ה"י 18-8-2010

yonVata

New member
ה"י 18-8-2010

Say What?! ותודה לליאור! אין, שפיץ! הבנאדם היחיד עד עכשיו שעשיתי איתו 40% בחצי שעה של דאבל ברמות כאלה!!!

Macbook

New member
מזל טוב יון! ../images/Emo9.gif

יאללה, עוד 20 רמות ואתה כבר בליגה של הגדולים... מזל שלא מתתי שם, היו לי לאגים

מ י ל ר

New member
מזל טוב XD

אחלה רמה זה 100, חבל שהייתי רמה 100 רק יום אחד... כרגע אני 108 עם 60%, בתקווה שמחר יהיה 109, אני מת לסיים עם החץ וקשת (14 SP), ובכללי, אני מת להגיע כבר לרמה 120!!! ב-120 אני כבר אוריד הילוך, אני סתם טוחן עכשיו, אני מת שיהיה לי את הבליזרד כבר, זה ממש קשה ומשעמם, אבל היעד בדרך! אין לי עם מי להתאמן ככה שלרוב אני לבד, ויוצא לי פוקסים שאני מצתרף לרפטי (שאשכרה מוכנה לקבל אותי) ואז אני צריך להזיז את המד. אגב, אתמול היה לי פוקס מטורף, הייתי בפ]רטי של 3 אנשים, והם הפעילו 3 דאבל אקס פי, אתמול הייתי ב-3 דאבל אקס פי בחינם, כמובן שלא השתמשתי ב-REP שלי, יש לי רק 40 אלף ואני שומר אותם לדאבלים יותר מאוחרים בשביל להגיע ל-120.

yonVata

New member
אגב...

אנלא יודע איך זה אצל קוסמי קרח, אבל אתה יודע שאצלי אני חייב עוד 5 אנשים שיעזרו לי לעשות את הקווסט שמביא לי ג'נסיס?

Macbook

New member
../images/Emo8.gif

זה לא אמור לקחת לך הרבה זמן אם אתה בן אדם מסודר שידאג לקבוצה של אנשים לפני שהוא יגיע לרמה 120. לקוסמי קרח זה יכול לקחת ימים להשיג את הלב הקפוא הזה... (רק אם אין להם מזל בשיט)

מ י ל ר

New member
אמממ, מה?

ניר אמר לי בעבר שצריך לעשות קווסט שלוקח שבוע, להרוג זאבים עד שיפול לב קפוא, אבל אפשר להשיג את הלב הזה לפני רמה 120? ובשביל מה אני צריך קבוצה של אנשים? איזה קווסט בכלל עושים לעבודה רביעית? אין לי בכלל מושג... 0:

Macbook

New member
חחחחחחח שבוע???

לניר זה לקח שבוע, זה יכול לקחת לך מרבע שעה עד זמן בלתי מוגבל... זה תלוי במזל שלך. אני לא חושב שאפשר להשיג את זה לפני רמה 120. אתה לא צריך קבוצה של אנשים, אלא רק בישופים... קווסט בדיוק כמו של עבודה שלישית רק שזה עולה 10 מיל ועושים דברים אחרים

מ י ל ר

New member
שאני אגיע ל119 אניאשאל פה מה צריך לעשות

עד אז יש זמן... 120 כול כך רחוק :(

xFade

New member
../images/Emo79.gif אל תדאג,

הקווסט הזה זה שטויות! אני מוכנה לעזור לך לעשות אותו,רק תגיד מתי

yonVata

New member
בכיף ../images/Emo9.gif

עכשיו רק נשאר לעלות 20 רמות
יאללה, סופ"ש בראבק!

Macbook

New member
שמע, אסף, אתה טס!!

כמה זמן כבר אתה משחק בדיוק על הדמות הזאת?! לי לקח חודש וחצי להגיע לרמה 80 והגעתי ל120 בסוף אחרי 7 חודשים עם הפסקות, אבל אתה יותר מהיר ממה שאני הייתי אחרי רמות 100

מ י ל ר

New member
עדכון: 109 (תודות לנעמה ולעידן)

שעזרו לי, וגם הדאבל שעידן הפעיל תרם רבות למאמץ. בלי דאבלים זה לא מתקדם... :/ בגללאופרה שם בפינה אני פוגע גם במפלצות למעלה וגם למטה ככה שלרוב יש לי 5-6 קפואות כול פעם, ככה שזה הרבה הריגות, אחלה מקום זה גלאופרה...

Macbook

New member
תראה, אם אתה מצליח להשיג

אלמנטל וואנד 3 (או סטאף 3), אתה תצטרך להישאר בגאלופראס רק עד רמה 123-124 מקסימום...

xFade

New member
../images/Emo79.gifאני לא מבינה,

למה שלא ילך לסקלס עם שוטף אחרי 120. הרי לא חייב להיות הולי או HS בשביל להתאמן שם....

xFade

New member
../images/Emo79.gif נו מה ../images/Emo10.gif

הלכתי לישון ב4 והתעוררתי ב8 כי המנקה באה. אני לא מפוקסת!!!

למעלה