ה"י 23.10

GינGית

New member
רגע אבל יש לך בגדים שעשית בסקיל מייקר לא?

אז בשביל מה גם זה?

יש לי אוורול מעולה שעשיתי בסקיל מייקר

והוא גם ירוק ו + 9. ויש עליו 37 STR . את צודקת !! אבל. יש עליו 2 שורות. ו 6% STR. עכשיו יש לי חולצה וחצאית על כל אחד 3 שורות..... אז למרות שהם נקיים. זה יותר שווה מהאוורול . על החולצה יש לי 6% STR כבר ועוד 11 STR. החצאית שלי כבר UNIQUE היא יכולה לקבל אפילו 18% STR. אפילו יותר - עייפה מדי מכדי לחשוב ולחשב. מאז שיש % STR ופוטנציאל - לאוורול המקסים שלי כבר אין משמעות (עבדתי עליו ממש קשה ואני ממש גאה בו). אני אפילו לא מתכוונת לבזבז על סרולים לחולצה והחצאית. % STR = לי המון סקרולים.

miss_t

New member
../images/Emo45.gif

איזה כיף!! אוף, זו רק אני או שאין סיכוי שבעולם שיהיה לי (פריסט) שירות HB? אם הייתה אפשרות הייתי עושה הסבת מקצוע לגנב וחוזרת לקוסם!

איזה פשלה ../images/Emo9.gif

עשיתי טעות ושמתי כאן תמונה של המזוודה שלי.... קיויתי שאף אחד לא ישים לב....
בכל מקרה. היום בערב אני קונה CHTP ואז יהיו לי רק 100 מיל. כל הכסף הזה הולך למישהו מהגילדה שלי.... אם תהרוג את המפלצות הנכונות במשך כמה שבועות ותחזיק חנות ב FM באופן קבוע גם לך יהיה.....

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|וואו!!!

היפר באדי וגם 6%!!!! זה חלומי! המיוחד ההיפר באדי..:S אני מתה להשיג לעצמי מכנס כזה...X3 תתחדשי!!

deisy

New member
013 שמעו אותך!

וסידרו לך את הערוצים
מה זה time traveler? מדליות? אחלה בגדים קיבלת
תתחדשי!!!

מ י ל ר

New member
היום לא עשיתי משהו משמעותי

קצת התאמנתי עם טל ועליתי איזה 7 אחוז והתעייפתי, סתם טיילתי במשחק וניסיתי לדבר קצת עם אנשים

btekx

New member
עזרה!!

אני רוצה לכתוב לנקסון, איפה אני יכול לכתוב? תשובה בבקשה

באתר של נקסון - יש אופציה של תמיכה

ואז אתה בוחר ב LOG A TICKET . הממ אני מחכה לתשובות מהם כבר 3 חודשים... אבל כשכתבתי על באגים במשחק הם הגיבו די מיד.

למעלה