ה"י 2/3/11

צ ל י ל 8

New member
פחחח.. זה לא משהו שתלכי להתאמן עליו ../images/Emo3.gif

רק מ גייט-קיפר ומ דיפ-באפון. גייט-קיפרס יש רק 2 במפה וזה מעצבן כל הזמן לעשות CC. באפונים יש יותר, אז זה בעצם המקום היחידי. בכל פורום שחיפשתי, אלה 2 המפלצות היחידות שמפילות את הספר. מישהו אמר לי שהספר נופל גם בגיילד פיקיו, אבל אנחנו לא עושים את הפיקיו הזה, והבנתי שיש גליץ ולא מקבלים נקודות גיילד כרגע, אז אף אחד לא עושה אותו ממילא.

לי יש כרטיס חודשי

כדי ש GB יפיל בשבילי המוןןן דברים טובים בשביל לסבול אותו כל ערב....

Hasselblad

New member
יא לי שאלה של טמבל ../images/Emo163.gif

כשאת אומרת GB למי בדיוק את מתכוונת?

Hasselblad

New member
אני לא ממש פרו

ותאמת שיערתי שזה מה שהתכוונת פשוט השבוע מישהו בבאדי שלי דיבר שעה על GB ובסוף הוא התכוון ל BG... הוא לא ידע שיש שניים.

מ י ל ר

New member
נכון את לא פרו

ואם את לא פרו, אז אולי אני פרו בטעות? אם את לא פרו אז מי נחשב לפרו בעצם? מה היא ההגדרה של ״פרו״ בכלל? האם ההגדרה נולדה מענן לבן? האם איזה שהוא מלך היה פרו? גלאו-פרו? האם נובה, הקוסם קרח הראשי של ברה היה פרו? האם זאוס, אב האלים היה פרו? האם פרו זה סתם שילוש של 3 אותיות רנדומליות? אם ״פרו״ היה כובע, היית חובשת אותו? אם לעידן היה נופל הפרו, היית מרימה לו אותו? כי אני לא מבין מה זה פרו, תני לי דוגמא של פרו. כי אני מכיר כמה ״פרו״, והכמה הזה הם רק 2 אנשים, ושנייהן בפורום.

Hasselblad

New member
מזל טוב על הרמה שרון

ולצערי לא מזמן הבאתי ספר כזה לחבר (וגם אצלו זה נכשל). לא נורא בסוף תצליחי

צ ל י ל 8

New member
מאיפה השגת את הספר?

הוא נחשב מאוד נדיר. ואין לי ברירה אלא ללכת "להתאמן" בDEEF BAFOONS לזמן לא מוגבל. אי אפשר למצוא את הספר הזה. ה-FM פשוט ריק! ואם יש למישהו אז הוא מוכר במחיר מופרז לאללה (כמו זה של היום ב-150 מיליון).
עידן - תתחיל לחפש מעכשיו ספר של הוריקן 20
כל השרתים מתלוננים על חוסר בספר הזה.

Hasselblad

New member
אני חושבת שהיה לי אותו עוד לפני ה BB

והיה תקופה שהמחיר שלו ירד רצח אז שמרתי... מה מפיל אותו היום?

צ ל י ל 8

New member
תראי מה כתבתי לסמדר

פעם לפני ה-BB קיבלתי בסקלס SE20 עם הבישופית. לא הצלחתי בשום אופן למכור אותו אז, המחיר שלו היה מגוחך. אז שמרתי באיזה מיול ושכחתי ממנו. פתאום גיליתי אותו כשחיפשתי משהו אחר, וכשהפעלתי אותו על הBM שלי הוא עבד בפעם הראשונה. היום המחיר של הספר הזה עלה פלאים, והאמת אני לא מבינה למה. זה לא סקיל שמעלים אותו כמו פעם....

מ י ל ר

New member
אני חושב שהתבאסת יותר מידי על ה-SE

נכון שמ-15% הוא ירד ל-10% אבל יש לך גם ככה קריטיקל בסקיל פסיבי (יש לך בלי ה-SE, אממ, 45%?) כולם מתים על הסקיל הזה ובגלל זה הקשתים מעלים אותו ראשון. לדעתי צריך בכלל להתחיל מההוריקאן, ואין מה להתבאס מה-SE, אז מעלה "רק" 10%. לקוסם שלי יש 5% (כמו לכול העבודות אחרי ה-BB) ואם יפעילו לי SE, זה ישפר אותי פלאים! בשורה תחתונה, אל תתבאסי :)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif*מגיחה משומקום*

עד שהיה לי עם מי ללכת לפאפ התנתק..:< נקסון רעים..;[ בכל מקרה, עליתי רמה ל101+ 60% גררתי ידיד שלי לנאו סיטי והוא עשה שם את כל המשימות חחחחח בכל מקרה אם לא יהיה איזה רולבאק מעצבן אז יש מצב ל102
ומצאתי עגילים לרמה 55 עם פוטנציאל נחמד של דקס+לאק 2 שורות.

למעלה