ה"י 20.5

אגב../images/Emo87.gif

לוחם נשאר עם הכוח שהוא בחר. הוא לא יכול לבחור גם את השני ברגע שהוא בחר.

SimsY

New member
רגע אבל אז נשאר לך נקודות להקצות

לדברים אחרים ?

בטח../images/Emo87.gif

יש מדיטציה.. אח"כ למקסס את הטלפורט... כל הסקילים האלה יספיקו עד שלב 70. תאמין לי שיש מה למקסס בקוסם קרח וברק.

ToryMaster

New member
סקוטי ../images/Emo99.gif

עליתי רמה אחרי ארבעה חודשים, עכשיו 28, on my way to עבודה שניה. אין ספק שזו הפארטי הטובה בעולם

ווינגז

New member
לגמרי הפארטי הטובה בעולם../images/Emo99.gif

וזה כזה מצחיק. אתם עסוקים בלהרוג, ואני יותר מסתובבת ומחפשת אנשים לרפא

Robinho1

New member
43% לבל 34

וואי איזה באסה לחבר שלי =( הוא עשה עם איזה סין drop game ואז הסין אמר לו לזרוק חפצי מייפל ואז התגלה שהוא האקר..הוא גנב לו איזה חפץ(לא יודע מה)=( הייתי מקלל אותו אם לא הייתה מבקשP:

SimsY

New member
בגלל זה אני לא משחק במשחק הזה

זה משחק בעיקר לכאלה שהם האקרים ויכולים לשאוב.

MoonGirl13

New member
עדיין לוול 46, ../images/Emo69.gif ושאלה. ^^"

אם יש לי arc staff עם magic attack 63, אני לא צריכה cromi, נכון?

SimsY

New member
יומיים מצויינים עברו על כוחתינו אחרי כמה ימים

מזעזעים שנדבקתי בהם בוירוס קיבה שנתן לי איזה ג'ר בוגי בטח ..... עברתי משלב 22 לשלב 24 עם הקוסם שלי בדאבל אקס ביום שבת - התאמנתי על חזירי בר וחזירי אש מישהי מכרתי לה פיים ב-90 אלף אז היה לי כסף הלכתי לקנות סטפה של שיקויים לבנים וכחולים והלכתי לחגוג. סה"כ 180% (80% של 22 ועוד 100% של 23) אתמול באירוע הצטיידתי ב-110 כחולים, 110 לבנים, 100 לימונים והלכתי להרוג את הלטאות הירוקות והלבנות (קרסד אייז וקולד אייז) וגם נכנסתי מידי פעם ב-Fierry או שתיים וגם ניצלתי את הזמן כדי לסיים 4 משימות שהיו על הסף - רק חיכיתי לכפול ניסיון כדי לקבל עליהן יותר. התוצאה - 75,000 נקודות ניסיון שהעבירו אותי משלב 34 עם 80% לשלב 35 עם 20% טוב אני ממש הרגתי כמו מטורף, לא נחתי לשנייה ניצלתי כל רגע ורגע והשתמשתי רק בשיקויים - ובקשר לכסף, אספתי מה שנפל מהמפלצות ובהתחשב בעובדה שהרוב השאירו לי יותר ממאה מזוז כל אחת זה כיסה על ההוצאות של השיקויים.

Kitty of Bodom

New member
זכיתי ב-maple bow ../images/Emo54.gif

פגשתי בפרי מארקט איזה מישהו שרצה שאני ועוד מישהו ננחש את השם של אח שלו, ואחרי כמה רמזים עליתי על זה שקוראים לו ניר (כן הוא מהארץ) ואחרי שניחשתי נחון הוא נתן לי את זה

Kitty of Bodom

New member
בזמן האחרון יש לי ממש מזל ../images/Emo54.gif

ידיד שלי הראה לי את האיליביז שלו, ואמרתי לו בצחוק שייתן לי, אז הוא אמר לי שאני הוא לא יכול לתת לי אבל הוא יכול לעזור לי כספית, והוא נתן לי את זה --> ואחרי זה הוא אמר שזה רק בתור התחלה

Kitty of Bodom

New member
וגם עם הדיטית שלי היה קטע ../images/Emo54.gif

מישהי רצתה להוסיף אותי לבאדי שלה, אבל אמרתי לה שהרשימה שלי מלאה, אז מישהו אמר לי להרחיב את הבאדי ליסט שלי, אז אמרתי לו בצחוק "מה אני עשירה?" אז הוא נתן לי את הכסף בשביל זה, ובסוף גם הוא הוסיף אותי

MR Lordi

New member
גם לי זה קרה פעם

פעם הייתי עם הגנב רמה 27 שלי בFM ואז מישהי עשתה איתי טרייד נתנה לי 400K 50 Summoning rock ו40 Magic rocks

למעלה