ה"י 22.8

619qq619

New member
ה"י 22.8

= = = = = = = = = = = = = = = = = = == = = = = = = = = = = = = = = = =ן I I I I I I I עליתי סוף סוף ל- 27% אני מקווה לעלות מהר לבל למי שרוצה להסתובב איתי 0xcoolmagex0 I I I &

yoni323

New member
../images/Emo203.gifרמה 76 סוףסוף ../images/Emo69.gif

אין לי שום הזדמנות לעלות ל-80 בחודש הקרוב
שונא תיכון.

כ"כ אדיוטי ציפור הזאת..

לוקחת אחד אחד... צריך להמתין 50 שניות עד שהציפור באה... ורק 1 נכנס=/

ווינגז

New member
היה כיף../images/Emo178.gif

הסתובבתי עם ספיר ברחבי מייפל. שתינו היינו בויקטוריה, נסענו לאורביס ביחד עם עוד כמה וכמה אנשים
וחיכינו בסבלנות לחסידה (עמדתי ממש קרוב אליה ולחצתי כל הזמן, אז הצלחתי לעלות עליה תוך חצי דקה בערך, היה ממש מפתיע
) הסתובבנו לנו בשתי הערים החדשות, ולמרות שציינתי את זה - רק ספיר ראתה אז מותר לי שוב - העיצוב ממש לטעמי, והמוסיקה נעימה ושקטה לשם שינוי. עוד לא נמאס לי ממנה, זה אומר משהו. גם העיצוב של המפלצות ממש מקסים. כאילו, סנאים על בלוטים וקיפודים, יאי
מעבר לזה שרוב המפלצות שם ממש חזקות, ממש נהניתי מהטיול הזה במייפל, וספיר עלתה בערך 10%, אז יאי. אחרי זה עברנו לאקווה ומשם ל-KFT, סיימתי את "The Kids That Became The Sun And The Moon" (בעזרתה של ספיר, כמובן), עליתי בסה"כ טיפה פחות מ-10% בעצמי
לא נורא, היה כיף בלי קשר, תוחזר ספיר לאלתר.

אורן546

New member
בקשר לבעיות עם הפאטץ'

אני מחקתי את המשחק והורדתי מחדש, זה לקח פחות זמן מאשר לעדכן את המשחק עם הפאטץ' הרגיל. וד"א, ה"י- רמה 61 50%, מת משיעמום ומחכה שהבצפר יתחיל שוב!!!!!! אני שונא את החופש.......

למעלה