ה"י 22.5.11

GינGית

New member
כן אבל את נמצאת ברמה שאת מוצאת דרופים

שווים למכירה וסוגרת את החור צ'יק צק אני להגיע לסכומים כאלה אוספת פרוטה לפרוטה

בנתיים חבר נתן לי במתנה HTP תמורת קרמה בלבד

הוא 2 שורות. אבל בימינו זו לא ממש בעיה..... מקווה להשיג מחברים בזול כובע כאוס זאקום. יש לי רק 60 LUK על הקוסמת ואני לא מצליחה לצייד אותה בקלות. קוביה אחת על המגן של הקוסמת שלי נתנה לי 3% INT + 6 INT + 6 INT

זה תלוי ב % שיש על ה HTP

בכל מקרה אני הייתי חייבת דחוף כזה כי יש לי LUK נמוך ואני לא מסוגלת לצייד אותה. בגלל זה הלכתי על HTP כי יש עליו 22 LUK. עוד לא שיחקתי עם קוביות על זה. אני לא מסוגל להוציא NX על 300 דברים יחד.... ואין על החשבון הזה NX בכלל. לאט לאט אצייד אותה כמיטב יכולתי. תוך יומיים חבר יעזור לי לקבל כובע CZAK.

צ ל י ל 8

New member
כמה בערך % יכול להעפיל על 11 אטק של MON?

את יודעת להגיד? תמיד אני תוהה אם להכין כפפות עם %DEX או לא. יש לי כפפה של 10 אטק (כן כן די עלוב לרמה שלי) ואני לא יודעת כמה % DEX אני צריכה כדי שישתווה ל10 אטק ויותר.

יקירתי

בדרגה שלך זה לא או או ..... את צריכה כפפות גם עם ATT גבוה ובנוסף מתחת ל ATT המדהים גם % DEX..... כפיש? בכל מקרה אני יודע ש3% סטטים נותנים בערך - שימי לב לבערך - 5 ATT. אבל זה לא במקום ! גם וגם .

צ ל י ל 8

New member
i know, הכל עניין של סדר עדיפויות בכסף ../images/Emo4.gif

יש לי איזו כפפה של קשת שיש עליה 3 שורות אבל ממש אין לי חשק לבזבז קוביות עליה כי היא גם לא מסוקרלת. כפפה שתהיה גם וגם יכולה לעלות המון כסף. כפפות עם 10 אטק עולות הון
(את שלי קניתי פעם ב-100 מיל, עכשיו המחירים שלהם רק עולים כל הזמן כי אנשים עושים מזה NX) ואני מדברת על כפפות לרמה 10 בכלל כך שאי אפשר להשיג מהם % שווה. יש את הכפפה לרמה 90 אם אני לא טועה. אני לא רוצה לסקרל לבד כי אני ממש לא טובה בסקרולים ועלולה לצאת לי כפפה עם 4-6 אטק, ולהכין כמה לא ממש בא לי כי זה יעלה לי הרבה מדי ואני מעדיפה לחסוך לסקרולים לקשת שתתן לי +5 כל סקרול. אני |חייבת| עוד כסף. מה עושים? מה המקום הכי סביר כדי לקבל מקסימום דרופים למכירה של מסוס?

../images/Emo41.gifמישהו יכול להסביר לי את העניין הזה?

פתחתי את האינבנטורי שלי ולהפתעתי גיליתי 2 כפפות לרמות 50 שמעולם לא היו לי. זה קרה לי עם עוד חפץ כלשהוא. מישהו יודע איך דברים מגיעים לאינבנטורי בדרך קסומה כלשהיא?...

miss_t

New member
סיימת קווסטים לאחרונה?

יש מצב שזה מזה או הליה מרימה? או את האקרית משכפלת חפצים!!!

זה לא נפל בחיים...../images/Emo12.gif

אולי זה כן, אבל לא שמתי לב...בד"כ אני שמה לב לאקוויפס שנופלים, יכול להיות שפה לא שמתי לב. אבל כן, עלית עליי, אני האקרית.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif גם לי זה קורה לפעמים שהחיה מרימה דברים

שבכלל לא ראיתי שנפלו כי הם מתחבאים מאחורי כל הכסף ושאר השטויות. תשמחי

אם היה לי בזה שימוש/הייתי מקבלת מזה מיליונים

הייתי שמחה...
אבל תמיד טוב למכור. :)

בהחלט יכול להיות שווה../images/Emo9.gif

נקווה שאני אפסיק למצוא חפצים שהם ללוחמים לדוגמה, והפוטנציאל הוא INT. או DEF...

btekx

New member
גם קורה לי מילון פעמים

אחד מהם קיבלתי מגילה שאני לא זוכר מאיפה קיבלתי כאלו...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|כנראה הרמת בלי לשים לב.

בשוונג של אימון, יש חפצחם שמוסתרים קצת ע:י כסף/דרופים... ואז אתה מוצא את עצמך כם חפצים..XD זה די כיף=]

הרגתי CROGS!!!11

לא הצלחתי לצלם כי זה היה ממש מהר, אבל הרגתי. נראה לי שזה הדבר שהכי רציתי לעשות במשחק מאז שפתחתי את הדמות הראשונה לפני 4 שנים, כשנסיעות עוד עלו כסף, והCROGים הרגו אותי ולא הבנתי מה עשיתי...
הביאו לי מגילת DEF. יופי.

למעלה