ה"י 20/1

Hasselblad

New member
אין סיכוי שאסחור ביותר משרת אחד

זה גדול עלי... לילדים הצעירים יש כוחות לזה... אני בקושי בברה מחזיקה מעמד בקצב שלהם אז בעוד שרתים???

SimsY

New member
איך לא ?

לפי מה שאני רואה הוא יכול לגנוב מכולם כל מפה שהוא רק רוצה העליונות שלו בשדות הקרב היא ממש ברורה עם סקילים עם כח מופרז לגמרי

Hasselblad

New member
אל תשכח שאתה רואה טווח רמות מאוד מוגבל

ואולי אתה רואה כאלה עם ציוד יותר טוב משלך... המדד צריך להיות בעבודה רביעית עם ציוד זהה ברמת היחס...

SimsY

New member
אני רואה הרבה מכניקים

כי מן הסתם אני מסתובב במפות הכי מאוכלסות ואני רואה שהמכניקים נכנסים למפה והורסים לכולם את כל המשחק כי הם פשוט נמצאים בכל מקום עם הפורטלים וממש והורגים מאוד מהר עם האטומיק המר ועוד דברים.

Hasselblad

New member
כבר נתקלתי במכניקים שאני יודעת בוודאות

שהייתי יותר חזקה מהם ברמה שלהם. KS זה לא מדד... לפני ה BB בישופים יכלו לעשות KS לכל אחד... זה לא אומר שהם היו הכי חזקים...

אבל יש לו 3 שורות פוטנציאל על זה. למה 200K ?

לפני כמה ימים רצית למכור משהו לדרגה 65 ב 50 מיליון...... ואני מוכרת ציוד לדרגות גבוהות בלי פוטנציאל ב 500 K תוך דקות / שעות. תלוי במקצוע של החפץ.....

צ ל י ל 8

New member
סמדר, הוא לא כתב בהודעה הראשונה שלו

שיש בזה פוטנציאל
דבר כזה בלי פוטנציאל לא ממש שווה...

SimsY

New member
דוווקא כן כתבתי :)

כתוב בפירוש אקרוסי 34, HP 34, M DEF 34 :)

SimsY

New member
אבל יש לו 3 שורות של פוטנציאל

34 אקרוסי זה לא הרבה ?

3-5 מיליון

כי אמנם יש לו 3 שורות והוא לדרגה 90. העיניין הוא שעדיף בימיינו להשקיע בחולצה ומכנסיים מכמה סיבות ואין לו סטטים מדהימים. ACCURACY כבר פחות חשוב היום היות ואפשר לפגוע במפלצות עפ"י הרמה שלך ביחס למפלצת ולא עפ"י ה ACCURACY שלך. ואולי כדאי לחבר את השירשור הזה לשירשור למטה של ה 20.2 שפתחו כבר ב 3 בבוקר..... יש 2 שירשורים של ה 20.2 ואחד כתוב גם בשגיאה - 20.1.....

צ ל י ל 8

New member
אני יכולה להתווכח איתך על הדרופים שלהם....

הם מעולים בדרופים ללוחמים. כל החולצות והמכנסיים והנשקים-כולם ללוחמים. יש עוד משהו שווה שקיבלת ואני לא יודעת עליו? אני רק יודעת שהם מפילים TT30 ששווה הרבה וטרם קיבלתי אותו.

Don Nirtin

New member
בטח../images/Emo267.gif

קיבלתי בדאבל אקספי ודרופ שהיה בטעות ENRAGY או משהו כזה. זה סקיל ללוחם. וביום אחר שהייתי בלי דאבל השגתי גם סקיל לפיראט וגם כוכבי זריקה וגם DRAGON SPIRIT ששווה 3 מיל.

צ ל י ל 8

New member
טוב, לי עוד לא היה המזל לקבל ספרים

כוכבי זריקה
אתה מתכוון לטוביז. אני אפילו לא טורחת להרים אותם
מאחלת לך TT30

למעלה