ה"י 22.11

ה"י 22.11

סוף סוף עשיתי את זה, אני בעבודה שניה עם הלוחם. אחרי העדרות של כיומיים בערך מהדמות במייפל שהיא בלבל 28, היום חרשתי איזה שעתיים טובות. לקחתי את הזמן, למרות שיכולתי לעלות יותר מהר כנראה, אך רציתי לסיים את כל הקווסטים הקטנים. הם אומנם לא נותנים הרבה EXP אך זה נראה טוב שאני מסתכל ברשימת הקווסטים שכבר השלמתי, ורואים כמות גדולה של קווסטים. בכל אופן, כמו שאמרתי, אני בחרתי "פייטר" לעבודה שניה. לצערי אני לא מצליח לעשות "תמונת מסך" כשאני במשחק. אני אם הבעיה הזאת כבר זמן רב. כך שלצערי לא אוכל להעלות תמונות. אני די מסטול מעייפות, אז לילה טוב למי שכמוני הולך לישון עכשיו, או בוקר טוב, למי שמתעורר עכשיו.
לדרך.... עבודה שלישית....

לבנדר א

New member
אני מוחה על ההכללה.

מה עם מי שלא ישן ולא הולך לישון בזמן הקרוב?
וכמובן, gratz! היה לך לפני זה קוסם, לא? או שאני לגמרי מתבלבלת?
אם כן, איך זה לעבור מקוסם ללוחם? אם לא, עזוב, אבל כל הכבוד בכל זאת.

yonVata

New member
גם אני רוצה לענות...

זה אחד הדברים הכי טובים שעשיתי במשחק!... אני נהנה מכל רגע שאני משחק עם הקלריק!!!!... זהו, אפשר להמשיך... :)

אה, יש לי תירוץ על שלא הזכרתי

את הערים שלא יושנים.... הייתי עייף מחוסר שינה ולפיכך לא זכרתי.
לא בדיוק, היה לי פיראט, ואני עדיין איתו. רק אני מעדיף שיהיו שתי תמודיות שאיתם אני אשחק במקום אחד. ככה ברגע שאני אשתעמם מדמות אחת, נעבור לשניה. מודה לך מאד !

GינGית

New member
מזל טוב אז אני כמו שכבר כתבתי התחתנתי בחתונת

בזק כי רציתי שגם הבן שלי יהיה וגם בן אחותי שממש התרגשו מהמעמד היה קצת לחץ עם הילדים כי לא ידענו על מה ועל מי ללחוץ אבל הכל הסתדר והצליחו להכנס לחתונה הוא כל הזמן משגע אותי וטוחן לי במוח אבל הוא חמוד רצח (עכשיו אני מבינה למה אני לא נשואה במציאות)

GינGית

New member
היינו מחוברים גם בסקייפ עם אחותי

והילדים ואתם מתארים לכם איזה רעש היה בנוסף למתנה שנתן לי הוא נתן לבן שלי סקרול עדיין לא בדקתי מה זה ושאל אותי מתי היום הולדת שלו כי הוא רוצה לקנות לו מתנה
אני מה זה אוהבת את האפקטים כשאנחנו נפגשים לב עם יונות מתעופפות. הוא לקח אותי לראות את הבית שלנו באריאנט (אחת החורבות) אז אמרתי לו שיש לי הפתעה בשבילו ולקחתי אותו לארמון ואמרתי לו שזה הבית שלנו והכרתי לו את אמא ואבא שלי
כמה צחקנו, אמרתי לו שלא סיפרתי לו מההתחלה שאני נסיכה כדי שלא ירצה אותי בשביל הכסף שלי
את התמונות הוא שלח לי במייל כי אני משום מה לא מצליחה לצלם, איזה מבאס את החתונה שלי אני לא יכולה לצלם.

deisy

New member
מיקי!!!!!!!!!!!

מזל טוב!!!!!!!!!!!!! איזה חמודה!!! עכשיו תוכלי לעשות אמוריה!
תהני!!

icy woman

New member
עכשיו

אף אחד לא יגיד שאנחנו לא אחיות
איזה תיזמון, אילו מילים חחח..

Hasselblad

New member
מיקי!!!!!!!!!!!!!!!!

יש יש יש מזל טוב!!!!!!!!!!!!!! ולכי תדעי אולי עם כל החפירות שלו עוד תמצאי איזה חפץ ארכיאולוגי נדיר ותהיי עשירה!!!! מיקי שתדעי שמהודעה להודעה את מצחיקה אותי יותר ויותר!!!

GינGית

New member
זו תמונה עם יותר פרטים

אחותי ואני התפוצצנו מצחוק הומור עצמי , היא אמרה שהיא לא האמינה שהיא תזכה להיות בחתונה שלי, אז נתתי לה את הזכות לחוויה. הבן שלי אמר לי היום בבוקר בצחוק מתגלגל, נו מתי ילדים לא מקבלים כלום מהחתונה הזו? למה זה טוב בעצם?

למעלה