ה"י 23.10

Hasselblad

New member
אחרי שהתחברת לאתר של נקסון

מצד שמאל למעלה בלשונית Support תבחר באופציה של CustomerSupport תלחץ על הלינק שמופיע לך יופיע לך דף עם הרבה כתוב שבחלק העליון שלו יש 6 תמונות אחת של דף עם סימן שאלה שכתוב Submit a Ticket תלחץ על זה ואז תמלא את הפרטים ותכתוב מה שאתה רוצה. מקווה שזה עזר בהצלחה.

Hasselblad

New member
אההה חשוב לציין

שיש דברים שעדיף לא לפתוח עליהם כרטיס אלא לכתוב באחד הפורום של נקסון, במידה ומדובר בבאג כלשהו עדיף לכתוב את זה בפורום של הבאגים של נקסון.

Don Nirtin

New member
ומה אמרתי לך בדיוק?../images/Emo267.gif

זה נהיה לא נורמלי אחרי שעוברים את ה130.

../images/Emo7.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif המממ. ומה אני אגיד

עוד מעט מיקי תידרדר ותתחיל לקנות כרטיסי ניסיון כפול.....

GינGית

New member
האמת שמאז שאת פחות מתאמנת אני מתאמנת

פחות אני אוהבת לשחק עם משהו ולא לבד לבד אני נרדמת אני לא מקפידה על HS

תני לי כמה ימים ואז נחזור לצוד ביג פוט וזאקום

אם בא לך. לסקלס אני לא מסוגלת ללכת אני נרדמת שם וה % לא עולים בכלל בכלל. אם בא לך להצטרף אלי ולעמוד על החבל ב OBLIVION 4 אז גם אחלה !! או שאם בא לך להרוג שם ולהתאבד מדי פעם גם טוב....

Hasselblad

New member
קשה יש רק בלחם

וגם אותו אפשר לאכול! מזל טוב מיקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מ י ל ר

New member
מזל טוב!

גם אני 140! אחלה מספר לרמה. כרגע אני נח מאימונים, בהזדמנות שיצא אני אלך לעשות קווסטים עם ליאת, ממש כיף לעשות איתה קווסטים! :)

שריתושי

New member
רמה 95 ../images/Emo99.gif

אני מנסה לגוון כמה שאני יכולה במפלצות. הייתי בסקווידס, בגוביס (אוף, יש להם מכה חזקה), בניוטיס (שמתתי רק כי ניסיתי להרים דרופים שם).... כן עידן, אני נהנית יותר מבסטרייף מאשר מהגשם מסתבר
למרות שאת עליית הרמות אני עושה בגאלפורה בפארטי (יצא לי להיות עם איוונים שיש להם רעידת אדמה שזה ממש מגניב). יש לי כיסא ומלא מלא טבעות שהעברתי לכל מיני מיולים כרגע. נראה לי שאני אנוע בין גאלופרה אם יש לי פארטי או לניוטיס לבד (סטרייף כבר ממוקסס והתחלתי עם הנשר שיש בו כבר 4 נקודות). אוי, וקיבלתי מקסנדרה שינוי צורה ונראיתי כמו רוח רפאים מתה. הלכתי ברחבי מייפל וכולם עשו לי F6. זה היה כ"כ מצחיק. הרבה החליטו שיש לי האק כי ככה נראים כשמתים

Hasselblad

New member
מזל טוב שריתוש!!

את ממש קרובה לשלוש ספרות! יש לך אולי תמונה של השינוי צורה שקיבלת?

שריתושי

New member
לא ../images/Emo10.gif אני לא נוהגת לעשות צילומי מסך

כי אני פשוט לא מצליחה
אם אני מעלה לכם משהו זה דרך הצייר

שריתושי

New member
זה נראה בדיוק כמו כשמתים ../images/Emo6.gif

בלי חלק תחתון... וזה נראה נורא מצחיק כי בעצם הלכתי, דיברתי ואפילו יכלתי להילחם בצפרדע בעיר
יש אנשים שממש היו בטוחים שעשיתי האק. כנראה שממש נדיר לקבל את זה מקסנדרה (כן, בקווסט של הממתקים) כי לא ראיתי אף אחד אחר ככה.

btekx

New member
הנה תמונה של "התחפושות" של רוח רפאים

תמונה אלו שצילמתי לפני שנה...

Guid

New member
סטרייף זה כיף! ../images/Emo99.gif

אבל קשה להתאמן איתו...

למעלה