ה"י 20/1

צ ל י ל 8

New member
רמה 135 ../images/Emo99.gif

ככה זה כשמנסים להתאמן על מפלצות כדי לנסות להשיג דברים שווים. האחוזים זזים בלי לשים לה אפילו. אני חושבת שרק אתמול עליתי 50%
מקפידה על 2 פאפ ביום וקצת אימונים מגוונים. (REXTON עכשיו הם המקום שלי. מקווה להשיג TT30
) ואת אנגו אני לא מוצאת

Don Nirtin

New member
רקסטון../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo267.gif

אני באמת שמרוצה מהם. הם מביאים לי אחוזים ממש טובים לרמה שלי! וגם דרופים לא רעים!

SimsY

New member
כמה אתה חושב

אני יכול להשיג עבור אובראול לנקבה לרמה 90 עם 34 Accuracy 34 HP ו-34 Magic Def ?

SimsY

New member
ללוחמת אגב

ולא רק שאלה לניר כולם מוזמנים לעזור :)

צ ל י ל 8

New member
מאוד בקושי 200K

יש לי הרבה ציוד לרמות גבוהות שאפילו בחנות לא נמכרות ב-200K אם הם ללא פוטנציאל. הייתי אומרת לעשות על זה NPC אם אין לך חנות.

SimsY

New member
זהו שיש לו 3 שורות של פוטנציאל

לא סתם הייתי שואל

SimsY

New member
לוחמים לא צריכים Accuracy ?

זה חשוב להם כדי לפגוע במפלצות לא ? (או ששינו את זה כבר?)

צ ל י ל 8

New member
שינו את זה ב-BB

פעם לוחם היה צריך DEX, היום הוא לא צריך בכלל אלא אם הוא רוצה להחזיק נשק מאוד ספציפי שדורש DEX. היום אתה לא יכול לפגוע במפלצות שיותר מהרמה שלך ללא MISS. כל רמה של מפלצת שהיא מעל הרמה שלך נותנת לך 5% של MISS. כלומר, אם אתה ברמה 10, ומנסה להרוג מפלצת לרמה 12, יהיה לך 10% MISS. וכן, זה לכל העבודות.

בוודאי שצריך דקס !!!!!!!!!

היום ככל שהציוד שלך הוא לדרגה יותר גבוהה ככה הסטטים שאפשר לקבל עליו יותר טובים. וכדי ללבוש ציוד לדרגה גבוהה צריך DEX.

Macbook

New member
מה.. יש לי 4 דקס.. ואני ברמה 81.

בכל מקום שקראתי כתוב להשאיר דקס על 4, ובמקסימום 25-30.. למה

צ ל י ל 8

New member
זה בדיוק מה שאני עושה עם ה-DW שלי

יש לי רק 4 DEX וכל השאר לSTR. אני לא יודעת איך זה ברמות גבוהות, אבל בטוח שעד רמה 120, לא צריך דקס יותר מ-4

Macbook

New member
זהו

נכנסתי ללחץ והלכתי להסתכל על חפצים ללוחמים בבאזיל.. שום דבר שם לא דורש דקס, כולל נשקים.

צ ל י ל 8

New member
תראה, סמדר מומחית בלוחמים ../images/Emo47.gif

אז אני משערת שאת התשובות צריך לקבל ממנה.

קודם כל אני לא מומחית בכלום ! אבל

יש לי גישה למקורות מידע מעולים וטובים ! בדקתי עכשיו כשהגעתי הביתה ואין דרישה ל DEX על הציוד שלי. ככה שאתם אין שום טעם לשמור AP.... ואין שום טעם לשים על הדמות פחות מ 23 DEX. יש כל כך הרבה דמויות 200 או באיזור. אם אי פעם נקסון ישנו משהו הם יתנו AP RESET SCROLL כמו שנתנו עכשיו לשינויים ב SP. לפני כמה חודשים נקסון נתנו המוני AP RESET ואני עשיתי בהם יופי של שימוש.

Hasselblad

New member
צודקת

ומה איכפת לך להגיד תודה כשנותים לך מחמאה?!?!?! למה יש להתנגד?!?!?! את מומחית!

למעלה