ה"י 20/1

Hasselblad

New member
סמדר לא להתייאש כל כך מהר

גם אני לא מבינה בלוחמים ורק בשירשורים כאלה אני לומדת. זה שכל אחד יעשה בסוף מה שהוא רוצה זה בטוח, ועדיין אני חושבת שהדעה והמידע שלך מאוד חשוב.

sapir aloud555

New member
Chill mate.

זה לא כזה נורא. אם מישהו מחליט להעלות או לא להעלות דקס זה השיקול שלו. ללוחמת שלי יש יותר מדי דקס (לדעתי) אבל שוב, זה לא נורא, סה"כ משחק. אני מבינה שאת מנסה לעזור אבל מהצד זה לא נשמע כ"כ טוב, Just saying.

SimsY

New member
רגע רגע רגע

ציוד של לוחמים לא צריך DEX כדי ללבוש אותו ? מה הולך פה ??? הרי ציוד של קוסמים צריך LUK כדי ללבוש אותו - איך זה יתכן ?

Hasselblad

New member
ככה זה.

ציוד של לוחמים לא דורש דקס אלא סטר. הטענה היחידה פה שהייתה הגיונית היא של סמדר (שלא ניתן להעלות מעל 999 סטר) אבל - סמדר אני במקרה הזה הייתי שומרת את ה AP, אף פעם לא ניתן לדעת מה נקסון ישנו ואם יום אחד יהיה אפשר יותר מ 999סטר תצטרכי APריסט כדי להוריד את זה מהדקס לסטר. (קחו בחשבון שאני לא באמת מבינה בלוחמים זה סתם נשמע לי הגיוני)

SimsY

New member
אבל עד היום הוא דרש !

א. זה אומר שכל מי שהיה לוחם רגיל ולא דקסלס הפסיד בגדול ב. זה לא פייר - כי הקוסמים עדיין צריכים גם LUK וגם INT לכל קלאס יש בגדים שצריכים גם את התכונה המרכזית וגם את המשנית - למה שללוחמים פתאום זה יהיה אחרת ? ג. זה יהיה ממש משעמם ככה כי לא יהיה שום שיקול דעת במתי להפסיק עם ה-DEX ישר ישימו הכרל ל-STR וזהו - למה שלא יעשו את זה אוטומטי וזהו ? משהו כאן לגמרי דפוק עד לרמת האבסורד

sapir aloud555

New member
דווקא לא.

אף פעם לא הייתה דרישה לDex בביגוד ונשקים של לוחמים, חוץ מכמה פריטים זניחים. מה שכן דרשו שתהיה כמות Dex ללוחמים שיצליחו לפגוע במפלצות (Accuracy).. לא צריך את זה יותר. א. כן. למי שיש לוחם ישן עם בייס דקס גבוה נדפק, וחבל. לא נראה שנקסון הולכים לסדר את זה. ב. כי לוחמים מיוחדים. f3 ג. דווקא האוטומטי הזה שאתה אומר דפק אותי. התרגלתי להעלות את הWild Hunter שלי רמות (על אוטומט), וכשעליתי עם הלוחמת לחצתי על זה בלי כוונה. זה מעלה לנו דקס, למרות שלא צריך.. איי, נקסון.

כמה דקס יש ללוחמת שלך?

אם השתמשת באוטומט זה נשמע לי .... המממ... לא טוב כל כך..... יש לי חבר טוב, החבר הכי טוב שלי במייפל , שהוא גם בחור מאד מאד חכם. שהיה לו DK עם 80 DEX.....והוא כבר דרגה 184. נקסון מפתיעים מדי פעם עם מתנות מוזרות כמו המוני AP RESET בחינם או במבצע רציני. והיום יש לו DK עם 23 BASE DEX ..... אוקצור - יש תיקווה !

sapir aloud555

New member
40, לא יותר מדי.

אבל הרבה יחסית לדמות שנפתחה אחרי הביג באנג (פתחתי איזה יום יומיים אחרי הפאץ', אם אני זוכרת נכון). חשבתי שצריך ללכת על 20~30 בייס דקס אז השארתי ככה ועם האוטומטי התבלבלתי רק פעמיים, מ30 ל40. אני אקווה. האמת ששלחתי הצעה לנקסון לתת ללוחמים ריסט כלשהו לדקס אחרי שהבנתי שלא צריך את זה, אבל הם סגרו לי את הכרטיס תוך פחות מ10 דקות, שיעשע אותי שהגיבו כ"כ מהר. לבנתיים זה לא נורא לי, אני לא מחפשת התקפה רצינית. כל עוד אני יכולה להרוג מפלצות לרמה שלי ב2~3 מכות אני אחלה עם זה. עוד צריכה למצוא איך לממן את הדמות שלי בעבודה רביעית.

