ה"י 22.5.11

מצבניק

New member
ה"י 22.5.11 ../images/Emo3.gif

רמה 95
ובכן, השאלה שלי היא כזאת: יש דרך להרוג ולשמיד את כל החוצפנים שעושים KSים?! זה אחד הדברים המבאסים באראן שאני נכספתי אליו לאחרונה. אני חייב קומבואים רצוף! בכל מקרה בעניין הזאקום. ליאת, אני יכול לעשות את קוואסט הקפיצה בנפרד לקוואסט המפתחות? שאני אדע לעשות זאת. ומה בדבר היום? מעוניינת ללכת צהריים? אני אהיה פנוי עד 16:15 בערך כי יש לי חופש של ל"ג בעומר.

מ י ל ר

New member
אתה קודם צריך לסיים את המפתחות

ורק אז את הקפיצה, ואז את השיניי זהב. (״היי אסף למה אתה ער? מה אתה חולה עם נזלת? מה כואב לך הראש מיום חמישי?״)

מ י ל ר

New member
תודה שרון ועידן

עכשיו אני שוב בקופת חולים, איזה כיף. וגם קרס להם המחשבים ואני סתם מחכה פה, הא אה, זה לא שאני מת לחזור למיטה או משהו כזה.

miss_t

New member
אספי, תרגיש טוב והחלמה מהירה

שיהיה לך שבוע טוב, תנוח הרבה תשתה תה עם דבש ולימון ותשתה הרבה מים

btekx

New member
אל תדאג בפאץ הכאוס הקרוב זה ישפר לך יותר

שיהיה לך הרבה סקילים חדשים ומעולה למשל סקיל אחד שיכול לתקוף הרבה פעמים ברצף למפלצות (ומעלה הרבה יותר קומבואים על כול הפעמים הפגיעהXכמות המפלצות...) וסקיל אחר שלוחץ מיד אתה מקבל 100 "קומבואים חינם" (כמובן שצריך לחכות זמן בין השימוש לשימוש...) בקיצור זה יעזור לך להגיע לקומבואים הרבה יותר מהר

אני החלטתי

להשקיע ולאמן את הקוסמת אש שלי....
מיקי תשמרי לי מקום בפארטי שלך .....
כמה GB נותן לך עכשיו? נביא את הקוסמת שלי בלפ טופ ?? אני מציידת אותה טוב טוב ואלך להעלות אותה דרגות. היא כבר דרגה 165..... אחרי פטץ' הקפיצה היא יכולה להעשות נזק אאאאדדדייירררר . קוסמי אש הולכים להיות חזקים !!!

מ י ל ר

New member
הם יהיו יותר חזקים מהקוסמי קרח?

או שאותו הרמה פחות או יותר (בלהתחשב עבודה שיש אותו ציוד, זה סתם לשאלה)

עם ציוד טוב הם יוכלו לעשות 5 מיליון דמג'

הם יהיו חזקים שחבל על הזמן. אין לי מושג ביחד לקוסמי קרח ואני לא רוצה להיכנס לזה, בטח לא בפורום שיש בו 90 % קוסמי קרח) אבל חברים יודעי דבר אמרו לי ללכת להשקיע בקוסמת אש שלי....

btekx

New member
אוי לא, גם את רוצה להתקדם בקוסמת אש...../images/Emo5.gif

ועוד עם BAM, ואולי גם פלאדין.... ובזמן פנוי גיבורמה 200 ועוד אמרת שיש לך זמן לטפל ב3 בנות ועוד עיסוק בעבודה ובבית... בהצלחה לך בלמצוא זמן כאלו...

miss_t

New member
קודם מפתחות +ה"י שלי

אח"כ קפיצה. היום אני בעבודה בשעה שאתה פנוי. אפשרי מחר אחרי 18:00. התקדמות: עבד לי BOOK של סקיל Angel Ray 20, קניתי ב20 מיל בשוק. אני חושבת שאתחיל לבלות תקופה קלה בלודי לחפש את סקיל 30.

btekx

New member
בהצלחה לך, כבר מכרתי את הספר זה 30

מלפני כמה חודשים ב70M!!!

miss_t

New member
מדובר על AR30

אהע אנסה להעביר כמה שעות אימון מידי פעם בbuffy בלודי שמפילים אותו אאלט

למעלה