ה"י 19.11

לבל 30 ../images/Emo13.gif

עדיין לא קלריקית, אני עכשיו הולכת לעשות ת'מבחן

XxTherionxX

New member
im a NOOB!!

לא להאמין... עליתי 2% ורדפתי אחרי אחותי עם הפריסטית שלה (היא לא שיחקה כמה חודשים) והזהרתי אותה מכמה דברים שהיא לא מכירה.. רמה 85... והיא מתה 3 פעמים... ירדה ל 10% וקיבלה עלי קריזה... והכריחה אותי לעלות לה את הפריסטית רמה -_- ניסיתי.. ואופסס... הרגתי אותה עוד פעם... עכשיו היא איזה 8 או 9 % נראה לי שהיא תהרוג אותי מחר...
והרנג'רית שלי... אחרי שרצחתי אותה כמה פעמים... עכשיו 1% ממחר אני מחזירה את הרנג'רית שלי לויקטוריה.. באמת עד סוף האיוונט רק לנסות לקבל כמה שיותר NX ורק אחרי האיוונט אני אתחיל להשקיע קצת יותר...

XxTherionxX

New member
לגיליתי משהו עצוב על אמוריה פיקיו...

יש כמה נבלות שיש להם תחביב.... מאוד עצוב... הם מקימים פארטי... אוספים אנשים... ובאמצע הפיקיו עוזבים את הפארטי וכולם עפים החוצה בלי כלום ושוב צריכים לחכות 6 שעות... ונראה לי שזה בכוונה... מה הסיבה לזה אין לי מושג... אבל זה כבר כמה ימים ברציפות שאני מפספסת פי קיו אחד בגלל נודניקים כאלה -_-

l a h a v100

New member
אני עושה רק את האוונט וחורש על התרנגולות

נפל לי מייפלהונטס ;> עשיתי עם הקוסם הלוחם והקשת את האוונט... עם הקשת קיבלתי 100 נקודות, עם הקוסם 250 ועם הלוחם 250 [כבר פעם שנייה עם הלוחם><] וזהו.. ;^^

שירלי317

New member
אני חייבת weighted earrings!!!!

75% ב28... וכמעט סיימתי את הקווסט של בטי, רק נשאר לי את העגילים... והעגילים שקיבלתי מהקווסט בקרנינג זה ברקים כאלה. פיכס. למישהו יש למכור לי? בברואה? או יכול לעזור לי להשיג...? טנקס :]

שירלי317

New member
29

ונמאס לי.. אין לי קווסטים חדשים עדיין ואין לי כוח לעשות את הקווסטים של ה999... ואין לי כוח להכנס לבד לאנט טאנל. בוף

One Minute

New member
תעשי את הקווסט 999 של הזומביות או הכחולות

ואל תפחדי להיכנס לבד כי קוסם רמה 18 בלי מג'יק גארד שורד שם

שירלי317

New member
הממ... אוקי...

אני אנסה... לפחות עכשיו אם אני אמות לא ירד לי יותר מדי EXP כי כבר עליתי רמה :] תודה

שירלי317

New member
הלכתי.. ניסיתי... הרגתי

ומתתי. בוף. משהו כמו 100 זומבי ו100 כחולות... רק 5% וגם זה כבר אין. בוף. לא נורא. מחר.. עכשיו לחווה!

שירלי317

New member
משתמשת בשיקויים לבנים

ובמקרה הזה פשוט באמת לא הספקתי לקחת שיקוי בזמן ומתתי.. אבל זה בעיקר כי נמאס לי.. נהיה משעמם..

שירלי317

New member
אה, וניסיתי לעשות את הPQ בקרנינג

פשוט עמדתי שם בC1 ותוך רגע מישהו צרף אותי לפרטי. בקושי הבנתי מה נסגר ומה צריך לעשות.. ובאיזשהו שלב לקח לי מלא זמן עד שהצלחתי לעבור בפורטל משום מה.. והם נעלמו לי ואז לחצתי לדבר עם איזה NPC והיא החזירה אותי לקרנינג אז פשוט יצאתי מהפרטי וזהו... זה היה ממש מוזר.

snoofkyn7

New member
איזה שרת את משחקת?

אם את בברואה אז אני אבוא איתך. D: אני צריך לעשות משהו עם הדמות שלי... -_-

לבנדר א

New member
רמה 33 עם המאגית

אני תמיד מקבלת מהמשימה של ההורים כרטיסים של מאה. ): מישהו יודע כמה שווה קסדה ללוחם לרמה 40, 11 HP ולא זוכרת כמה DEF?

אוף!! יש עכשיו סייבר או משהו אחר:X

בדיוק בזמן שאני צריך לקבל את מנת הNX היומית שלי:X מהמשימה של הורים....

למעלה