ה"י 20/1

Hasselblad

New member
נירוש זה רק עניין של ניסיון

אני חושבת שאם תלך אליו עוד כמה פעמים בסוף תצליח. רק ללמוד מתי הוא מבטל סקילים... מתי הוא נועל... וכו'... כשיש STUN עדיין אפשר למלא שיקויים.... רק לוודא שתמיד יש MG "טרי" שלא יגמר ה MG בזמן ה STUN. בהצלחה בפעם הבאה מותק.

Don Nirtin

New member
בואי נבהיר את זה ככה../images/Emo267.gif

הבעיה שלי היא שאני אפילו לא יודע/מבדיל מה הוא עושה. אני יודע רק שיש לו מכת ברקים שלא אכפת לי ממנה. הMG היה כל הזמן בהשגחה צמודה..... הבעיה זה עם הSTUN שהוא היה ממש עליי ולא זז לשום מקום....... ובואי ניקח בחשבון שאני קצת הרבה קצר רואי אז לא תמיד אני מבחין מה קורה.. אם היו שמים את הבאפים של הסקילים לא למעלה אלא למטה, הייתי מבחין בקלות. והחיה הטיפשה שלי לא מילאה MP כמו שצריך, הכלב.

sapir aloud555

New member
וווויי.

עליתי רמה, השגתי זאקום הלמט חדשה, וסוף סוף, השגתי את הסקיל המיוחל. עכשיו אפשר לעלות ל120 בשקט. תודות לסיון ואסף שנתנו לי להגרר איתם לזאקום פעם אחר פעם.

Hasselblad

New member
אמרתי לך שבסוף זה יעבוד!

ונראה לי שאני סיימתי עם זאקום לתקופה הקרובה.... או עד שנקסון יפתחו עוד ערוצים... נשבר לי לשבת שם ולחכות כל כך הרבה זמן בשביל להרוג אותו ב-12 דקות.

sapir aloud555

New member
מבינה אותך לגמרי.

כאב ראש גדול הזאקום הזה. כ"כ הרבה אנשים שנתקעים שם שעות. אא-ה, רגע, זה אומר שנכנסת לזאקום לאחרונה בגללי? ;_;

Hasselblad

New member
לא לגמרי

אבל את היית התמריץ שלי
האחוזים שלו לא רעים בכלל... אבל הייבוש בחוץ מדכא נורא. אני מקווה שפעם הבאה שאני אלך אליו זה יהיה לגסאת הכאוס שלו.

sapir aloud555

New member
תמריץ זה טוב. ../images/Emo6.gif

מקווה בשבילך שהכאוס הזו לא רק בערוץ אחד...

Hasselblad

New member
הוא דווקא כן רק בערוץ אחד

אבל שם אין לחץ.... שם אין כאלה ברמה נמוכה שיכולים להרוג אותו

מ י ל ר

New member
כן... צודקת...!

פעם הבאה את תשבי בצד ואני יעשה את הידיים, אחרי זה את תעזרי לי קצת בגוף שלו זאקום, ככה גם ניהיה שם הרבה זמן וגם יהיה סופר כיף(?)

למעלה