ה"י 20.02

עבודה שלישית../images/Emo118.gif

הגיע הזמן. התמונה באדיבות ספיר, שליוותה אותי לאורך כל המבחן
כפרעלייך

Guid

New member
הו, מזל"ט!! ../images/Emo9.gif

להיות קרוסיידר זה בריא.

sapir aloud555

New member
השגתי משקפיים שבורות מLPQ

משקפיים ממש גרועות אבל לא נורא. סיון עזרה לי להשיג MoN (תודהתודהתודה כרגיל.
החבר'ה בקבוצה היו ממש נחמדים), הרגתי כמה Headless Horseman בדרך מNLC. אחרי כמה רגעים מיכאל עלה לרמה 70 ועשיתי איתו את הטיולים עד שהפך לסיידר רשמית. מזל טוב עצלן שכמוך! למה אני ערה.

SimsY

New member
הפריסט שלי היום רמה 82

היום הולך לעבור את הרמה הזאת עם ארוויזיון 82' - אני אדווח את התוצאות הסופיות בערב
חומר רקע: הארוויזיון ה-27 במספר - ארוויזיון 82' נערך ב-24 באפריל 1982 בהרוגייט בבריטניה, דרומית ליורקשיר והנחתה אותו מגישת החדשות אז ג'אן לימיינג. הפתיח של התחרות הציג מפה של אירופה עם התרגום "איפה הרוגייט?" בכל השפות של המדינות המשתתפות ואז המפה עברה לקלוז אפ על הרוגייט ואחרי זה סרטון סיבוב בהרוגייט. יוון הייתה אמורה להופיע שנייה בסדר ההשמעה עם שיר מאת טאמיס אדמנטיס אבל רשות השידור היוונית (אלניקה רדיוס טלסוניקה) פרשה מהתחרות מספר שבועות לפני התחרות (היום הם היו מקבלים על זה הרחקה לחמש שנים מהתחרות) בנובמבר 81' המנכל של טלפראנס 1 (הטלוויזיה הצרפתית) פייר בוטלייר החליט שהוא מבטל את השתתפות צרפת בתחרות עקב מה שהוא מגדיר "חוסר כשרון,רמה נמוכה ומופעים מופרעים" ולפיכך צרפת נעדרה מהתחרות ב-1982 אך אחרי מחאה ציבורית נרחבה צרפת חזרה לארוויזיון ב-1983 כאשר תחנה צרפתית אחרת (אנטנה 2) מייצגת את צרפת. זמרים שהשתתפו בעבר וחוזרים לתחרות: סטלה מאסן מייצגת את בלגיה אחרי שייצגה את הולנד ב-1970 ואת בלגיה ב-1977. אנה וישי מייצגת את קפריסין אחרי שייצגה את יוון ב-1980 יאן טייגן מייצג את נורבגיה אחרי שייצג אותה ב-1978 ביחד עם אניטה סקורגן שייצגה את נורבגיה ב-1977 וב-1979 פאטימה פדינה מייצגת את פורטוגל אחרי שייצגה אותה ב-1978 ביחד עם טרסה מיגל שגם ייצגה את פורטוגל ב-1978 סאלי אן טריפלט מייצגת את בריטניה אחרי שהיא עשתה את זה כבר ב-1980 את ישראל מייצג אבי טולדנו וייתן את הנקודות יצחק שמעוני.

SimsY

New member
גרמניה זכתה ברמה 82 !!!

לא היה הרבה ספק מתחילת ההצבעה מי המדינה שמובילה באקספי - גרמניה לקחה את הרמה ואפילו בהליכה - כאשר היא מקבלת לא פחות מ-161 נקודות שזה 61 נקודות יותר מאבי טולדנו שלנו שסיים במקום השני עם 100 נקודות. במקום השלישי סיימה שוויץ עם 97 נקודות. בהתחלה ישראל עם אבי טולדנו עוד הובילה אבל מהר מאוד זה קצת היה בעייה להשיג את גרמניה שקיבלה מקסימום אקספי כמעט מכל המפלצות המצביעות. מחר רמה 83 במינכן, גרמניה.

Guid

New member
../images/Emo45.gif עכשיו אני רמה 108...

יאללה, עבודה רביעית ברבאק!

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo49.gif עידן ../images/Emo13.gif

נו, נו... לך להרב טאון. עם גשם מעולה לך שם.

Guid

New member
לא יודע...

יותר מדי נוח לי במגטיה. אחלה EXP, אחלה דרופים (אבל ממש אחלה!), והמפות ממש נוחות בשבילי... אני אנסה את הפיראטים היום, נראה איך זה יעבוד...

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo50.gif

אם יש יותר מדי אנשים ב-DEN2, תיכנס למיני דאנג'ן. כדי לעשות מוב למטה, אתה צריך להרוג את הבודדים שנמצאים למעלה. כדי לעשות את זה, אתה עולה על המדרגה השניה או השלישית בצד שמאל, עושה עליהם אינפרנו, וכשהם מתים יש לך ספאון נפלא באמצעי ובתחתון שאותם אתה מחסל עם גשם. ממש קלי קלות. רק תךמד את השיטה של אינפרנו מהמדרגות בלי לעלות למעלה, ותראה כמה אתה בקושי זז בתוך המפה הזו... ועידן, אם יש לך חיה שאוספת דרופים, הכסף שאתה מרוויח בתוך המפה עולה על הכסף שאתה מוציא על שיקויים. ואם תמצא עגילים או גלימה עם פוטנציאל, כבר הרווחת. ואם תמצא כאוס סקרול-אז הרווחת כפול

רמה 79../images/Emo2.gif

ממש קל לעלות רמות בJESTERS! רק בעסה שמצליחים לעצבן אותי שמנסים לעשות לי KS

מ י ל ר

New member
בחיים לא התאמנתי שם

רק בגלל שהמפה מסריחה ויש מלא אנשים שם, זה לא שווה את ה-EXP.

זו המפה הקטנה שבקושי יש אנשים

בשעות שאתה מתאמן.. 1300 EXP ברמה 70 זה בערך 0.25-0.30 EXP מה שמעיף אותך באחוזים מבלי שתרגיש אפילו (רמה בחצי שעה גג
) נאי לא הולכת למפה הרגילה שתמיד לא משנה אם תעבור לגור בה היא תיהיה מלאה.. בנוסף לכל WH האקרים חיים שם חופשיי

למעלה