ה"י 18.8 בסימן נאחסי XD

ה"י 18.8 בסימן נאחסי XD

אז למרות כל הקשיים, נזכרתי שיש לי מייפל קויינס מימי הקרניבל שהגיע העירה, אז לקחתי לי קשת לרמה 40 ( therion, הקשת אצלי ) ועשיתי סולו על כמה טדים עד שעמד להגמר הhp והMP... אז אני מנסה להשתמש בלוחם הנובי שלי, שלא הולך לו כ"כ... אבל נחיה ונראה.

D amaged R oses

New member
רמה 22 כבר :) + עשיתי ג'אמפ קווסט!!!

הייתי קצת בפיקיו אריאנט, אבל התייאשתי מהר מאוד :) דיי משעמם והאיאקספי לא בשמיים. עוד כמה רמות אני אתחיל קרנינג, בנתיים אדלג לי בין אימונים לבין אריאנט. לא יאומן כמה הדרישות של הקווסטים קשות! בברה הייתי עושה הכל עם הקוסמת שלי לנוביות, אבל איך הם מצפים שברמה 15 אכנס לדאנג'ן ואהרוג EVIL EYE?! או בכלל להגיע בשביל הג'אמפ קווסט?! וסופסוף, עשיתי, לבד, בלי שום עזרה, ג'אמפ קווסט... בערך. את של שומי, זה לא בדיוק רק ג'אמפ.. אבל מהמשימות שעולות לך על העצבים! סיימתי יחסית מהר והתגאתי בעצמי כלכך כלכך על שעשיתי זאת, אני אחזור עליה שוב אני חושבת כי היא נותנת 30 סקרולים שממש יכולים לעזור לי מכיוון ואני רק משתמשת ברגליים היפות שלי בכדי להגיע מעיר לעיר
אני בנתיים מתאמנת על האבנים האלה עם המסכות בפריון, כבר 13% :) יאללה לעבודה...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

30 סקרולים זה רק לפעם הראשונה שאת מסיימת את המשימה. בפעמים הבאות שארת עושה את מקבלת אבנים [כמו בכל ג'אמפינג קווסט]

לבנדר א

New member
99% לרמה 71!

אני מוצאת את זה קשה באופן מפתיע, להפרד מLMPQ... החלטתי לעלות ל71 בOPQ, אבל לא היו מספיק אנשים ברמה גבוהה שרצו לעשות FULL אז אני אחכה לערב, בטח יהיו יותר. אחרי זה, אני חוזרת לויקטוריה ומחסלת את הבוסים החדשים. נראה מה אז.

miss_t

New member
אל תעשי את הטעות שלי

גם אני רציתי לעשות FULL באורביס PQ אבל עליתי רמה באמצע והלידר היה צריך ללכת כך שלא הגעתי לבוס אולי כדאי להתאבד ולעשות OPQ תהני

xFade

New member
../images/Emo95.gif נובית חדשה ../images/Emo13.gif

אני מיואשת לגמרי מהפריסטית שלי,אז פתחתי נובית חדשה ואני מתכוונת להשקיע בה [ולא לנטוש אותה כמו שאני עושה עם כל הנובים שלי
] היא Lukless ועתידה להיות קוסמת אש/רעל. כרגע היא רמה 19,ואני אוהבת אותה
ולגבי הפריסטית,לא מתקדמת לשומקום. 76 ו55%.

טוב חזרתי ממש לשחק ולהתאמן...

אתמול אחריי ששבוע נרגעתי מזה שהפסדתי את רוב כספי 20 מיל פלוס חפצים שווים(בגלל מגילות אפלות), אז החלטתי לשחק ולהתאמן קצת, אז עשיתי פיקיו ב-lmpq והגעתי לרמה 70 עם 77% וחשבתי מה יהיה עכשיו עד עכשיו יכלתי לשמור על ראש קטן ולהרוויח סכומים נחמדים בזכות הpq וגם אגיע הזמן שאני אעבור את 50M ויוכל להתפתח...אז החלטתי אחריי שאני יעלה לרמה 71, אני יתחיל להשיג nx cash אפתח חנות וירוויח כסף אולי ממגילות של הגנה ששמרתי וכל מיני חפצים ששמרתי. מקווה שהפעם אני הצליח... חוץ מזה יצא לי לדבר עם מישהו מהבאדי שלי שלא דיברתי איתו חודשים, אז אחריי שדיברנו והכרנו אחד את השני טוב יותר, אז הוא ביקש 5M שאני ילווה לו. בסוף החלטתי שכן כי הוא ממש נחמד ולפני זה הוא ממש ניסה לעזור לי למצוא את הנשק שאני מחפש, אני מקווה שהוא לא עבד עליי, למרות שאני סומך עליו. וגם הוא הביא לי סקרול לדקס לכפפות של 60%....ולפחות עשיתי לו את היום. וגם הוא הביא לי את האיממיל שלו כי שלחתי לו את ה"מפה השיגורים" של lmpq .
סוריי על המגילה

