ה"י 23

הטיZרית

New member
ה"י 23

פורשת לכמה ימים להרגע.... ביקשתי מחבר שינסה לעלות אותי רמה.... מחקתי יותר מחצי BL שלי.... לא מאמינה שביום אחד הגעתי ל 42% יום אחר כך ל 50% ובאותו היום ירדתי ל 30% מהרגע שעליתי לרמה 101 אני רק מגיעה ל 40-70% ונופלת ל 0% כבר איזה 7 פעמים זהו אין לי כוח יותר ומצאתי כובע לפיראט לרמה 90 דווקא חמוד... זהו.. לילה טוב

הטיZרית

New member
למי שעדיין מקבל DC

ןבמקרה גם משתמש ב NOD32 זה הפיתרון... אני מקווה שזה מספיק ברור... (קרדיט על הפיתרון ללהב היצירתיות שלי)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאמג!

זה בגלל האנטיוירוס?0-0 אבל עכשיו אני בבעיה, הנוד [LOL] שלי נראה אחררת.... לא יודעת מה לעשות איתו..:X

טוב, היום אומנם לא שיחקתי במייפל...

אך אתמול בדאבל EXP עליתי ללבל 24. העבודה השניה נראת כבר קרובה מתמיד.

החאמוס

New member
זה מבאס לשחק מרמות 100+

לדעתי כדאי לך להרגע לכמה ימים ואז לחזור ולשחק ב-Himes הרוחות הסגולות האלה ששכחתי איך קוראים להם,עם פארטי,זה מלא EXP ובחיים לא תמותי. לילה טוב

Don Nirtin

New member
הודעה לקים. אין התקדמות יומית.../images/Emo87.gif

ראשית כל, התנצלות עמוקה על אותו אירוע לא נעים שהיה לפני כמה ימים בתקרית שהייתה. אני מבין שיצאתי מניאק ולא נתנתי לך כבוד כמו שמגיע לך. הקשר בינינו חשוב לי ואני רוצה לשמור עליו. סליחה מכל הלב. לילה טוב.

One Minute

New member
שונא CPQ. פשוט שונא

רמה 42, 70% כמעט זה ממש מעייף, למרות שזה כיף לעשות טרייד ווינז או כל הזמן נצחונות עם הגילדה הזאת.. מחכה כבר להגיע לרמה 50 ולקנות ZHelm~ לילה טוב שיהיה לכם

Guid

New member
לא נגעתי כמעט במייפל היום...

עשיתי 2 פיקיויים בקרנינג, אבל בגלל שאני בראולר אני עושה miss על התנינים, אז הפארטי אוספים בשבילי כרטיסים... די מבאס... בכל מקרה, בפיקיו הראשון מתתי לקראת הסוף ואת הפיקיו השני סיימתי.. סה``כ הרווחתי בערך 15%. אני מתחיל להתגעגע להאנטר... T.T

Guid

New member
לא עוזב D:

אבל אני אחלק את הזמן שלי בין הפיראט להאנטר. ^__^

עידן ../images/Emo24.gif עכשיו שאתה בגיילד שלי

יהיה לך הרבה יותר נחמד בווינדיה
יש גם כמה שברמות שלך ואתה יכול לשאול בגיילד או באליאנס מי רוצה מייז פיקיו. כיף לעשות עם גיילדיז.

Guid

New member
אני בטוח שזה כיף~

אני רק צריך להגיע ל51 קודם... XD

D amaged R oses

New member
סופסוף רמה 71

אתמול הלכתי לשחק ופגשתי בקלריקית מקסימה ביותר, בהתחלה היא התאמנה למעלה ואני למטה [סינגפור] וכשבאו לשניה לעושת לי KS היא באה מהר ועזרה, העליתי לה פיימ כי בכלל באתי והיא הייתה לפני.. ואחר כך עשינו פארטי, דיברנו המון, הוספתי אותה לבאדי היא עלתה לרמה 70 וניסיתי לעזור לה עם עבודה שלישית אבל לא הצלחתי
אני אשאל אותה היום אם היא הסתדרה בסוף כי היא לא הצליחה להכנס לדלת להלחם עם הCLONE, נראה לי שהיא פשוט לא סיימה לדבר עם הNPC אחר כך בעלי בא, וצפה בעליית רמה [חיכיתי לו עם 0.05 אחרונים] והעליתי 2 נק' בICE STRIKE כי מתתי לראות את זה כבר, הפעם אני יעלה 1 ושתיים לסקיל השני שהייתי אמורה קודם
אחרי כמה זמן ראיתי בשיחה שני קוסמי קרח ברק מדברים ורציתי לראות את הדמג' שלהם, אחד חשב שאני לועגת לו אבל התכוונתי שנראה לי שהדמג' שלי לא כזה טוב :/ אחד נשאר ומ"אני צריכה לישון ב12 וחצי" נשארתי עד 1 וחצי.. הוא דיבר איתי על נארוטו, ובכללי היה מעניין מאוד. דיבר איתי ועם בעלי על אוניבריסטאות וענייני מדינות והיה ממש כייף, אז עוד אדם חדש לבאדי. ולמזלי הוא פרש, אז הודעתי שעוד 5דק' גם אני.. ולמזלי בעלי דחף אותי למיטה
ועכשיו אני עייפה אבל חייב ללכת לבצפר

IceFairy

New member
ה-PAP הראשון שלי על ה-CRUSADER

אין לי מילים לתאר עד כמה נהנתי בפאפ הזה והוא כל כך בניגוד לכל הפאפים שעשיתי כפריסט או כבישופ. אני זוכרת שהפעם הראשונה שעשיתי פאפ זה היה כשהייתי פריסט ברמה 99, אמנם לא מתתי אבל זה תמיד היה לחוץ ועם כל כך הרבה מתחים ותמיד היינו ב-2 פארטי מלאים, אבל הפעם הראשונה בלילה עם הקרוסדר זה פשוט עולם אחר. לא ניתן כלל להשוות בין קוסם ללוחם, עולמות שונים לחלוטין, זה עבר בקלות ובמהירות, בלי כל הפחד והמתחים כפריסט ומה שהכי מדהים, היינו רק שלוש, חברה שלי HERO רמה 129, אני, ובישופית רמה 138, הבישופית רק עשתה היל כל הזמן, חברה שלי ואני התקפנו ותוך עשרים דקות השעון הזה מת
פארטי כזה משאיר טעם של עוד, זה היה פשוט כיף, פעם ראשונה שכל כך נהנתי מבוס, ועכשיו אני מבינה שכדי להנות מבוסים אני צריכה להיות על הלוחמת ולא על הבישופ, למרות העוצמות האדירות של הבישופ, אין על לוחמים, הכוחות שטמונים בהם בלתי ניתנים להשוואה לקוסמים כלל. ולראיה תמונה מהקרב

ReallyWrong

New member
מ38 ל39 25%.

עשיתי לודי פיקיו בפעם הראשונה בחיים שלי והפיקיו הזה בהחלט מייאש ולפי מה שיצא לי בכלל לא שווה את הפרסים >< [למרות שחבר שלי כל שלב התעכב והסביר לי מה הולך להיות בשלב הבא ואמר לי מה לעשות
] אז אמרתי לכולם יפה שלום והלכתי לCPQ [ובחצי שעה בLPQ קיבלתי 15% בערך, בארבעים דקות בCPQ עליתי רמה ו25%.. ביי לודי] עוד רמה אחת ממקססת היל :)

למעלה