SimsY

New member
טוב כשאני שיחקתי עם לוחם

כן היה אני עדיין לא מבין למה לכל הקלאסים האחרים לא וללוחמים כן זה כל כך שובר את המשחק לכיוון הלוחמים שגם ככה הם הקלאס הכי חזק

הפירט אקדוחן CORSAIR זו הדמות הכי חזקה...

יש לי חברים גודלי מאד מאד במשחק שהם אקדוחנים והם עושים נזק פשוט עצום. אבל זה הולך ככה היום - ככל הדמות שלך יותר מושקעת (לצערי ב NX) ככה היא יותר חזקה ולא משנה כל כך מה המקצוע שלך. דמות לוחם או פירט או שדואר שלא מושקעים בציוד מהשורה הראשונה וב % סטטים גבוהים יהיו חלשים. יש מצב לקוסם מושקע יותר חזק מלוחם לא מושקע.....

Hasselblad

New member
ברמת השקעה זהה

השלוש דמויות שנחשבות לחזקות ביותר במשחק הם הירו שדואר ופיראט אקדחים. כמובן שלא אני החלטתי על זה... אחד האנשים שהכי מבינים במייפל שאני מכירה אמר לי את זה, הוא גם ניסה להסביר לי למה רק שזה כבר היה מסובך מידי בשבילי.

נשמע לי מאד הגיוני !

אלו באמת 3 דמויות מאד מובילות. הוא בטח דיבר על כמות נזק פר זמן..... גם לי יש חברים כאלה שיודעים להסביר לי דברים שאין לי כל כך סבלנות אפילו להבין.... מספיקה לי השורה התחתונה....

Hasselblad

New member
הוא התחיל להסביר על על פורמולות חישוב

של נזק מקסימלי פר דקה ופר מפלצת ואמר שיש לו משוואות מתמטיקאיות וכל מיני כאלה... זה היה השלב שאמרתי לו שהוא מדבר סינית באותיות אנגלית

Hasselblad

New member
דרך אגב

ספציפית הבחור הזה שאני מדברת עליו יש לו דמות מאוד מוכרת בשוק של סקניה. באיוונט האחרון של המגילות 50% הוא קנה כמעט את כל המגילות דאגר 50% שהיו בסקניה.

מי הבחור?

יש מלא אנשים שעושים עסקים בין סרברים...... אין לי מושג אייך הם עושים א זה בדיוק.... ובכלל, נראה לי שאניי צריכה להשקיע קצת בצד הכלכלי של השוק ו ה MTS. שמעתי על אנשים שעושים הון NX מה MTS. אני מכירה בחור מישראל שעשה 200 K NX ב MTS . רק צריך זמן וסבלנות ללמוד את העיניין. ואני מרגישה ממש ענייה בדרגה שלי.... הצרה היא שיש לי ממש זמן מייפל מוגבל.... מה לעשות....

Hasselblad

New member
הבחור הזה עושה כסף בחמישה שרתים

הוא עשיר ברמות שלא נתפסות בכלל... הוא מלמד אותי את כל הטריקים שיש במייפל... רק באיוונט האחרון של פאם הוא קנה למעלה מ 100 פאם!!! והוא בחיים לא השקיע דולר במשחק. השם שלו זה טוני.. לא בטוחה בשם של הדמות אבל אברר.

Hasselblad

New member
כן רק שהוא לא חולק איתי את הכסף שלו

אני תמיד אומרת לו שהגיע הזמן שהוא יפרוש ויוריש לי הכל

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל את יודעת את הסודות לעשות את אותו הדבר - לא? אין לי מושג אייך עושים כסף ב 5 סרברים.....
גם אין לי זמן לזה..... למרות שהייתי מייבאת כמה דברים לסקניה.....
מאד ביוקר אצלנו.... אני אקח על עצמי ללמוד אייך עושים NX ב MTS..... אולי כשאפרוש לגימלאות בדרגה 200 - אשקיע בזה את הזמן מייפל שלי.... NX = הרבה כח בכל המובנים....

למעלה