ה"י 24/10/10

לדעתי אפשר לקבל SE על כל

כפפה מדרגה 71 ומעלה. חפצים לדרגות 71 - 120 מקבלים אותם סטטים. חפצים לדרגות 121 + מקבלים סטטים יותר טובים.....

Hasselblad

New member
אני אגיד לך מה אני הבנתי

ממה שאני יודעת אי אפשר לקבל SE על כפפה לרמה נמוכה יותר מרמה 120 כי הסקיל SE הוא סקיל של עבודה רביעית שמקבלים רק ברמה 120. HB הוא סקיל של עבודה שלישית ולכן ניתן לקבל אותו על מכנסיים כבר מרמה 70. באופן כללי אין מישהו שיאשר את זה אבל באותה נשימה לא ראיתי מעולם כפפה עם SE לרמה נמוכה מ 120. וגם היו על זה כמה דיונים בסליפי ובאסיל.

מ י ל ר

New member
יש לי חזיר, יש לי חזיר!!!

מאז ומתמיד רציתי אבל לא היה כסף ואמרו לי שלא שווה, כי טלפורט יותר מהיר. (וזה נכון) ואי אפשר להגיד שטלפורט לוקח MP, כי שהוא ממוקסס הוא לוקח אולי 15 MP, זה כלום (ביחס למי שיש 11K MP) בכול מקרה, כיוון שמכרתי מלא טעות ב-2.5M לאחת, היה לי רווח נחמד השבוע, והחלטתי להתחדש בחזיר. נלחצתי, אבל ניר היה איתי במסנג'ר לכול אורך הדרך והסביר לי מה לעשות. אז תודה ניר! ותודה ליון שגם הסביר לי על החזיר ו-סליחה ליאת שלא באתי בסוף לעזור לך עם הרמה, הלכתי בדיוק לעשות חזיר... (זה לא נשמע טוב) אם עדיין רלוונטי, מחר אני יעזור לך בכיף!

btekx

New member
רגע צלחת למכור טבעות של זומביי?

מי קונה כאלו? הרי אפשר לקבל בחינם...?.??... דבר נוסף, מזל טוב על חזיר... מתי תהפוך את החזיר לחזיר בר!
דבר נוסף, אולי לא צריך חזיר בגלל טלפורט... אבל צריך את החזיר לטיפוס בחבל/סולם, משום שעם חזיר יכול לטפס יותר מהר... (או לשחות יותר מהר בים...)

מ י ל ר

New member
מלא אנשים קונים את הטבעת

אני לא יודע למה בדיוק, אבל קונים. ותודה :) אה, ואני לא חושב שהחזיר יהפוך לאפור, החזיר זה צעצוע נחמד ויקר אבל 50 מיל זה כבר סכום רציני.

yonVata

New member
../images/Emo45.gif

אם היה לי מייפל סביר שהייתי עושה אותו הדבר.... לצערי אני יוצא קרח מכאן ומכאן
ולא, אני לא סקפטי סיו

מ י ל ר

New member
פאק, רעיון טוב!!!

אני צריך להכין עוד טבעות אם כך. אני גם צריך להכין 4 בשביל יון... צריך עוד לאסוף, זה משעמם כול כך..

yonVata

New member
3 בשביל יון

ליון יש את הטבעת של האקספלורר והוא לא מתכנן לוותר עליה

מ י ל ר

New member
אה סבבה

ואיזה טעות שאני גם לא עשיתי את הטבעת... הייתי אז עסוק בלהגיע ל-120... זה היה באמת טעות. :(

yonVata

New member
אכן אחת הטעויות

5% קריטיקל אטק זה אחד הדברים ונוק באק רנדומלי זה גם מגניב
ובנוסף לכל העונג הזה.... 5 מג'יק אטק

yonVata

New member
יום אחרי שקיבלתי אותה היה רולבאק...

ככה שרולבק זה לא ממש תירוץ... התאמנתי שוב, ועוד בלי הגולדן טמפל - היה שואה, אבל היה שווה אתזה

Guid

New member
יפה שאתם זוכרים מה היה לפני חצי שנה...

את אתמול אני לא זוכר.

למעלה