ה"י 18.5.11 |כוכב|

miss_t

New member
היי היי!

איך קוראים לך? אני ליאת, יש לי בישופ רמה 126 וגם אני בגילדה

lvl 79

זה עובר כבר מהר מידי P: אבל לצערי הרמות כבר מתחילות לזייף בליצנים בבית הרדוף ואני חייב מפלצות לאימון לרמות 80-90 ( לא כולל MP3 כי ישחטו אותי שם. לא המפלצות. הKSers. )..

מכירה כמה אנשים חוקיים ב 100 % ../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif

שקנו כרטיסי X2 דרופ כדי לנצל את האיוונט של יום ההולדת ועכשיו חטפו באן כי היו להם הרבה מטבעות כסף במזוודה. אנשים בדרגות גבוהות..... אחד מהם מהגילדה הקודמת שלי. ואני לא מכירה אישית אבל רואה בשוק בסקניה ויודעת מדיונים בפורומים מחו"ל על האקרים עם אלפי סקרולים ורודים של האיוונט וכאוס סרקולז שלא קיבלו שום באן. אני מודה שאמנפ קניתי 36 כאוס בזיל הזול אבל טחנתי שעות לצוד נשקי מייפל ואספתי 21 סקרולים ורודים. סתם ביזבזתי זמן היות ויש מאות האקרים עם אלפים כאלו בשוק.... אז נכון שיצאתי טיפל'ה מורווחת מקנית כאוס בזול אבל הפסדתי שעות במשחק על דברים שלא שווים היום כלום. ורק מראה כמה צריך להזהר. אני רק במקרה החלפתי את האסימונים שלי על בסיס יומי.... גם לי יכלו להיות כמה מאות במזוודה ויכולתי לקבל באן בלי בעיה.

וזה שוב מדגיש

את הפיתרון העקום של נקסון הפעם לבעיה רצינית במשחק..... בזמנו הם עשו רול בק על כמה משקאות מסכנים שאנשים הרויחו מהם כמה גרושים .......

צ ל י ל 8

New member
אני בדיעה כמו שלך שהם פישלו על זה שהם לא עשו

באנים כמו שהם הבטיחו. הם לקחו בחשבון שאנשים יפחדו מבאן וימכרו כל מה שיש להם, וזהו. בזה הם פתרו לעצמם את כל הבעיות והסירו אחריות. למה שלא יעשו כמו שהבטיחו? שיחפשו איפה באמת נמצאים הכמויות המטורפות בעליל ויעשו עליהם באנים. כבר קיווינו וחשבנו שהם נהיו חכמים. מסתבר שלא

93.../images/Emo41.gif

כןכן הייתי בהומונקולוס ואני לא באמת אמורה להתאמן שם, אבל סתם הלכתי לבדוק והיה לי נחמד. אמנם חרא EXP אבל ניחא. מחר אני אחזור לMP3.

מ י ל ר

New member
כן ה-EXP שם פשוט גרוע

אני לא מבין מה יש שם בכלל, מפה לא נוחה והם מביאים ממש קצת EXP.

Gods Revenge

New member
כי זאת לא המפה הנכונה שלהם...

צאי מהמפה הזאת ותיקחי שתי צעדים שמאלה לפורטל לייד, את עושה מוב מצד לצד ויש לך נקודות שהם לא פוגעים בך... ואם ממש בא לך את עושה לי לייץ' כי גם אני שם O.O

../images/Emo26.gifעזרהעזרה../images/Emo36.gif

מישהו מסביר לי איך לעזאזל אני מתקנת את העגילים? נכתב לי שהקיום של העגילים הגיע ל-0 [אין לי מושג איך], ואני צריכה ללכת לתקן אותם.

