ה"י 23.6 ^^

Hasselblad

New member
את בטוחה? יש לי ידיד שהיה שם מרמה 92...

למרות שיכול להיות שאת צודקת הזיכון שלי ידוע כגבולי מינוס... אשאל את ידיד שלי כשיגמר הפאץ'

P o o f i

New member
100% בטוחה.

Jr. Newties הם לרמות 105, כלומר רמות 100 יכולים לעשות ליץ' שם. את מרבית הEXP מקבלים ברמה 105, שאפשר לעשות ליץ' מה- Nest Golems, שהם רמה 110. יכול להיות שידיד שלך היה שם מרמה 92 ומכר לאנשים HS, אנשים עושים את זה.

Hasselblad

New member
אז כן את צודקת

הוא כנראה מכר HS או שסתם עזר לחברים.... טוב נועה עוד 10 רמות....

deisy

New member
../images/Emo45.gif

קודם כל מזל טוב נעה!
אני שמחה לראות אותך מתקדמת ככה! יללה אוטוטו עבודה רביעית!
והרעיון של סיון מעולה, יותר מידי הימס יצא לך בסוף מכל....
ככה גם תכירי חברה של עבודה רביעית ותכרשי חברים לרמות הגבוהות יותר.. מה נגמר עם הסמגה?

ReallyWrong

New member
זה רק להיות על חבל ולעשות HS? ../images/Emo12.gif

תודה רבה
חחחח היו מיליון אנשים, מיליון צ'אטים, טריידים, פסיכי לגמריי.. נראה מה נסגר, לא יודעת

P o o f i

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif

בקצב הזה.. יש לי הרגשה שתגיעי ל120 עד סוף החופש. 100 נראה כבר יותר מידי קרוב.

ReallyWrong

New member
אמן שתהיה לי סבלנות עד 120 ../images/Emo6.gif

אמרתי אתמול בBL שהשגתי את המטרה שלי לאוונט של הEXP, אז הידיד הזה שעלה ל130 אחריי שהוא עשה איתי CPQ עם הבאולרית שאל למה לא 120
"its just 30 more levels" וכן, המטרה שלי לסוף החופש כנראה תשתנה
תודה רבה

Guid

New member
וואעע!! o_O

4 רמות!! זה עצבני בטירוף!! D: מזל טוב! /tapuzforum/images/emo6.gif 90 זה מגניב! /tapuzforum/images/emo9.gif

ReallyWrong

New member
אין לך מושג כמה.. ../images/Emo178.gif

התעללתי בידיד שלי בטירוף, הוא מאתמול מציק לי שנעשה X4, אז אמרתי יאללה, זה גם בSALE, גם מחר נגמר האוונט של האקספי.. והלכנו לעשות, כשהייתי 88 עם בערך 70% הוא אמר לי שאני אעלה ואז הוא הולך כי הוא רוצה לישון, אמרתי לו שאני על דאבל ואין מצב ואני רוצה 90 היום
אבל אין לו זכות להתלונן, בזכותי הוא עלה גם 4 רמות! ותודה

Jolteon

New member
רמה 50! O0

סוף סוף =] ציוד חדש, דמ' חדש, הכל. אין כיף מזה =] עוד רמה אחת לקרניבל, ומשם- קווסטים והרבה rep מהמשפחה. התחנה הבאה- 60 =] נ.ב. מזל טוב, נעה! 4 רמות בבת אחת O0 והייתי אתמול כשהיית 89 נדמה לי XD מזל טוב =]

ReallyWrong

New member
אמרתי לך במייפל, אבל שוב מזל טוב! ../images/Emo24.gif

באיזה סדר אתה ממקסס את הסקילים? ותודה

עליתי ל48 אתמול בלילה. ../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif

שכחתי להחליף לאוברול שנעה נתנה לי.
אני אחליף עוד מעט,אני לובשת כרגע שק,פחח. לא יכולה לחכות כבר ל51.

+שאלה!../images/Emo219.gif

סתם אחת. ידוע לכם על מישהו שהביס את פינק בין? אתמול הייתה סמגה שמישהו אמר בה,שמישהו אחר היה הראשון להרוג אותו. אני לא בטוחה שזה נכון,אבל סתם מעניין לדעת.

Jolteon

New member
תודה כולם, ומזל טוב, לוטן

הסדר שלי היה הHP ראשון, אחריו המאסטרי. אחרי שהשניים הכי חשובים ממוקססים- פניתי לcorkscrew blow ומקססתי גם אותו. עכשיו יש לי 9 ב double uppercut, ואותו אני גם ממקסס =] אחרי זה... נשאר לי 1 בחבית, החלפת הhp עם הmp ומכת המרפק. הכיף לא נגמר =] נ.ב. לוטן- את כמעט שם =]

למעלה