ה"י 21.9.2012

edenlevi2

New member
אני מצליחה לקפוץ כי....

בפעם הראשונה ראשונה שעשיתי את זה ישבתי וצפיתי שעות לפני כל מהלך שעשיתי כך שאני יודעת את כל הטריקים והתזמונים של נפילת אבן פליטת עשן וכאלה...
ובכל פעם שאני עושה יש אולי פעם או פעמיים נפילה וגם זה נדיר וקורה בגלל לאג...

אז בשבילי זה פשוט כיף לעשות את המשימות האלה מה גם שאני מרוויחה כסף לא רע... :)

החלק המייאש בשבילי הוא איסוף שיניים (וכמו שניתן לראות גם על זה התגברתי....600 שיניים) פעם הבאה אני יעשה סיבוב בשוק לפני ואחפש שיניים במכירה
ואיסוף מפתחות..... רק שאתמול עשיתי 6 פעמים את המשימות והייתי ממש מזליסטית ועל הקופסא הראשונה בכל חדר קיבלתי את המפתח

ועכשיו אני הולכת לעשות עוד מינימום 6 פעמים אולי אם יהיה לי חשק 9 פעמים...

miss_t

New member
בהשארתך- הלכתי לקפוץ

והבנתי שזה יכול להיות סביר אם באמת יודעים את המקומות המסוכנים, התזמונים שנדרשים וסבלנות............
אני תוהה לגבי - השקעת זמן מול רווח כלכלי-
כמה שווה כל אבן כיום? אני חושבת שבBERA זה 3 מיל- לא בטוחה
כמה זמן לוקח לעשות את שלב 1? ואת שלב 2?

edenlevi2

New member
יש שלוש משימות נכון?!

משימה אחת- עיניין של מזל! לפעמים חמש דקות לפעמים על השניות האחרונות מה שאומר 25דקות.... נגיד אתמול היה לי ממש מלא מזל.... כל פעם על הקופסא או אבן הראשונה יצא לי המפתח
משימה שתיים- משימת קפיצות (בדקו לי ואמרו לי שתוך 7 דקות ) היום אני חושבת שזה אפילו פחות (אבל זה עיניין של הרגשה לא בדקתי ולא ממש אכפת לי)
משימה שלוש- נצחחחחחחחחח (חחח סתם..) טוב זה לוקח זמן אם לוקחים את המשימה ואז הולכים לאסוף את השיניים... אבל אם באים מוכנים עם השיניים זה שתי שניות!

בברואה כל אבן שווה בין 3 ל-5 מיל.... כל פעם חמש אבנים כל יום 30 אבנים.. (כל יום שאני עושה6 פעמים.. אני יכולה יותר...)
בקיצור כסף נחמד... לא משהו שאני אמשיך איתו לנצח.... זה זמני.... אני במשבר (אני לא מחפשת לעשות שחקנית אחת החזקות אבל 300 מיל לא מספיק כדי לשפר משהו ואני צריכה כסף)

ולא עוד לא עשיתי אפילו פעם אחת היום.... זה עיניין של חשק... נראה לי תכף אני אתחיל.... מה גם שהייתי רעבההההההההההההה אז אכלתי

וראיתי סרט.... "חטיפה"... לא משהו
לא יודעת ראיתי מהתחלה ועד הסוף ולא היה שם שום דבר... כל כמה דקות אמרתי אולי תכף יגיע העיניין בסרט ואז הגיע סוף הסרט

miss_t

New member

אז מבחינתך בערך 40 דקות = 25 מיל.

התהייה עלתה כי זה נחמד לחשב את ההשקעה כנגד הרווח.

edenlevi2

New member
אני אסביר את זה ככה

אני לא עושה במשחק כלום.... חוץ מלדבר עם חברים שלי ולהשתתף בראנים שאנחנו מארגנים!
אני מחזקת את השחקנית כל פעם קצת בשביל הכיף....

ובשבילי זה כבר מזמן לא 40 דקות עכשיו אני עושה את המשימה של המפתחות תוך 3 דקות אספתי כבר 4 מפתחות.... אני עוד שם....
אני מסתכלת בפורום אני שומעת שירים מדברת עם חברים ועל הדרך עושה כסף אז מה אכפת לי?

edenlevi2

New member
כעבור 13 דקות....

אחרי שבחדר 16 לא היה לי מזל ונשלחתי פעמיים החוצה! (פעם ב-19-2 ופעם ב-16-3)
אחרי משימות קפיצה
וזהו נגמר לו סבב ראשון!

ועכשיו הפסקה!

Special Puppy

New member
סיכום היום !

מצאתי כמה קלפים שהיו חסרים לי.. אחרי הJQ המעצבן, חסר לי TOAD BOSS שלא נמצא במפה שלו !
השגתי את הקלף של הHT סוף סוף! תודה לליאת שבאה, ומתה =]
הספר סוף סוף הפך לUNIQUE ואני רמה 177.. סיבה לחגיגה

miss_t

New member
לא הוגן!!!

בכל מקרה, למדנו לקח לגבי הריגת HT...
אני פשוט רגילה לזוז מהמחשב בזמן ההמתנה

בסה"כ הלכתי לשתות

מזל טוב על סט קלפים!! הידד!

אני תמיד הולכת להמחשב כשאני מחכה....

פעם הרגתי, ובזמן שחיכיתי לדרופים נסעתי להביא את הבת שלי מחוג.....

לא צריך לשבת ליד המחשב שמחכים. צריך לדעת מה להשאיר אחרון.....

miss_t

New member
כן, אני יודעת

בראנים קודמים השארנו את היד השמאלית- שלא פוגעת ולא עושה כלום
אבל הפעם הוחלט להשאיר את הראש- ואני כמו בישופית טובה עושה מה שאומרים לי

edenlevi2

New member
את יודעת....

אני והחברים שלי עושים מלא ראנים לאחרונה.... ואמרתי להם שצריך להשאיר את היד אחרונה ולא את הראש כי הוא ממשיך לתקוף...
ואז הם אמרו שאני לא מבינה בזה וכאלה... ושאלו אותי אם הראש תוקף למה את אומרת לנו שאת עוזבת את המחשב וכבר חוזרת?...
למה?! כי יש לי auto hp וחיה חמודה שתתדאג לי... זה למה...
בקיצור לפני כמה ימים עשיתי hr ראן עם חבר אחר וגם הוא משאיר את הראש...ביקשתי ממנו שיתן לי לנסות משהו ושנשאיר את היד לא את הראש... הוא אמר שלא אכפת לו לנסות
וסווף סוףףףףףףףף כולם הבינו על מה אני מדברת!@!!@#@#$@#$^^&#%!@#
כן היד לא תוקפת!#$@%#@$$%! למה לא להקשיב?!

וסמדר....או מישהו אחר כאן.... שאלה....
יצא לך לעשות ראן של פינק בי, נכון!? תוכלי להסביר לי מה עושים שם?
הבנתי שתוקפים את הפסל בשמאל של המסך ואז עוברים לזה שבצד ימין (ואסור לעבור איזו נקודה צהובה) ואז חוזרים לינשוף השמאלי ואז עוברים לימני ובקיצור נראה לי עשיתי סלט!
אם יש לך זמן ובא לך י להסביר מה הולך שם?
אחרי החתונה שלי אנחנו הולכים לעשות ראן ובא לי להיות קצת בעיניינים... צפיתי בסרטונים אבל יש שם 3 קבוצות (3 פארטים) באמת צריך כל כך הרבה אנשים בפנים!?

למעלה