ה"י 19.1.2019

צ ל י ל 8

New member
תיכנסי, תישארי AFK ותעשי דברים אחרים

וזה ממש מעצבן השעה הזו... בעיקר כשרוצים לעשות את זה על כמה דמויות ויש רק מחשב אחד בבית שמחזיק את מייפל
הנה משימה שאני אתן לבן שלי כשהוא חוזר כל יום מהלימודים. מה אתם חושבים? שרק גאגא נותן משימות?

miss_t

New member
כן בדיוק

אבל כמו שאמרת פעם- צריך עוד שעות ביממה נאמר שיש לי 5 דמויות- תחשבי שאחרי יום עבודה מגיעים הביתה ורק את זה עושים, לא נשאר זמן לשחק

צ ל י ל 8

New member
זה בדיוק מה שקרה לי בטבעות הקודמות

היה לי יותר חשוב לקבל את הטבעת מאשר להתקדם ברמות. אין ברירה

miss_t

New member
פייייי

שווה
יש יותר מידי טבעות.... אני ממש מתקשה להחליט איזה טובה יותר מהשנייה עכשיו טבעת מתנגדים לא שווה כלום וגם טבעת מייפל +4 (זו שקונים במטבעות) שווה ל....*...**..*.*.** לגבי טבעת LEGENDRY אני לא יודעת בקיצור מה הן 4 הטבעות שהכי שווה להחזיק?

מ י ל ר

New member
מה? OMFG

יש לך מושג מה הסטטים שלה? (סתם מעניין אותי, כמה הגנה / ספיד וכול זה) 10 אטטק נשמע אחלה
שזה הופך אותה לטבעת הכי טובה שיש היום במשחק?

צ ל י ל 8

New member
וואוו שווה
ואת יודעת אם יהיה מספיק זמן

כדי להעלות אותה רמות כמו בטבעת מס' 2, או שהיא תהיה כמו טבעת מס' 1 שפספוס יום היה ממש קריטי?

miss_t

New member
בואו נישא תפילה

שיהיה יותר מ17 יום במסגרת הקווסט לבצע אותו

miss_t

New member
לא תודה

אָנֹכִי ה' אֱלֹהֶיךָ אֲשֶׁר הוֹצֵאתִיךָ מֵאֶרֶץ מִצְרַיִם מִבֵּית עֲבָדִים, לֹא יִהְיֶה לְךָ אֱלֹהִים אֲחֵרִים עַל פָּנָי. לֹא תַעֲשֶׂה לְךָ פֶסֶל וְכָל תְּמוּנָה אֲשֶׁר בַּשָּׁמַיִם מִמַּעַל וַאֲשֶׁר בָּאָרֶץ מִתָּחַת וַאֲשֶׁר בַּמַּיִם מִתַּחַת לָאָרֶץ. לֹא תִשְׁתַּחֲוֶה לָהֶם וְלֹא תָעָבְדֵם, כִּי אָנֹכִי ה' אֱלֹהֶיךָ אֵל קַנָּא, פֹּקֵד עֲוֹן אָבֹת עַל בָּנִים עַל שִׁלֵּשִׁים וְעַל רִבֵּעִים לְשׂנְאָי, וְעֹשֶׂה חֶסֶד לַאֲלָפִים לְאֹהֲבַי וּלְשֹׁמְרֵי מִצְוֹתָי.

מ י ל ר

New member
LOL

טוב שיכנעת אותי, רק לאלוהים שלנו אני אתפלל.. מה אני כמו עידן המאמין בבודהה??? "אבל מה יש לו הרבה ידיים הוא מגניב" (זה מה עידן אמר לי!! אמת לאמיתה)

מ י ל ר

New member
לא!!! רק לא טבעת מתפתחת 3!!!!!!!!

לא!!!!!!! הסבל!!! היאוש האין סופי!!! לא!!!!!!!!!!!!!!!!! שמישהו יגיד לי שזה שקר!!!!!!!! 17 ימים של סבל בלתי נגמר!!! של חפירה אין סופית!!!! למה נקסון למה!!! למה להעניש אותנו אחרי איוונט גביעים ארוך ומתיש למה!!!!!!!!!!!!! תנו לנו קצת שקט!!!!!! לא!! למה ג'זס למה טבעת מספר 3?!?!?! למה!!!! 17 ימגון ויאוש!!!!!!!! ועוד סימין קריאה!!!!!! בלי שום תוכן!!!!!!!!! היום יום חמישי!!!!!!! מי תלה פה פיתה!!!!!!

miss_t

New member
בוא נתפלל שהאיוונט הזה

יהיה לפחות במסגרת של יותר מ17 ימם (כלומר- שאם פספסת יום- אז לא סוף העולם!)

צ ל י ל 8

New member
זה מה שהיה בטבעת 2

בואו ממש ממש נתפלל שיתנו יותר מ-17 יום (אם היא דורשת 17 יום) כדי לעלות אותה רמות. בטבעת מס' 1 הם לא אפשרו את זה. מי שפספס יום, הלכה לו הטבעת (כלומר היא לא הגיעה למקסימום שלה).

למעלה