רמה 71
עשיתי OPQ עם קבוצה טובה, כמו שתיכננתי, הכול הלך בקלות אבל בסוף כל מה שהשגתי היה שיקויים כחולים... LOL. נכנסתי עם 99%, יצאתי ברמה 71 בלי PQ אבל עם 1%. נסעתי לויקטוריה בשביל הבוסים החדשים. הם מוצאים חן בעיני. עכשיו עמוס שם, אבל אני מניחה שעם הזמן יהיה הרבה יותר קל לתפוס אותם. יצאתי לי לעשות את המשימה של סטאמפי. ניר, או שאתה התבלבלת או שאני התבלבלתי, בכל מקרה נלחמתי שעה ולא הבנתי למה אני לא מוצאת אותו ולמה אין אחרים שמחפשים.
בסוף נפל לי האסימון, הלכתי למפה הבאה, ראיתי שם מישהו ושאלתי אותו והוא אמר שסטאמפי מופיע שם. טוב נו, לפחות השגתי 2% וסאפ אחד. אז הלכתי, באמת, לחפש את סטאמפי. סטאמפי... הוא כזה חמוד, אפילו עם העיניים הרצחניות והענפים השחורים המזדקרים והפה הפעור עם שיני העץ החדות וכו'. לדעתי, אם הם היו רוצים שהוא יהיה יותר מאיים, הם היו צריכים למצוא לו שם אחר.
מצאתי קוסמת נחמדה ועשיתי איתה פארטי, שתינו חיפשנו בכל הערוצים וקראנו אחת לשניה כשמצאנו אותו. עשינו ככה 4 סטאמפים. בסוף, קיבלתי מהמשימה שלו 43.5K EXP! זה מטורף!
רציתי לעשות גם את מנו, אבל חברה שלי סיפרה לי שממששששש עמוס שם, אז אני אחכה. בינתיים יצאתי לפלורינה ביץ' ועשיתי את הקווסט עד הקטע של הבוס עצמו, את זה אני אעשה מאוחר יותר. אני עכשיו עם 8% ובינתיים מרוצה מרמה 71, אפילו שאין לי מושג מה הקסם החדש שלי עושה.
נו, הוא מגניב, מה זה משנה.