ה"י 2.9

Don Nirtin

New member
ה"י 2.9../images/Emo87.gif

50%!!!!!!!!!!! ווווווווווהווווווווווו. צריך הצעות למקומות אימון אפשריות לרמה 71+ עד שאוכל לרצוח את DT. לא פיראטים. לא וודוס/הוודוס. ובהחלט לא גריפוים. קשה הא?

icy woman

New member
למה לא פיראטים?

נהדר לקוסם קרח, עם ספאון נהדר. תעלה שם מהר.אבל צריך שיהיה לך מתקפת קרח טובה

Don Nirtin

New member
...../images/Emo87.gif

אם הקרח שלי עומד על 100-400 כשהוא ברמה 1, האם הוא יעבוד טוב יותר ברמה 4?

icy woman

New member
בודאי

וככל שתעלה, תהרוג מהר יותר. אגב, עד לדאבל האחרון ביליתי את כל הדאבלים של הקיץ בפיראטים. המקום האולטימטיבי לקוסמי קרח ולקשתים

Don Nirtin

New member
אבל הם לא טוחני שיקויים?../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

כי ממש קשה איתם

icy woman

New member
לא, אם אתה למעלה (מימין) בקבין

אתה יכול להרוג בלי שיגעו בך. ואם אתה עומד על הסיפון- אתה הורג את אלו שמסביבך ואת אלו שלמטה. הייתי שם המון בין רמה 70 ל 80. וברגע שהקרח ממוקסס- ממש תענוג

Don Nirtin

New member
ולבסוף זימנתי 5 כאלה כחולים..../images/Emo87.gif

וגם מצאתי מקום חדש בלודי.
.

icy woman

New member
כן, ראיתי שאתה כותב על החתולים

אבל הם לא נותנים אקספי טוב

Don Nirtin

New member
בדאבל אקספי הם כן../images/Emo87.gif

מ37% הגעתי ל47%. בדאבל האקספי הזה.
הם 510 אקספי בדאבל אגב.

הטיZרית

New member
שאלונת... ../images/Emo13.gif

אחרי שהסטרף והגשם ממוקססים.... (רנג'רית) מה רצוי למקסס עכשיו?? אני ממש מתלבטת... פגשתי מלא בואומסטרים בזמן האחרון... חלק אומרים לא למקסס בכלל את האינפרנו... חלק אומרים חובה למקסס אינפרנו... ובתכל'ס זו עוד התקפה.... השאלה... נשארו בובה מהירות מורטל בלואו והנץ חוץ מהאינפרנו.. ועד עבודה רביעית אין מספיק נקודות למקסס את הכל.... חשבתי להשאיר את האינפרנו על 1 ולמקסס את כל השאר.... יש למישהו רעיונות עם נימוקים למשהו אחר?

spongbob

New member
../images/Emo110.gif לדעתי יש לך מלא מלא התקפות ומובים..

תשאירי על אחד ותמקססי את השאר.. אבל חכי לטינקי וינקי, היא רמה 121 [כפרעליה] היא תגיד לך..

הטיZרית

New member
כייף לי ../images/Emo13.gif

ואם יש פה אנשים מסקניה בכל רמה... גם נמוכות... שצריכים חברה טובה ועזרה להתאמן.... XxTherionxX תקראו לי ואני באה

מהירות ממש לא!!!!

את רק צריכה גלימת מהירות הרוב לרמה 20 ונעליים עם 10 ספיד כדי להגיע לאותו מצב... ויש גם את הקשתות שאותן אני שומר ככה שזה עוד 10-12 מהירות שזה מעל ה- 140% כבר את לא צריכה מהירות בתכלס אינפרו מאד חשוב ועוזר וגם כיף לכת לשם ברגע שהוא ממוקסס להגיע לאל נאט ולהרוג שם דברים ולראות נזק חזק XD אני מציע לשים במורטל... הוא מאד!!!!!!!!מאד!!!!!עוזר לפי מה שכתוב במדריכים מקצועיים

הטיZרית

New member
ה DEX שלי מאוד גבוהה...

והוא גם בנעליים.... יש לי נעליים שחורות לרמה 90 עם איזה 10 DEX אם אני לא טועה... ובת'כלס... אני לא משתמשת עם האינפרנו בכלל... סתם עושה איתו דאווין כשחבים רוצים לראות קצת אש...
ואל נאת' ממש משעממת אותי... WW אני רוצחת ב 2 מכות...יטי במכה אחת.... עם הסטרף... אוף.. אני ממש מבולבלת....
בנתיים אתמול כשעליתי רמה שמתי 2 נקודות במורטל ונקודה אחת בנץ.... נראה לי שגם את הרמה הבאה אני מעבירה בפירטים... שם לפחות אני לא מתה מלאג קטן.... ואני הורגת כל כך מהר ככה שבחצי שעה יש לי 7 עד 10 %

deisy

New member
טינקי פה ליידי.... וזו דעתה..

היא לא מקססה את האינפרנו, היא מקססה את הנץ, הנץ מאוד עוזר בהתקפה ועד היום היא עדיין משתמשת בו (רמה 122). האינפרנו לא שימושי בכלל.. ואם ישארו עוד נקודות עדיף לעלות את הפאפיט ולא לגעת יותר מאינפרנו. זה מה שטינקי עשתה והיא ממש שמחה שעתה כך! הנץ עזר לה לעשות סולו על ביגפוט

למעלה