מתי נגמר איוונט המטבעות?!!?
M miss_t New member 19/1/12 #45 אמרת לי פעם שתלווה לי 1B כשאצטרך ואמרת שלא צריך להחזיר את הכל.... חחח סתם סתם לא אמרת
L LaChicaDeLasNovelas New member 19/1/12 #59 רמה 153 לקסנדרה יש קווסט לרמה 160???? מקווה מתישהו להגיע לשם
L LaChicaDeLasNovelas New member 19/1/12 #64 חחח נובי משו..... אבל עשיתי PQ כדי ללקבל את הגביע של ה5PQ (אחרי שסודר הבאג שלו כהוסיפו את הקווסט של האדמין...) רק מנה הקווסט של האדמין לא נתן לי את הפרס ולא סימן שסיימתי אותו בכלל... לך תבין
חחח נובי משו..... אבל עשיתי PQ כדי ללקבל את הגביע של ה5PQ (אחרי שסודר הבאג שלו כהוסיפו את הקווסט של האדמין...) רק מנה הקווסט של האדמין לא נתן לי את הפרס ולא סימן שסיימתי אותו בכלל... לך תבין
מ מ י ל ר New member 19/1/12 #66 בסוף אף אחד אחד לא יקבל את הכיסא או שכולם יקבלו את הכיסא וזה לא משנה כי אחרי זה פשוט יוסיפו אותו לרשימת כיסאות של ג'צאפון חח
בסוף אף אחד אחד לא יקבל את הכיסא או שכולם יקבלו את הכיסא וזה לא משנה כי אחרי זה פשוט יוסיפו אותו לרשימת כיסאות של ג'צאפון חח
פ פעם 3 סוכריה New member 19/1/12 #75 שמתי לב שכתוב באתר שרק מי שהייתה לו הקופסא של ההוט טיים יקבל... אבל היו מלא שעמדו ולא קיבלו את הקופסא... . והיו המון שהתנתקו ולא הצליחו להתחבר חזרה לסקניה ..... אני באמת אכעס אם לא תהיה לי קופסא בחצות.....
שמתי לב שכתוב באתר שרק מי שהייתה לו הקופסא של ההוט טיים יקבל... אבל היו מלא שעמדו ולא קיבלו את הקופסא... . והיו המון שהתנתקו ולא הצליחו להתחבר חזרה לסקניה ..... אני באמת אכעס אם לא תהיה לי קופסא בחצות.....