ה"י 20.10

שירלי317

New member
הייתי עושה בכיף, נשמע מצחיק

אבל אני בברואה ויש בצפר לצערי

עדיין רמה 37 T^T ../images/Emo109.gif

תתפלאו, 0%. גם לא מוסיפים אותי לLPQ, גם נמאס מLPQ גם אין כוח להתאמן ולא תאמינו - גם אין כוח למייפל D: בטח בגלל שאני כל הזמן מתבאסת שאני ענייה תחת ושאין לי קאש T^T בהו. אמחמאחחחאמאחמ. אם מישו מוכן לאמן אותי או שהוא לידר מ ע ו ל ה עם הרבה מזל בפיקיויים, שלחו לי מסרון או תגיבו לי תגובית נחמדית P:

One Minute

New member
עניה, ועוד מתבאסת שיש לך NX?

הלו קיקיעונת, להזכיר לך שיש לך 13 מיל ברמה 37 שזה מעולה. לי יש 9 מיל ואני רמה 62 ואני מכוער יותר ממך

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifלי אפילו אין מיליון אחד!ואני רמה 62

אז יאלה שתקו כולם..XD

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif יש לך יותר ממני ../images/Emo122.gif

ואני עוד ברמה 63. יש לי 15.5M ><

13 מיל בתחת שלי.

ישלי איזה 4וחצי מיל. לאדת מקרה. הפסדתי כסף שבטעות החלפתי את הWG הלבנה של 8 ATT בעד הסגולה עם 3 לאק ו 6 ATT, אז שילמתי 3M ואת הכפפה הזאת בשביל כפפה אדומה של 8 ATT ושוב הפסדתי כסף. ואז מכרתי את הלבנה הקודמת שאני לגמריי לא זוכרת מאיפה היא צצה, נראה לי שעוד נשאר לי כסף אחרי שהיה לי את הסגולה המעפנה שלא עזרה לי בשיט אז קניתי 8 ATT, אז מכרתי אותה ב7.2M. עכשיו יש לי איזה 5מיל. ואז לא היה לי 13 מיל, היה לי 10 מיל בגלל שקניתי את ה6 טובי. והיא כן מכוערת. T^T אני מתה לפחות לאנג'ליקה אבל אין לי כוח לבובי או לקוקיות האדומות או לקארלה הזוועתי ]: בהו. T~T

Geanie

New member
../images/Emo110.gifOMG

אני יכולה להישבע שראיתי אותך אתמול בספינה בלודי!

תומר 10

New member
רמה 31 67% ../images/Emo216.gif

אוווווווווווווווווווווווווווף עשיתי תא הקווסט של השיער וזה שינה לי לשיער נכון יש השיער שיש בתהחלה? אל זה הקוקיות ולא הפזור הזה , החלק המכוער שנראה כמו ציור אנימה מכועעעעעעעעעעער

למעלה