לבנדר א

New member
רמה 71

עשיתי OPQ עם קבוצה טובה, כמו שתיכננתי, הכול הלך בקלות אבל בסוף כל מה שהשגתי היה שיקויים כחולים... LOL. נכנסתי עם 99%, יצאתי ברמה 71 בלי PQ אבל עם 1%. נסעתי לויקטוריה בשביל הבוסים החדשים. הם מוצאים חן בעיני. עכשיו עמוס שם, אבל אני מניחה שעם הזמן יהיה הרבה יותר קל לתפוס אותם. יצאתי לי לעשות את המשימה של סטאמפי. ניר, או שאתה התבלבלת או שאני התבלבלתי, בכל מקרה נלחמתי שעה ולא הבנתי למה אני לא מוצאת אותו ולמה אין אחרים שמחפשים.
בסוף נפל לי האסימון, הלכתי למפה הבאה, ראיתי שם מישהו ושאלתי אותו והוא אמר שסטאמפי מופיע שם. טוב נו, לפחות השגתי 2% וסאפ אחד. אז הלכתי, באמת, לחפש את סטאמפי. סטאמפי... הוא כזה חמוד, אפילו עם העיניים הרצחניות והענפים השחורים המזדקרים והפה הפעור עם שיני העץ החדות וכו'. לדעתי, אם הם היו רוצים שהוא יהיה יותר מאיים, הם היו צריכים למצוא לו שם אחר.
מצאתי קוסמת נחמדה ועשיתי איתה פארטי, שתינו חיפשנו בכל הערוצים וקראנו אחת לשניה כשמצאנו אותו. עשינו ככה 4 סטאמפים. בסוף, קיבלתי מהמשימה שלו 43.5K EXP! זה מטורף!
רציתי לעשות גם את מנו, אבל חברה שלי סיפרה לי שממששששש עמוס שם, אז אני אחכה. בינתיים יצאתי לפלורינה ביץ' ועשיתי את הקווסט עד הקטע של הבוס עצמו, את זה אני אעשה מאוחר יותר. אני עכשיו עם 8% ובינתיים מרוצה מרמה 71, אפילו שאין לי מושג מה הקסם החדש שלי עושה.
נו, הוא מגניב, מה זה משנה.

deisy

New member
הדיספל

מנטרל קסמים שמפילות עליך המפלצות, לך ולכל חברי הפרטי... לא עוד שיקויי אול קיור

miss_t

New member
זה גם מרגיע אותם,

למשל, כשהפיה מקללת או החזיר-ברזל או בוגי גורמים לכל הסביבה שלהם להיות HIGH DEF, זה מוריד את זה מהם. זה מעולה! הייתי בסטאמפי גם, לא הצלחתי למצוא ערוץ נוח, בכל ערוץ 5 אנשים, עשיתי את המשימות של WINSDOM עם ה100 ענפים יבשים. ביקרתי באריאנט בסופש והיה ממש נחמד. לקחתי משימות אבל נראה שכל המשימות זה להרוג ולהשיג דרופים- אז לא עשיתי אף משימה חוץ מזו של לדבר עם MOPPHIE הכלב באורביס, שנתן חבילה להעביר למישהי באריאנט שנתנה לי 5 מגילותחזרה לעיר. יש משימות ששווה לעשות?

D amaged R oses

New member
לא

הEXP שם גרוע ואין מתנות שוות בכלל[או מתנות
] היחיד ש"שווה" זה פרס 10 דרייק בלוד ועוד 10 של משהו.. לא זוכרת. וזה גם לשיקולך אם זה שווה בכלל, כי הערך של דרייק בלוד ירד.

Don Nirtin

New member
דווקא המשהו שלא זכרת זה החשוב יותר.../images/Emo87.gif

מדובר ב10 כוסות של עצים עתיקים.

miss_t

New member
אומג! איזו משימה??

חסרים לי 14 לסיום משימה. נראה לי ש10 ממשימה כלשהי יהיו עדיפים

למעלה