ה"י 21.12

D amaged R oses

New member
נווו עוד 3, גוגוגו!!!

אני ממש מתרגשת בשבילך
ולגבי הפיראטים, אני באיזור סופסוף וכנראה אשאר, וגם האייס סטרייק שלי בעל 18 נקודות
, אז מתי שתרצי ויהיה לך נוח!

ווינגז

New member
תאריך מגניב!

עליתי ב-15% בדאבל, אין לי כח יותר. בקצב הזה באמת אעלה רמה השבוע.
תודה לגלית שגילתה לי שיש!

Thewhiteshadow

New member
עליתי לרמה 26אם הפירט

ול90בהרמיט שיפרתי דאנה חומה ל8דקס ואני באמת מתחיל ליהנות ממייפל ובמיוחד מהפורום הזה אז תודה רבה לכם!!

ReallyWrong

New member
47 עם הקלריקית, 36 עם הסינית

עם הסינית אני עושה רק את הפיקיו, כמויות מטורפות של שיקויים שהורגות לי את הUSE - יש לי כבר 500-600 מכל אחד והexp נחמד גם בלי הגליטצ' [אני שוקלת לנסות להפעיל את המייפל במחשב השני כי יש שם מודם וללמוד לגלטגלץ'
] עם הקלריקית אני בעיקר אוספת בובות, בעיקר כשיש דאבל.. אז שיחקתי בערך חצי שעה והעליתי את ה20% האחרונים שלי 1000 Snowpieces, ואני מתלבטת אם למכור או להמשיך לאסוף לכיסא..

לבנדר א

New member
רמה 79

בדם יזע ודמעות אספתי 1000 snowpieces, קניתי את הצעיף ו... גיליתי שהוא נשאר רק ל3 ימים! מה זה צריך להיות? זה לא שווה כלום. אוף. גם הכיסא ככה?

D amaged R oses

New member
רמה 77 אתמול

10% עזרתי לחבר שלי לסיים מלא משימות בKFT וכשירדנו לאקווה להשלים אחת ירדתי לסקווידים, לבדוק.. ואווו! אני הורגת אותם! ממש התלהבתי הלכתי גם לבון פיש, והרגתי גם שם.. אבל ממש לא נוח ומפחיד שיש קבוצה ואין מקום טוב לעמוד מעליהם [ICE STRIKE] אז אני נורא מתלהבת מהדיונונים/תמנונים האלה כי שהם נותנים לי מכה מרחוק זה רק יריקה כזאת שעושה עליי בסה"כ דמג של 12 או 7
אז לדאבל היום אני אהיה שם כנראה

deisy

New member
ילללהההה רותם!../images/Emo140.gif

את מגיע ל 80 בלי למצמץ!

icy woman

New member
../images/Emo6.gifמזל טוב רותם

אני תמיד מתפעלת מאלו שגם עולים רמות וגם מצ'וטטים הרבה. אצלי, אם אני מדברת, אני לא מצליחה להתאמן...

deisy

New member
הם צעירים מותק ../images/Emo3.gif

לא כמונו
להם יש את הזריזות באצבעות שלנו אין

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

טוב סוף סוף מרגישים תזוזה מהמקום . התאמנתיעל הPQהחדש והEXP שם ממש מהיר. למדתי איך לעשות גליצ'..XD וזה ממש דומה לאורביס..:) בכל מקרה נכון לעכשיו יש לי בערך 64% רמה 74 וגם אספתי שלג אצל חדי הקרן הגדולים באורביס. נראה לי שאני אלך לשם היוםשוב כי הEXP בדאבל ממש סביר 320 אאל"ט שזה בערך חצי וודו..:) ומכה אחת הורגת אז בכלל זה מצויין..:) קיצר נחמד לי בכללי..^^ עכשיו שאלה... איזה מפלצות באורביס מפילות מתנותירוקות לבנות?אני ממש רוצה לאסוף אבל אני כל פעם נתקלת בכחול לבן..XD

לבנדר א

New member
ח"ח.

תגידי, בא לך ללמד אותי את הגליץ'? ואולי נתיישב לחרוש עליו ביחד מתישהו?

icy woman

New member
נושי

אני לא יודעת אילו מפלצות מפילות מתנות ירוקות באורביס, אבל יש לי כמה מתנות כאלו מאימון במגטיה. בליפרי אין מתנות, כך שלא נראה לי שאגדיל את המתנות שלי- אז אם את רוצה- הן שלך

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאני ממש אשמח..3>

אני ממש רוצה לאסוף מתנות X3 ולקבל עץ חג מולד..XD מישהו יודע כמה צריךבשבילו?0.0

icy woman

New member
חופשי../images/Emo6.gif

ניפגש בFM האמת שאני כרגע לגמרי במקרה באורביס- אז בכלל

למעלה