ה"י 19.1.2019

btekx

New member
ה"י 19.1.2019

לכאן תכתוב מה חדש אצלך... או סתם לעלות כאן תמונות... או לספר שוב שעלית רמה... ... ... ...

btekx

New member
מה זה

סתם יום רגיל הופך את בגדים ונשק עלובים לאבני קריסטלים ובום קיבלתי אבן שבחיים לא ראיתי, לא שמעתי, (ולא דיברתי...) אז תגידו לי מה זה????????????????????????????????????????
האם זה שווה עד שאני ארגיש בר מזל????????????
האם זה זבל עד שאני ארגיש שבזבזתי זמן בלכתוב את ההודעה זה...???????????????

זה כולה אבן לייצר איתה חפצים ומשקאות.

זו אבן חדשה. יופי של חפצים אפשר לעשות איתה בשילוב עם סופיור קריסטלס.

צ ל י ל 8

New member
אלעד, מקריאה ברשת הבנתי שזו אבן שמכינים ממנה

חפצים לרמות 125 שנקראים FEARLESS, לדוגמא Fearless Blindness לפיראט.

ברכות לוינדיה וסקניה

אוי ואווי לנקסון אם יש פשלה ואני לק מקבלת את הקופסה של ההוט טיים .....

צ ל י ל 8

New member
תודה
ההל-באן הזה כבר ממש התחיל להציק

איזה כיף שיש שוב Evolving Ring III. רק שהSC אמור להסתיים בחצות (אמור, כן?) ואני לא יודעת אם עקרוני יהיה להיכנס עד 10 בבוקר מחר או לא (כמו הראשונה שהרבה פספסו את היום הראשון).

צ ל י ל 8

New member
לא 'דעת... רק קראתי את הלינק שלך
הולכת

לבדוק: לא מוצאת משהו מיוחד, אולי זה יהיה כמו השתיים האחרות: 17th day Evolving Ring Req Level: 0 Req Stats: - Weapon Att.: 5 Magic Att.: 5 Weapon Def.: 100 Magic Def.: 100 Job: Common Effects: HP +150, STR +7, DEX +7, INT +7, LUK +7, Avoid +5, Acc +5, Speed +5, Jump +2 הלוואי

הדימון סליירית שלי לא תתנגד לטבעת כזאת

רק צריך לדעת מאיפה משיגים אותה.

צ ל י ל 8

New member
מה זאת אומרת מאיפה?

מקווסט שבו צריך להיות מחוברים כל יום שעה ואז הטבעת עולה כל יום רמה. אף פעם לא עשית קווסטים של טבעת כזו? אין לך טבעות 1 ו-2?

בעצם

עכשיו כשאני קוראת את הסטאטים שכתבת, זה כנראה יהיה כמו כל האיוונטים של קסנדרה/גאגא...שכל יום צריך לסיים את הקווסט.

miss_t

New member
ישששש טבעת!

אלוהים, תן את הכוח להכנס לכל שחקן ושחקן ולהשאר בו מחובר שעה למשך 17 ימים. וגם אם אפשר, בלי ניתוקים רבים בזמן ההמתנה

miss_t

New member
עוד כוח

תן את הכוח להיות סבלניים מאוד, שעה זה הרבה זמן

למעלה