8DDDDD

חופש בראשון שליטע! 8D סוף סוף לא פספסתי את אירוע דאבל EXP! מצורפות תמונות תיעוד! 8D רמה 105! ---------------------------------------------------------------------------------------------------->

Hawkgirl

New member
רמה 106!

---------------------------------------------------------------------------------------------------->

Hawkgirl

New member
ורמה 107!

---------------------------------------------------------------------------------------------------->

Guid

New member
מרשים ביותר...!!

יאללה, עבודה 4 כבר לא כ"כ רחוקה!! D:

yonVata

New member
רמה 79!!!!

בשעה טובה וכלכך מוצלחת!!! התחלתי בללכת עם הDK שמצאתי לי לDT, כמובן שמתתי פעמים בגלל לאגים, נשברתי והלכנו לבית הרדוף.. מצאנו עוד אנשים ויצאנו לפארטי מטורף... עד שהגיע בישוף מרגיז והתחיל לעשות גנסיס בלי הפסקה ולא הסכים להפסיק עד נשלם לו 20 מיל... טוב השתלטנו על ערוץ שלא שלנו בשביל 3% האחרונים שלי (כןכן, אניודע, לא יפה, אבל המטרה מקדשת את האמצעים...) ברוך השם ובשעה טובה עליתי רמה סוףסוף!!!... מי יתן והרמות הבאות יהיו קלות יותר
יאללה, עוד אחת ל80!... נ.ב. - קוסמי רעל/אש מפליצים בלי סוף :-O

למעלה