ה"י 24.10

XxTherionxX

New member
ה"י 24.10

אחרי שבוע מתיש (שבוע שעבר) שכמעט לא יצא לי לשחק... הרבה ניצחונות באליפות הארץ של הסוס הערבי בקיבוץ יפעת... סוף סוף עליתי לרמה 78... ביום ההולדת שלי 28 היום..
איזה כיייייייייייייייייייייייייייייף

One Minute

New member
אמממ..P:

אם היית בת 38 היית יכולה להיות אמא של חצי מהפורום חחחח

לבנדר א

New member
רמה 30!

עכשיו אני קוסמת קרח מגניבה.
ליאת, בדקי את ביל, אולי במקרה תהיה שם מתנת חתונה מאוחרת.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאני במשבר רמה 62..=[

לא בא לי מייפל, לא בא לי לשחק, לא בא לי בכלל..=[ ויש לי קאש וחזרזיר, ודמות שאני ממש אוהבת... אבל פשוט לא מתחשק לי לעשות כ-ל-ו-ם! למישהו יש עיצות משבר?T_T

TheMessyOne

New member
מממ קחי לך מנוחה מאימונים לכמה ימים ..

יש הרבה דברים לעשות חוצמזה.. הנסיס CH1 לדבר עם אנשים, להכיר אנשים חדשים בFM ...כל מיני כאלו יש דרך שאת מכירה ו"מתאמנת" תוך כדאי .. כמו OPQ LMPQ ד"א רמה 57 בקרוב XBOW לרמה 60 עם 105 אטק פשוט גודלי =]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifתודה..D:

בעיקרון אני מתאמנת בעיקר ממשימות/חברים ברמה גבוהה שמשעמם להם/ LMPQ זה הדברים העיקריים שאני עושה..XD ואם ממש משעמם לי אז אני הולכת לעזור לחברי הגילדה שלי להתאמן...^^ מזלטוב..D: עוד 3 רמות ובגדים חדשים...D: [נכון?0.O] ואז ישארו לך רק 10..^^

TheMessyOne

New member
יצאתי בזול חחח , 45מיל...

טוב אני מרושש, אז אני לא מתכוון לבזבז כסף חוץ מעל POTS יותר חחח ... אני מתכוון להגיע ל60 עד יום שני.. אני ממש לא מאמין איזה מהר (יחסית ) עליתי ל58... עם הקלריק שלי שהיה פריסט לקח לי 8 חודשיים להגיע ל 70 @_@ המפות החדשות שקיבלנו וכל העזרה מPQ זה ענק =] אנחנו סתם מתלוננים שאנחנו לא מקבלים כלום ^_^

Geanie

New member
../images/Emo110.gifמזל טוב../images/Emo24.gif

עליתי היום לרמה 54 =] היו לי הרבה D/C כי האינטרנט מפגר והמחשב עוד יותר
זה כל הזמן כותב לי error 110, try to reboot and try again later ואני שונאת את זה. עכשיו אני 19%. אני מתה כבר להיות עבודה שלישית!!!

למעלה