ה"י 21.12

לבנדר א

New member
ה"י 21.12

אני לא מאמינה שחיכיתי עם APQ עד עכשיו! ממש קל, ממש משתלם. אמנם עשיתי כבר 3 PQ ולא קיבלתי אף תפוח, אבל קיבלתי glove att 60% (מכרתי בMTS) ובאחרון קיבלתי 7 זוגות עגילים. כמה הם שווים, אלה? והסלסילות? ומה עוד שווה לאסוף שם בבונוס?

לא התאמנתי השבת כי לא הייתי בבית

ואתמול עשיתי ליץ' לחבר בספיידר שנתן לי גיפט של X2 דרופ, אז קיבלנו יחד מלא כסף ןאני קיבלתי 2 אילבי
לגבי APQ. מציעה לעשות NPC על העגילים כי כל PQ מקבלים מלא מהם ולא יהיה לך מקום בסוף. הסלסילות כיפיות כי הן נותנות מהירות וקפיצה לדי הרבה זמן. אני לא שומרת כלום. הכל לNPC, כולל היהלומים ומטילי הזהב. אגב, המלצה חמה חמה.... כשתקבלי תפוח, תמיד ! תשמרי לי לך אחד בUSE. וזה למה? כדי שאם תקבלי יותר מדי שיקויים ןלא יהיה לך מקום בUSEת יקח לך יותר מדי זמן לפנות מקום לפתוח ואת עלולה לאבד אותו. תמיד! תשמרי תפוח אחד, כך שכשיפלו לך תפוחים, הם יצטרפו לתפוח הקיים ואת לא תהיי במצב לא נעים אחר כך. את כל התפוחים אני שומרת במיולית, ומשאירה אחד אצלי. בהצלחה

לבנדר א

New member
תודה רבה, רשמתי לעצמי

מכרתי את העגילים עם הסטאטים הפחות טובים, את הטובים אני אמכור.

לבנדר א

New member
קיבלתי תפוח ראשון!

התרגשות... אני כבר יכולה לראות בעיני רוחי איך אני מוסיפה עוד ספרה למסוס שלי...

Guid

New member
עליתי מ83 ל84

אחוז. לא רמה... וגם זה בזכות החצי-משימה של הbroker‏ ממגאטיה... T__T‎ ככה זה כשאין מחשב...

:O המחירים עלו! ../images/Emo108.gif

שווה לי לחזור אולי? XD אישתי בטח התגרשה, וגם יש לי אולי איזה שעה-שעתיים פנויות ביום.. אם אני אבזבז את כל זה על מייפל, המצב שלי יהיה קשה XD [זה יגרע מהלימודים]

D amaged R oses

New member
בוס גרב../images/Emo178.gif

הלכתי עם המשתמשת של אמא שלי ללודי להראות לה אזורים חדשים, ובדרך באקווה ראיתי את הבוס אמא שלי התחילה להתלהב וגם אני אז עשינו שם קצת, אבל מדמג' של בערך 500-600 להרוג מפלצת עם 28מיל חיים[?] זה לא יילך
חברה שלי החליטה לשחרר לי את המחשב ונכנסתי לסאקורה, חיש חאש וחוש הגעתי לאקווה והתחלתי גם כן.. ישבנו שעה והגענו כמעט לסוף
נעה התחברה והחליטה לבוא לעזור גם כן
היא הייתה משהו כמו 20 דק' איתנו
אבל סיימנו את זה... ממש התאכזבתי
ידעתי שהEXP חרא, אבל ציפיתי לדרופים שווים, כי פעם אחת ראיתי שהוא הפיל מאסטרי בוק, וזה היה כלכך מגניב
יש תמונות 33> אני מאושרת שפשוט עשיתי את זה, היה מייאש, גורם לחשוב ש"בזבוז זמן", אבל בסדר, נעה גם דאגה להתקשר וגרמה לי לאושר בזמן שהרגתי

deisy

New member
הוא זורק רק USE יקירתי

וזה לא מסטרי בוק זה שיקוי שמעלה HP/MP .. הבמבי של איריס לקח אחד

spongbob

New member
תמנון|../images/Emo12.gif

איריס, הדמות שלך מהממ/ת
איזה כוסון! אהבתי!!!

D amaged R oses

New member
איריס!!!!../images/Emo140.gif

ואוווו עוד 4 רמות!!!!! קדימה! הלוואי והייתי יכולה להגיד שאני יעזור לאמן אותך, אבל את נלחמת במפלצות יותר חזקות
אבל הלוואי שיכולתי להריץ אותך רמות
ותתחדשי על השיער
ולגבי הדבר הזה, יש מצב שזה זה, איזה באסה
יותר אני לא עושה סולו על הגרב, חשבתי שיש סיכוי למאסטרי בוק

icy woman

New member
רותם יקירה-תודה רבה

אבל יש מצב שאני אאמן אותך
אז תרגישי חופשי! (כבר כתבתי לך פעם שאם תרצי ללכת לפיראטים במו לונג- הם נהדרים לקוסמי קרח) ואגב, אתמול קוסם קרח ברמה 150 ביקש ממני פארטי- אז אני כבר 117
ישששששששששששששש

למעלה