ה"י 24/10 יום שבת

or19951

New member
ה"י 24/10 יום שבת../images/Emo41.gif

סוף סוף עבודה שניה! D: תודה לכל האנשים שייעצו לי, בחרתי להיות קוסם אש ולא קלריק, למרות שלפני השרשור חשבתי שאני אהיה קלריק. הנה תמונה מהרגע שהפכתי להיות עבודה שניה, לצערי אין לי תמונה מהעלייה לרמה 30, כי רק דקה לפני שהפכתי לעבודה שניה הבנתי איך לצלם
אז מה ההתקדמות שלכם להיום?

Guid

New member
מזל טוב! D:

קוסמי אש הם נדירים, וזה כיף להרגיש מיוחד~ שיהיה בהצלחה! /tapuzforum/images/Emo9.gif לי אין ממש ה``י, כי בסה``כ נכנסתי למשחק, עזבתי את הגילד הישן, הצטרפתי לחדש, טסתי לסינגפור, וראיתי כמה פרקים של סדרות... /tapuzforum/images/Emo3.gif אז יצאתי כבר מהמייפל וזהו~ אני בטח אתחבר מחר... D:

Guid

New member
בסוף התחברתי אתמול מאוחר יותר,

וטסתי לסינגפור כדי לבחון את האיזורים החדשים. מסתבר שכשיש דאבל, האיזור הזה ממש שווה! /tapuzforum/images/Emo6.gif עשיתי שם כמה קווסטים של הריגת מפלצות בכל מיני מפות, והגעתי ל25%... /tapuzforum/images/Emo9.gif וקיבלתי בדרופ מטריה צהובה, אבן זימון, ואוברול לגנבת לרמה 70. אני חושב שזה האוברול עם הרמה הכי גבוהה שקיבלתי בדרופ אי פעם... P: אה, וגם עזרתי למישהי בלית` הארבור להרוג חתול, והצטרפו אלינו עוד 5 אנשים אז עשיתי פארטי והיה ממש מגניב! כיף להיות ברמה גבוהה מספיק כדי לעשות דברים כאלו! /tapuzforum/images/Emo9.gif

btekx

New member
כמה שאלות בקשר לפאץ חדש...

-יש בוס ברלוג ענק, מה פרס שנופל ממנו? (כמו כובע זאקום מזאקום, שרשרת הורנטאיל מהורנטאיל...) ומה סטטים שלו... -בדקתי במשימות חדשים ישנם 2 NPC שאני לא מוצא (פסיה נייר זבל ולוחם רוח רפאים) איפה הם? -PQ חדש רק באחוזה אימה? -יש גאגא חדש, שמקבלים את משקפיים... איך מקבלים נקודות כדי שאוכל לקבל משקפיים...? אה בנוסף פיראט חשמל כבר רמה 83... את בישופ אני מתאמץ את פיראט חשמל... בזמן זה פיראט אקדח לא עולה...

רמה 71../images/Emo47.gif../images/Emo27.gif

אחרי שמתתי פעמיים כשכבר הייתי עם 96 אחוז
תודות לקוקה קולה המגעילים האלה
המפות שלהם ללא ספק עושות סחרחורת
אבל הצלחתי ועליתי רמה
לא להאמין כמו הדרופים שיש לי....
ונראה לי הספקתי לעשות מיל רק מהכסף שנופל
וותודות לדאבל EXP שנפל אלוהים יודע מאיפה אני כבר 21 אחוז
הסיגנוסית שלי קיבלה שני SAFTY CHARME בCS
אולי סוף סוף אקדם אותה קצת השבוע נראה.... שיהיה שבוע וב לכולם

D amaged R oses

New member
מעדכנת למי שלא יודע + ה"י שלי

יש 36 שעות של דאבל, התחיל בערב.. יש עוד את מחר! תנצלו!
עליתי היום בבוקר בקוסמת ל137![לפני שהתחיל הדאבל] האיזור החדש במלזיה כלכך מגניב וכייפי!
[כבר סיימתי חצי מהתכנונים עד לחודש הבא! XD] ורמה 76 בקשת!!! איזה כייף זה סקילים חדשים ולהתחזק!!

D amaged R oses

New member
כנראה שלא.

בדקתי עכשיו ואין דאבל דיברו על זה ב2 הגילדים שלי, דאבל ל36שעות, אני לא יודעת מאיפה הם הביאו את זה, ולא ראיתי שום דבר באתר. אבל נכון לרגע זה אין דאבל איאקספי

סתם שאלה, ../images/Emo219.gif

ידיד שלי אמר לי שבפאטצ' הבא, יוסיפו עבודה בשם Aran. שמעתי על זה ממזמן, אבל מישהו יודע מה מיוחד ושונה בהם? רק שהם לא ישתלטו כמו הסייגנוסים.

P o o f i

New member
סרטונים,

http://www.youtube.com/watch?v=QwUnoKacYDc שונאת את כל העבודות החדשות האלה, מעדיפה את הישנות והקלאסיות.

P o o f i

New member
מצטערת ../images/Emo12.gif זה לא הנכון.

http://www.youtube.com/watch?v=8Q995VI8jW4&feature=fvw

../images/Emo45.gifלגמרי, מתעבת סייגנוסים.../images/Emo219.gif

כנראה שאני לא אחבב את האראן, זה נשמע לי כ"כ חסר טעם...אנשים עוזבים את המיין שלהם בשביל דמות שמסיימת את תפקידה ברמה 120, למה? כי היא יותר חזקה? נו במת, הכי כיף להשקיע במיין שלך... והם גם משתלטים על הכל. F3

Guid

New member
עוד עבודה?!

מישהו צריך לומר לנקסון שזה כבר לא מצחיק. מילא זה יהיה כמו הפיראטים- עבודה חדשה עם קלאסיק סטייל, אבל די ברור שזה יהיה כמו הסיגנוס... >.>

חחחחחחח

גם ככה הסיגנוסים האלה באים ומשתלטים על המפה עם הסקילים החדשים שלהם, אפילו עם הווינדריידרס זה קורה לי
מה אנחנו צריכים עוד כאלה

D amaged R oses

New member
לא נראה לי שפאטץ' הזה

אבל כן, תצא. זה לא עבודה [כמו גנב, קוסם וכו'] זה CLAN שלם, כמו שיש היום CYGUNS או EXPOLRER/ADEVNTURE או איך שלא אומרים
סייגנון, הברור מאליהם, והאדבנטור זה הקוסמים גנבים פיראטים וכו'. אראן תהיה נוספת וכן, זאת תהיה מגיפה.. אנשים ממש מתלהבים מהקומבו שיש להם. אם אני לא טועה זה בעקרון CLAN רק של "לוחמים".

למעלה