צ ל י ל 8

New member
ברוכה הבאה לעולם עגילי הREX ../images/Emo4.gif

עגילי REX עם כל ה+10% HP שלהם יכולים לעצבן ברמות. אם תסתכלי, יש להם DURATION, כלומר עם הזמן וככל שאת מתאמנת, הזמן שלהם נגמר והם מגיעים ל-0% ונעלמים. כדי לתקן אותם, את צריכה ללכת לNPC שמכינים חפצים. יש בלודי אחד שמכין נעליים יש באל-נת' אחד במקום של המרקט יש בליפרי אחד ואם אני לא טועה יש בפריון אחד. אני לא סגורה איפה יש עוד. וכן, עולה כסף "לתקן" אותם. אני ממליצה לך לתקן בכל פעם כשאת מגיעה ליד NPC כזה. לא חייבים להגיע ל-0% כדי לתקן. ואגב, ככל שעולים רמות, התיקון עולה יותר. לי למשל ברמה 162 עולה כמעט 140K כל תיקון כזה והעגילים מספיקים לי רק לשעת משחק אחת! כלומר, אם ה-HP לא ממש היסטרי לכם, אני מציעה לא לקנות אותם בכלל. לכו על עגילים רגילים. אני מחזיקה 2 עגילים. כשנגמר הREX אני מחליפה אותם בעגילי ורדים שיש להם טיפה פחות סטאטים, אבל אין מה לעשות.

Hasselblad

New member
שעה אחת?!?!?!?

לי גם יש רקס ואפילו בימים שאני מתאמנת 3 שעות אני לא צריכה לתקן! אני מתקנת פעם בשבוע גג!!! איך רק שעה?

צ ל י ל 8

New member
אומרים שזה בגלל ההוריקן

סיון, שעה אחת בLHC וזהו, אין עגילים. בדוק
ההוריקן יורה כ-8 חיצים בשניה (
) ואם את לוקחת בחשבון FA, זה יוצא 11.5 חיצים בשניה בערך. זה פי כמה מכות מאחרים
בזמן שאת עושה BSTEP אחד, אצלי יוצאים עשרות חיצים. הזמן עובד על כמות המכות ככה הבנתי, ולא על זמן במובן המילולי שלו.

Hasselblad

New member
ואווו נשמע מציק אש!

לי אמרו שזה דווקא לפי כמה אתה נפגע.. עכשיו מסקרן אותי... אנסה לבדוק יותר מאוחר איזה מידע אני מוצאת על זה.

צ ל י ל 8

New member
אין מצב שזה לפי מה שאני נפגעת,

כי אני בקושי נפגעת שם. יש לקשתים מדרגה שאפשר לירות ממנה חיצים בלי להיפגע בכלל. מאוד קל להדוף את הגולמים עם הוריקן. אשמח לקבל הארות

Hasselblad

New member
אוף רק בברה אנשים לא מבינים

שהמפה של הגולמים הכי טובה... ממש קשה למצוא שם פארטי.... רק בדובים.... דיכאון.

צ ל י ל 8

New member
לא רק בברה... גם לי קשה למצוא פארטי בגולמים

יש מישהו קבוע בבאדי שלי שתמיד הולך להתאמן רק בהם, כך שאם הוא מחבר ומחפש אנשים, אני אוהבת להצטרף אליו ולפארטי שלו (מה שגם שתמיד יש שם אנשים פרו והם הורגים שם מה זה מהר). אם הוא לא מחובר, אני מחפשת בדובים של השועלים. אני לא ממש בטוחה שהמפה של הגולמים טובה יותר... אולי בתנאי שבאמת יש רמות גבוהות שעושות את זה בצ'יק. (הבחור הזה בבאדי שלי... יש לו רמה 200 WH 100% חוקי. הוא התאמן בלבד כדי לעלות רמות. לא עשה מעולם בוסים איתו. ועכשיו הוא מאמן DRK וכבר מזמן עבר אותי ברמות. הוא חרשן בצורה מפחידה, ועושה נזק בצורה מפחידה אפילו יותר. יש לו מקס DMG)

למעלה