ה``י 20.2 בסימן גשם חוזר~

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Kalman13

New member
שוקל לעבור לברה

מאז שהתחלתי לשחק במייפל שיחקתי בברה עד שפרצו למייג' רמה 96 שלי,החלטתי לפתוח שחקן חדש וברמה 21 חירפן אותי שהייתי צריך לחכות שעות לכניסה לפארטי קווסט אחד. אז החלטתי בתקופה ההיא שקראדיה הייתה עולם חדש לעבור עליה. עד לפני חצי שנה שיחקתי בקראדיה בצ'יף בנדיט רמה 73 וסין 54. כולם[האנשים הנורמאליים] פרשו ואני פרשתי איתם. חזרתי לפני שבועיים והזדעזעתי נכנסתי ל FM והוא פשוט ריק. חוץ מהאלו שמוכרים כסף בעד דולרים ומוכר מגילות מסכן לא היה אף אחד.בפארטי קווסטים אף אחד, וכל הגילדות הגדולות איפה שהרמות הגבוהות עברו לווינדיה או לברה אותו דבר הישראלים הרמות הגבוהות. החלטתי שזהו אני חיב חברה[לא GF] כי פשוט משעמם לשחק לבד. אמרתי לעצמי יאלה להתקפל ולחזור לברה שיש לי בא 120K מלפני שנתיים וזהו. נכנסתי עכשיו לברה לשחקן רמה 5[מיול לפני שנתיים] כדי לראות מה קורה בברה. ואני רואה מחירים נורמאליים,בהנסיס אנשים שאפשר לדבר איתם ודיברתי והיכרתי כבר אנשים,וראיתי שאפשר לעלות רמות בפארטי קווסטים בכיף עם חברה. אז החלטתי אני עובר לברה. מה אתם אומרים?.

אני אומרת אחלה../images/Emo9.gif

ברוך הבא לברה

ReallyWrong

New member
בטח, יש מלא אנשים נחמדים בברה

אני ממש נהנית שם, כשתפתח דמות אתה מוזמן להוסיף אותי לבאדי, xSoFine

Don Nirtin

New member
לבקשת טל../images/Emo87.gif

כמה סוגי התאבדויות. פה לא היה לי סיכוי ממש....

Don Nirtin

New member
התאבדות (2)../images/Emo87.gif

עם ליז בקוסמת אש שלה. הלכנו לשם לחפש את מלך הסרטנים כדי למצוא לה כובע... כל המקום הזה מלא שם משום מה. ומצאנו שם אידיוט שהתאהב בליז

Don Nirtin

New member
התאבדות 33 וחצי: האקדח העירום../images/Emo87.gif

או סתם שעונים מכוערים מצולקים
.

IceFairy

New member
../images/Emo6.gif ניר איך לא צילמנו את ה-F6 של כולם???

עמדנו בשורה שם כמה אנשים וכולם עשו משום מה F6

P o o f i

New member
הוו אני רואה שבסוף כן השגת את השיער הזה, ליז

אני אוהבת את הצבע
מיוחד שכזה. כמה ניסיונות?

IceFairy

New member
רוזייייייי ../images/Emo23.gif

אין לך מושג כמה זה שימח אותי, כל כך פחדתי לנסות בגלל הנסיון של חברה שלי והאמת היא שלא היה נעים לי לספר לה אפילו בגלל הנסיונות שלה, אבל כנראה משהו בשיטה שלה לא בדיוק נכון ולכן היא לא קיבלה את השיער. בכל אופן, היה לי 2K NX על הקוסמת אש ועוד 2K בדיוק על הבישופ, פחדתי לקחת את הסיכון, אבל כל כך רציתי את השיער, נסיון ראשון קיבלתי את שתי הקוקיות הנפוחות, כמו פודל
התפללתי שהנסיון השני יצליח כי אחרת אני אשאר עם שיער שאני לא אוהבת ואני ממש אתאכזב, נסיון שני הצליח
מאד שמחתי. הצבע הסגול והעיניים היו כך כבר מזמן וגם אני חושבת שזה נחמד ככה. אני ממש מרוצה מהשיער הזה, מאד אוהבת אותו. בסוף סיפרתי לחברה שלי כי היא מאד רוצה אותו גם, אמרתי לה שלא תקנה 2 כרטיסי EXP כמו שהיא נוהגת לעשות, אלא תנסה כל פעם עם כרטיס אחד כי רוב מי שאני מדברת איתן שיש להן את השיער הזה קיבלו אותו לא אחרי הרבה נסיונות והיא ניסתה 28 פעם =\

P o o f i

New member
אין פה שיטה, זה עניין של מזל. ../images/Emo6.gif

למרות שאני זוכרת, שבאותו שבוע שקיבלתי את השיער שלי בניסיון אחד, הרבה אנשים קיבלו את זה בפחות מ-3 ניסיונות. אולי הם מעדכנים את זה כל SC?

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif אני גם חושבת

כי התסרוקת הזאת הייתה ממש נדירה ובזמן האחרון לכל בת 10 יוצא אותה אם כבר תסרוקות ראיתי מישהי בבאסיל עם התסרוקת החדשה אני מנסה לברר מאיפה זה אני מאוהבת בה!
היא מסקאניה אני מתכוונת להטריד אותה מצידי עד שהיא תגלה לי

D amaged R oses

New member
רציני? איזה אירוני

גם שחבר שלי ניסה קיבלתי קודם קוקיות נפוחות ואז את השיער הזה וישמצב שראיתי אותך, כי לא ראיתי הרבה אנשים עם השיער הזה בסגול

IceFairy

New member
למה לא אמרת שלום?, גם מאד יכול להיות שהייתי

AFK? יש לי את השיער רק מאתמול, ממש זמן קצר לפני שניר העלה את התמונה. גם אני לא בדיוק הבנתי מה זו השיטה הזאת שהבחורה השתמשה, היא אמרה שמישהו "גילה" לה שהשיער מתחליף כל 10 שניות ולכן בכל פעם כשהיא רוצה שיער חדש בעיר מסויימת היא קונה 2 קופוני שיער, אם לא מצליח, היא קונה עוד 2 קופונים כי כביכול עפ"י ההסבר של מי שגילה לה את השיטה, זה "מכריח" את המערכת לשנות את השיער בפחות מעשר שניות, אם תשאלי אותי, לא הבנתי איך זה אמור לעבוד ושורה תחתונה, זה לא עבד לה, לא ב-NLC ולא באמוריה.

D amaged R oses

New member
אולי זאת היית את, אני לא ידעתי שזאת את XD

היית אתמול במאסטריה? כי הילדה ישבה מחוץ לבית הרדוף. אם לא, זאת מישהי אחרת

IceFairy

New member
כן, זו הייתי אני, אם ישבתי בחוץ הייתי AFK

כנראה בלהט הבישולים לשבת חח.

sachar123

New member
ניר אין על ההתאבדויות שלך...

פשוט מושלמות..... שומרי השער יכולים לזקוף לזכותם חיסול 2 חברי גילד באותו היום
אבל לא אתן להם הרבה זמן להנות מהרגע הקצר הזה שהם הקפיאו אותי ונתנו לי סכין בראש, בפעם הבאה שאני יורד לשם , הם הולכים לחטוף , חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Don Nirtin

New member
למען האמת אני כבר יכול להקפיא אותם../images/Emo87.gif

סתם נתנתי לך לחשוב שהם הרגו אותי

למעלה