ה"י 20/1

ולי יש 23 BASE DEX כי

זה ממש מיותר להשאיר את ה דקס על 4. בדרגה 200 אמור להיות לך 999 STR ואי אפשר לשים יותר מ 999. מה שמשאיר לך 23 נקודות לשים על DEX. וזה שאתר באזיל לא אמין כבר כתבתי כאן 30 פעמים ...אבל עשו כאהבת נפשכם.... לא עינייני. ויש המון בגדים ונשקים שדורשים DEX..... היום כבר לא IN להשאיר דמויות LUKLESS , DEXLESS וכד'..... סה"כ על הדמות שלי יש עכשיו 146 DEX בשכות הפוטנציאל וציוד. DEX עוזר ליציבות הדמג' בהתקפה ולגובה שלו.

Macbook

New member
גם בבאזיל וגם בהידן סטריט

כל הבגדים/נשקים של לוחמים שמופיעים לא דורשים אפילו נקודת DEX אחת. בגלל שאני WK, אני לא צריך להשתמש בחרבות ל2 ידיים ואז חרב כמו STONETOOTH הופכת לבלתי רלוונטית. את החפצים של ליונהרט סביר להניח שלא אוכל לממן אף פעם. http://www.southperry.net/showthread.php?t=39561&page=1 מי אמר שדווקא מבאזיל?

Macbook

New member
יפה...

אבל אני עדיין לא רואה איך אני צריך יותר מ23 דקס בכל מקרה. לפלדינים יש 94% מאסטרי בעבודה רביעית, אז זה מייצב להם את הדמג' ממש.. וגם רוב הבגדים והנשקים (חוץ מאלה שממש יקרים ואני כבר לא יכול להרשות לעצמי אותם,כבר אמרתי את זה) לא דורשים DEX אחרי הביג בן.. אז למה צריך יותר דקס? אני יכול להעלות את ה19 נקודות האלה גם ברמות 195-200, למשל..

Macbook

New member
ויש לי שאלה קטנה אליך לגבי שדרוגים.

כרגע יש לי: WG עם 6 אתק (חייב להתנצל על זה - יש לי 15 בפיה) נשק 100/11 לרמה 64 קסדת סקרליון בפוטנציה - צריך להשיג SOK עגילי רקס אדומים נקיים אוברול נקי לרמה 35 טבעות זומבי על הנעליים שלי - לא אדבר.. לרמה 26 מסוקרלות עם קצת SPEED. קיצר, לא ממש דאגתי לציוד, אבל אני רק רמה 81 כרגע.. יש לך עצות? באיזה רמה להתחיל לשדרג ומה? תודה מראש

לדעתי - בימינו - להתחיל לשדרג בדרגה 100 +

אין מה למהר.... תחסוך כסף לאט לאט ותתחיל להציב לך מטרות לשידרוג כל פעם משהו אחר. בתור פלאדין אני הייתי מכינה כפפות ונעליים ריברס וגם חרב..... גם לא קשה למצוא היום בשוק חולצה ומכנסיים לדרגה 90-100 ללוחמים עם פוטנציאל של % STR גלימה אתה יכול כבר להתחיל לחפש אחת עם % STR.... הגלימה שלי לדרגה 75. אין ספק שכדאי שבכפפות יהיה יותר מ 6 ATT ....

Macbook

New member
אוקיי

חרב ריברס... תראי אצלי זה דבר שנוי במחלוקת. אני יכול להשיג Crushed Skull מסוקרלת עם 130~ אתק במחיר של חרב ריברס 1H נקייה כנראה... למרות שאת בטח יודעת, זה BW ליד אחת לרמה 120 עם 115~ אתק נקי.. והסקרולים הרבה יותר זולים, זה לפחות עד שאוכל להשיג POT בצורה אפקטיבית כדי להכין חרב ריברס ממש טובה. הבעיה שלי היא המגן.. הבנתי שאחרי הפוטנציאל כדאי ואף מומלץ לקחת מגן עם % STR ולא עם אתק וSTR.. הבעיה היא שהעלויות אסטרונומיות, והבנתי שצריך לפחות 9% על השילד. אני לא כל כך מבין בכל החישובים האלה, ואני לא יודע כמה צריך במדוייק כדי להשתוות ל2H.. חולצה, מכנסיים וגלימה.. אני לא רוצה להתפשר על 3% כי זה קצת, אבל 6% זה 200 מיל לכל חפץ + שיהיו קצת מסוקרלים לSTR, מה שמייקר את זה עוד יותר. כפפות - אני רוצה לשדרג, הבעיה היא שיחסית למחיר של כפפה עם 10 אתק - 150 מיל... לא חבל רק בשביל 4 אתק? הכל יקר

Macbook

New member
אגב.. בקשר לכפפות

כדאי ללכת מראש על כפפות ללוחמים לרמה גבוה עם אתק ופוטנציאל, נכון?

נכון

לוחמים זה אחלה JOB אבל הם יקרים רצח..... קח את זה בחשבון. והכח משכר וממכר.... כן ! כל ATT אחד חשוב.... ולגבי הנשק שהוא לא חרב - נשמע לי רעיון מעולה.... הרבה הרבה יותר זול מחרבות. אני אגלה לך בסוד שאני מעיפה מהמזוודה את הסקרולים 60 % לבלנט שאני מקבלת..... אפילו לא מנסה למכור בשוק מרוב שאין דרישה. לגבי מגן. זה מה זה תלוי..... זה לא כל כך פשוט - ATT מול % STR יש לי מגן 12 STR ו 24 ATT וכמעט ואין % STR שיכול להשתוות לחוזק הזה.... יש עליו גם 1% STR שכחתי לשים אותו בפרסום דמות שלי, עכשיו אני נזכרת....
כדי להשיג מגן לדרגה גבוהה גם עם ATT גבוה וגם עם % STR אתה צריך להשיג כמה בילים טובים של מזוס....

SimsY

New member
אתה לוחם דקסלס ?

אז אתה לא יכול ללבוש את רוב הבגדים וחבל כי אפשר להשיג בגדים עם פוטנציאל שהופכים את הדקסלסים ללא כדאיים.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo2.gif סימס, תבדוק שוב,

אין שום בגד ללוחם שצריך בשבילו דקס. והחרב היחידה! שזקוקה לדקס היא Stonetooth Sword. ואם שינו את הפורמולה של הדיוק, ודקס לא משפיע על דיוק כרגע.... אז מה הטעם להעלות דקס בכלל?

Macbook

New member
יש עוד אחת

מהירה לרמה 90. אבל הן עוד יותר נדירות מסטונטות'

דקס משפיע על ההתקפה !!!!

יאללה, עייף אותי הדיון הזה. פרשתי ממנו. כל אחד שיעשה מה שבא לו עם הדמויות שלו. ושימצא זמן לקרוא על מה שהוא עושה.... הלוחמת שלי מדוגמת בכל המובנים. לא כי אני גאון גדול אלא כי יש לי מקורות מידע טובים מאד !

למעלה